- 14 Mayıs 2023
- 1.498
- 1.414
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.421
Çok korkma canım ya streste etkiliyor rahatlarsan her şey yoluna girer. Banada hamilelik tansiyonu var direnç görüyorum dedi ama hep ölçtük düşük çıktı. Aşırı tatlı yemiyorum. Çok fazla su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum müzik dinlemeye çalışıyorum. Bu aralar sosyal medyaya da bakmıyorum. Üzücü şeylerden uzak duruyorumYok tatlı,tuzlu,paketli gıda asla artık.. yuruyusumu de akşam hemen yaptım.. protein kaçağı vs olmasından korkuyorum.. hayırlısıyla bide 35.haftayi gorseydik
Ben korkuyorum yavrum doğunca Mert Demir dansları yapacak diyeMozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmio isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal
Ahaha cok guldurdin canım Allahta seni guldursunBen korkuyorum yavrum doğunca Mert Demir dansları yapacak diyeanası bunları dinliyor da hep ahsjdjds
Beyaz gömlekle doğabilir diyorsunBen korkuyorum yavrum doğunca Mert Demir dansları yapacak diyeanası bunları dinliyor da hep ahsjdjds
Bu çok iyi bişey canım bende öncekilerde kıllanma olmuştu doğum sonrası döküldü normale dönmüştü. Bunda su an normal aynı ilerliyor umarım artmazGüzel annişler, benim vucudumda kıllar çok azaldı ya sizde de öyle mi? O kadar inceldiki kendim evde bantla aldım çok kolay
Aynısını bugün annemle konuştum canım çok azaldı tüylerim çıkanlar da geç çıkıyor annemde şaşırdı milletin artar senin azalmış mı diye neye bağlı bilmiyorumGüzel annişler, benim vucudumda kıllar çok azaldı ya sizde de öyle mi? O kadar inceldiki kendim evde bantla aldım çok kolay
Valla yaa yaradı bana hamilelikAynısını bugün annemle konuştum canım çok azaldı tüylerim çıkanlar da geç çıkıyor annemde şaşırdı milletin artar senin azalmış mı diye neye bağlı bilmiyorum
Ilginctir bwnimde azaldi ve gec cikiyorAynısını bugün annemle konuştum canım çok azaldı tüylerim çıkanlar da geç çıkıyor annemde şaşırdı milletin artar senin azalmış mı diye neye bağlı bilmiyorum
Ne güzel isimmiş sağlıkla gelsin kuzum, çok takip edemiyorum buraları ismi belirleyen herkes bana özel olarak mesaj atarsa çok sevinirimMervenur277 sen nerelerdesin canım isimleri belli olan bebişleri tabloya ekleyebilirsin
Bizde ipek beren koyuyoruz inşallah kızlar
Ayyy benim de öyle gebeliğin başından beri tüylerim azaldı baya ve kökleri de incelmiş çıkanlar da zayıf çıkıyorGüzel annişler, benim vucudumda kıllar çok azaldı ya sizde de öyle mi? O kadar inceldiki kendim evde bantla aldım çok kolay
Benim kızımın adıda Asel olucak abileri karar verdiEe kizlar isimlere karar verildimi kim ne koyuyor ben Sahra koyuyormbu postu 100 uncu kez acio olabilirm kusira bakmayn
Hahah Mozart ya da Bach ayrımı yapamıyordur muhtemelen ama klasik müziğin bebeklerin beyin gelişiminde etkisini gösteren çalışmalar varMozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmio isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal
14 sonrası tansiyon sıkıntılı sanırım, düzenli takip edersin canım korkma. Tansiyon ilacı kullanılıyor gebelikte ihtiyaç olursa yazar doktorun zatenBugün tansiyonum 13-9 çıktı bi hafta tansiyon ölç at dedi, tahlile tansiyona göre karar vercem dedi
Guzel isim canim1Ee kizlar isimlere karar verildimi kim ne koyuyor ben Sahra koyuyormbu postu 100 uncu kez acio olabilirm kusira bakmayn
GünaydınGünaydınnn kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız kızlarr
24+3 12 kilo aldım. Çok aldım ya doktorum tüm doğum boyunca 12-15 kilo demiştiGünaydın26+3 10 kilo aldım.
Doktorlar bazen sert eleştirebiliyor riske girmek istemiyorlar haklı olarak. Karbonhidrat falan tüketiyor musun?24+3 12 kilo aldım. Çok aldım ya doktorum tüm doğum boyunca 12-15 kilo demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?