- 3 Eylül 2015
- 947
- 1.096
- 113
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.741
Yok hayır hiç yaşamadım. Reflünüz olabilir mi? Hamilelikte çok oluyor diye okumuştum.En yüksek haftalı sizdiniz diye hatırlıyorum mide suyunun ağzına gelme olayı olduğu sizde 20lerde ve geçti mi
ben normal dogumu istediğim için o sancı gelse de sanırım oyalanır duş alır oyle giderim zaten anlarız ilerleyen zamanlarda yalancı sancı mı dogum muaynen epey sertleşiyor benim de kasılma olduğunda. Doktora söyledim progestan kullan bakalım bir 2 gün dedi. Sürekli kullanma dinlen istersen rapor yazayım dedi istemedim evden çalıştığım için. Çok ağrılı sancılı değil birkaç saniyelik olduğu için o kadar dert etmedim. Galiba 7-8 ayda doğum sancısı kıvamına geliyormuş o yüzden koşa koşa hastaneye doğuruyorum diye gidenler oluyormuş
teşekkür ederimm :-*Canım selam,
Ben odasını hazırlyacağım için ilk etapta kullanmasamda bunları aldım. Ana kucağı Babyjörn aldım. Kanguruyu da ordan aldım.
Yataş Mini Dacron Hollofil Allerban Bebek Yorgan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Dacron Hollofil Allerban Bebek Yorgan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yataş Mini Bambu Bebek Yastık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Bambu Bebek Yastık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yataş Mini Povey Bebek Ranforce %100 Pamuk Nevresim Takımı - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Povey Bebek Ranforce %100 Pamuk Nevresim Takımı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yataş Mini Povey Wellsof Bebek Battaniyesi - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Povey Wellsof Bebek Battaniyesi - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Eucalyptus Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Eucalyptus yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Peki kasılma olunca ağrı oluyor mu yani? Benim karnım önceden arada bi sertleşiyordu ama kasılma hissetmiyordum hiç.aynen epey sertleşiyor benim de kasılma olduğunda. Doktora söyledim progestan kullan bakalım bir 2 gün dedi. Sürekli kullanma dinlen istersen rapor yazayım dedi istemedim evden çalıştığım için. Çok ağrılı sancılı değil birkaç saniyelik olduğu için o kadar dert etmedim. Galiba 7-8 ayda doğum sancısı kıvamına geliyormuş o yüzden koşa koşa hastaneye doğuruyorum diye gidenler oluyormuş
Ben oğlumda da hala yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum o yüzden stoklama değil ama toplu sipariş veriyorumIslak mendil stoklamaya basladiniz mi kurumasin diye son aylari mi bekliyosunuz?
Benim oğlumda kalan var. Katı gıdaya geçtikten sonra çok iyi oluyor hele yaz olunca. Ben hiç koku çıktığını hatırlamam.Guzel anneler korbel aldiniz mı ?
Canım bana doktorum günde 18 saat uyuyolar harekleri sürekli hissetmemek normal demişti.Merhaba kızlar bebeğim bugün öğlen hareketini hissettim başka hissetmedim şimdide tatli yiyorum durtuyorum yatıyorum kalkıyorum.bir türlü hareket etmiyor korkmaya başladım ne yapsam hareketlenir içim rahat değil.
Ben ilk doğumda hipp aldım ama oğlum mama reddetti sadece emdi o sebeple başka almadım. Ama bu doğumda hastane çantasına her ihtimale karşı aptamilin sıvı mamasını koyacam bir de kaşık biberon. Memeye alışana kadar biberon kullanmam büyük ihtimalleMerhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malı siz almayı dusunuyomusunuz
Ara sıra oluyo ben de bi de arada saçma sapan gülmelerHanımlar hamilelikte hiç durduk yere mutsuz, sıkıntılı ,enerjisiz bir gün geçirdiginiz oldu mu ?
Bende bir kez oldu ama acaba 22.haftada böyle şeyler normal mi psikolojik olarak
Sizler böyle zamanlar yaşadınız mı?
Normal doğumu beklersen 40ta falan ama planlı sezaryense 38 ve sonrası genelde canımKizlar sezaryan kacinci haftadan sonra yapiliyor
Kısmetse Toprak olacak Paşa'nın adıEvet kızlar ya isimler belli olmuştur artık hala karar veremeyen var mı? Karar verenler isimler neler?
Valla ders saatim çok olmadığı için sıkıntı olmuyo ama nöbet yoruyorÇalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
Benim belim ağrıyor sırt üstü yatınca yatamıyorum o yüzdenKızlar bişi sorucam hiç mi sırt üstü yatmıyosunuz? Yatmamalı mıyız?
Benim oğlumda kalma yatak olbilenlerden var almıcam ama bu tarz alan arkadaşlarım memnun kaldı hep.Kızlar günaydın, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Anne bebek çantası için böyle bir model buldum alan var mı aranızda?
