Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Günaydın hanımlar,
Siz kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyorsunuz? Bu sabah karnımın iki tarafında güçlü bebek tekmesi gibi hissettim ama sanırım kasılmaydı. Bir süre tekrar etti sonra durdu. Bebek karnımın iki tarafına aynı anda tekme atamayacağına göre kasılma olduğunu düşünüyorum ama ağrı vs. olmadı. Bu braxton hicks kasılmaları dedikleri mi acaba? 24. Haftadayım.

Günaydın, bendeki kasılma sertleşme gibi kasığa doğru uzanan hafif bir gerilme gibi oluyor, karnımın bir kısmı sertleşip gevşiyor sonrasında. Bu arada iki yanda hissediyorum ben ama o bebek hareketi sanırım sıçrıyor mu refleks mi anlayamadım ama bebek hareketi olduğuna neredeyse eminim

bu bende de oluyor, gaz sancısı sanıyordum ya bebek hareketi ya kasılma o zaman

Dün gece ilk kez bende iki tarafta aynı anda hissettim ama daha önce kasılma yaşadığım için kasılma olmadığından eminim sanırım yan duruyordu belki dönüyordur diye düşündüm kasılma olduğunda karnım çok sertleşiyor.

ya bende de aynısı oldu. Eşimin eli soldaydı benimki sağda ayna anda iki tarafa vurdu geriniyor mu napıyor acaba

Aa bende hiç kasılma olmadı bu sefer sanırım. Geçen sene düşük yaparken kasılmalarım olmuştu ama o çok ağrılıydı tabi ki, hiç onunla alakası olan bi şe değildi bu sabah olan.
O kadar büyüdü mü ya bizim minikler iki tarafa da yetecek kadar

Bizimki düz. Kafa aşağıda, çok sık değişiyor mu pozisyonları acaba ben hareketlendiğinde her yerde hissediyorum sanki dönüyor süreli
Ben doktora sormuştum, bi orada bi burada olabilir mi diye. Evet normal demişti. Bi ara bi gün sağda bi gün solda hissediyordum, içeride büyük parti vardı

Bizimki düz. Kafa aşağıda, çok sık değişiyor mu pozisyonları acaba ben hareketlendiğinde her yerde hissediyorum sanki dönüyor süreli
Benim ayrıntılı ultrasonda baş aşağıdaydı bir sonraki gitmemde kafa yukarı çıkmıştı bence sürekli dönüyorlar
Benim de henüz 1 kere oldu ama ilk kez olunca çok korktum. Bir de yapı olarak zayıf bir insanım o kadar kasıldı ki bebeği elimle hissettim desem yalan olmaz doktorum da normal zayıfsın dedi hatta. O yüzden ayırt edebiliyorum artık büyüdüler iki tarafa da yetiyorlar 35 cm oldular

kızlar ben ana kucagı minder yastık vs toplu bi şey almak istiyorum trdnyola baktım yorumlara pek guvenemedim alan var mı ?
Canım selam,
Ben odasını hazırlyacağım için ilk etapta kullanmasamda bunları aldım. Ana kucağı Babyjörn aldım. Kanguruyu da ordan aldım.

gaz sancılarım oluyo benim de, tek farkı gövek deliğimin üstünde sertleşme ve toparlanma olması sonra geçiyo tabii
aynen epey sertleşiyor benim de kasılma olduğunda. Doktora söyledim progestan kullan bakalım bir 2 gün dedi. Sürekli kullanma dinlen istersen rapor yazayım dedi istemedim evden çalıştığım için. Çok ağrılı sancılı değil birkaç saniyelik olduğu için o kadar dert etmedim. Galiba 7-8 ayda doğum sancısı kıvamına geliyormuş o yüzden koşa koşa hastaneye doğuruyorum diye gidenler oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…