• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun 💖
Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık. 😔

Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık. 😔
Günaydın canım. Geçmiş olsun bence git. Eğer cigerlerinde ağrıyorsa ilerleme olmasın derim. Zaten gerekmezse vermezler ilaç. Şifalar 🙏🏻

Geçmiş olsun, ilaç vermeseler bile serum verebilirler kendine gelirsin. Ilerlemesin en azından 🙏🏼

Günaydın dün sabahtan geceye kadar misafirlerim vardi kızımın doğum günü sebebiyle ailemizi iftara aldık ardından doğum günü kutladık ben yardım edilmesine rağmen çok fazla ayakta kaldım geceden beri vajinaya inanılmaz bı baskı ve batma hissi var belim sırtım bacaklarım çok fena dayak yemiş gibi siz siz olun tüm gün dinlenmeden sakın aynısını yapmayın kendinize hala devam ediyor şuan

Günaydın dün sabahtan geceye kadar misafirlerim vardi kızımın doğum günü sebebiyle ailemizi iftara aldık ardından doğum günü kutladık ben yardım edilmesine rağmen çok fazla ayakta kaldım geceden beri vajinaya inanılmaz bı baskı ve batma hissi var belim sırtım bacaklarım çok fena dayak yemiş gibi siz siz olun tüm gün dinlenmeden sakın aynısını yapmayın kendinize hala devam ediyor şuan
Günaydın canım dinlenmeye çalış ya ben bu saatten sonra misafir falan çağırmam kendimize zor yemek hazırlıyorum.

Kizlar ben tekmeleri karnimin altinda hissetmeye basladim kasiklarim biraz uzerinde normal mi acaba???
Bende de gecen gece oldu
Çok korktum
Ama sonra pozisyonu normal oldu herhalde,yukarılara şimdi
Çok geçmiş olsun tatlım
Vitamin falan da kullanıyorsun dimi
İnşallah ilerlemeden geçer gider

Bende de gecen gece oldu
Çok korktum
Ama sonra pozisyonu normal oldu herhalde,yukarılara şimdi

Çok geçmiş olsun tatlım
Vitamin falan da kullanıyorsun dimi
İnşallah ilerlemeden geçer gider
Çok teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻
Doktorun verdiklerini kullanıyorum. Ekstra almadım kafama göre 😕

Ah millet yardım etse yükünü alsa bile olmuyor
Bende geçen çaya misafir aldım, baya bi oturduk ,gece de 3ü buldu gitmeleri,benim yatmam da 4ü🫠
Ayaklarim (ve kollarim ne alaka ise) pert olmuş durumdaydı
Uyuyup dinlenince geçer dedim ,geçmemiştide hemen
Sizi düşünemiyorum sabahtan geceye kadar hemde🤦🏻‍♀️bol bol uzanin hiçbir şey yapmayin kendinize gelene kadar

M MAdes
Sen anlattıkça o hastaneden soğudum
Yattığın servisin çalışanlarından kaynaklı bence 🤷🏻‍♀️
Kaç gündür buradayım daha doktor yok, sikayet edeceğim falan deseniz
Onlara demeye cekiniyorsaniz,telefonda birine söylüyor gibi yapın duysunlar
O zaman gelir belki doktor

SH3MS SH3MS
Arkadaşım senin antep yolculuğu nasıldı
Dönüşünde nasıldin😊
Güzel geçmiştir umarım 😊
Küçük pürüzler dışında gayet keyifli bir yolculuktu 😊 Bir daha yaparmıyım asla 😂 Gece dönüşte uçağa bindiğimi hatırlıyorum birde iniş için pilotun yaptığı anonsu, uçaktan inip eve gittiğim kısım hayal gibi 🤣🤣🤣
Tavsiye ettiğin mekanda gayet keyifliydi çok çok tşk ederim 🥰

Back