Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    143
Çok teşekkür ederim cevabınız için bende öle duymuştum belirti yoksa enfeksiyon çıksa bile az çıkıyor tedavi uygulanmıyor diye bende genel olarak gebelikten öncede çok su içen biriyim bıraksalar günde 5 litre içiyordum fazlasıda zarar diye 3, 3 buçuk litre ile sınırlandırıyorum oyüzden sorayım dedim

Selamm annelerr ateş basması gibi sürekli terliyorum yanıyorum soğuk havada cam kapı açasım var sürekli sizde durumlar nasıl

Selamm annelerr ateş basması gibi sürekli terliyorum yanıyorum soğuk havada cam kapı açasım var sürekli sizde durumlar nasıl
Bende de öyle canım pikeyle yatıyorum şortla geziyorum evde kocam sürekli dırdırlanıyo hasta oluyosun diye.
bende kapıyı camı açınca azaeı yiyorum

Mozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmi o isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal

Ee kizlar isimlere karar verildimi kim ne koyuyor ben Sahra koyuyorm bu postu 100 uncu kez acio olabilirm kusira bakmayn
Biz 14.haftada falan karar vermiştik Kıvanç Ege. Ege konusunda babamız kararsız o koymuştu ama şimdi de sadece Kıvanç mı olsa falan diyor kendi karar versin benim istediğim isim oldu sonuçta

Bende açım bari sonra hiç dinletmedim olmasın ahahaa

Bugün tansiyonum 13-9 çıktı bi hafta tansiyon ölç at dedi, tahlile tansiyona göre karar vercem dedi

Kızlar çok şükür kızımın detaylı ultrasonda herseyi içi çıktı. Ama bende tansiyon 13-9 çıktı. Elim ayağım hep sisiyor ödemli zaten. Kan sulandırıci ilaç verdi bi hafta boyunca tansiyonumu ölçüp atacam.. korkmuyor değilim.. limonlu su falan içsem mi sizce

Selam canım her şeyin güzel çıkması harika. İlaç kullanıcaksan ekstra bir şey yapma ama yürüyüş ve lifli sağlıklı beslenme dengeliyormuş bu süreçte çok aşırı tatlı yeme istersen

Yok tatlı,tuzlu,paketli gıda asla artık.. yuruyusumu de akşam hemen yaptım.. protein kaçağı vs olmasından korkuyorum.. hayırlısıyla bide 35.haftayi gorseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…