Lucina Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucina Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben minder yastık falan kardeşime diktirmiştim. Anakucağını da letgodan 2. El almıştım temiz. Öyle 2. El bulabilirseniz tavsiye ederim sıfır olması şart değil bencekızlar ben ana kucagı minder yastık vs toplu bi şey almak istiyorum trdnyola baktım yorumlara pek guvenemedim alan var mı ?
Benim de vajinal olarak ilerliyor şuan. Annemle altlı üstlüyüz biz ona güveniyorum biraz daben normal dogumu istediğim için o sancı gelse de sanırım oyalanır duş alır oyle giderim zaten anlarız ilerleyen zamanlarda yalancı sancı mı dogum mu
Yok hayır hiç kullanmadım. Koldan vurulan progestanı dahi dün vurdurdum . Bende plesentada kanama odağı dün görüldü . Doktorum sordu kullanıyor musun diye yok dedim . Başlamak gerekse herhalde söylerdi . Benim hala hafiften var gibi . Ama benim kanamalarım zaten tuvalete oturunca oluyor . Bir de başka bir doktora mı gitsem dedim riskli gebelik takip eden fakültelerde filan oluyor ya tekrar olursa bir de oraya gideceğim umarım olmazÇok şükür kanama lekelenme olmadı yatak istirahatine başladığımdan beri. Ultrasonda kanama odakları görünüyor ama aktif kanamam yok. Kan sulandırıcıyı da bıraktırdı benim zaten pıhtılaşma sorunum yoktu ama tüp bebek doktorum yine de kullan demişti perinatolog da kullandığın sürece kanamalar bitmez özellikle serklaj varken kullanma dedi mecbur bıraktım. Sen kan sulandırıcı vs kullanıyor musun o da tetikliyormuş aktif kanamayı.
yok öyle bir ağrı olmuyor. çok yürüyünce bacak kası gerilir ya onun gibi kramp gibi daha çok. Anlık geriliyor sonra gevşiyor. Ağrılı olan kasılmalar son aylarda daha sık oluyormuş o zamanlarda doğum sancısı ile karıştırılıyormuş.Peki kasılma olunca ağrı oluyor mu yani? Benim karnım önceden arada bi sertleşiyordu ama kasılma hissetmiyordum hiç.
Ben de bugün iyi hissetmiyorum diye işe gitmedim, evde yatıyorum. Çok yorgunum.
Amiin canım hepimizin inşallah
Anladım, teşekkür ederim. Evet insan hele soğukta bi yerlere gidip gelince çok yoruluyo. Bizde de çok hasta var, dikkat etmek lazım. Ben artık yatış moduna geçtim gibi, marta kadar arada böyle iyi hissetmiyorum diye gitmemeye karar verdim.yok öyle bir ağrı olmuyor. çok yürüyünce bacak kası gerilir ya onun gibi kramp gibi daha çok. Anlık geriliyor sonra gevşiyor. Ağrılı olan kasılmalar son aylarda daha sık oluyormuş o zamanlarda doğum sancısı ile karıştırılıyormuş.
Dün beni şeker yüklemesi bitirdi ya hem çok erken kalktım hem de aç kaldım bir de hastaneye git gel 10 da uyumuşum ama hala yorgunum halsizim. Bir de herkes influenza olmuş hastanede o kadar çok kişi test verdi ki psikolojik olarak etkilendim sanırım , maske takmıştım ama yine de tedirginim.
Kasıklarda bir gerilme oluyor sancı ağrı değil ama kendini hissettiriyor sonra elimi karnıma koyduğumda bir taraf sertt ama hareketsiz bir sertlik bu sonra hemen gevşeme oluyor.bebek hareketi ise bazen hafif bazen sert anlık bir tekme şeklinde pıt pıt hareketler yaniGünaydın hanımlar,
Siz kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyorsunuz? Bu sabah karnımın iki tarafında güçlü bebek tekmesi gibi hissettim ama sanırım kasılmaydı. Bir süre tekrar etti sonra durdu. Bebek karnımın iki tarafına aynı anda tekme atamayacağına göre kasılma olduğunu düşünüyorum ama ağrı vs. olmadı. Bu braxton hicks kasılmaları dedikleri mi acaba? 24. Haftadayım.
Bende iyi hissetmedikçe rapor alıcam doktorum zorlama kendini hayatının en güzel döneminde dedi, ay bu seneye kadar çok ince düşünür kimseye yük olmayayım derdim ama bebeğimden daha değerli hiçbir şey yokmuş kılım kıpırdasa iyimi diye aklım gidiyorAnladım, teşekkür ederim. Evet insan hele soğukta bi yerlere gidip gelince çok yoruluyo. Bizde de çok hasta var, dikkat etmek lazım. Ben artık yatış moduna geçtim gibi, marta kadar arada böyle iyi hissetmiyorum diye gitmemeye karar verdim.
BilmiyorumYok hayır hiç yaşamadım. Reflünüz olabilir mi? Hamilelikte çok oluyor diye okumuştum.
Hep var mıydı ? Bende 20den sonra olduEvet hala devam ediyor
İnşallahBende iyi hissetmedikçe rapor alıcam doktorum zorlama kendini hayatının en güzel döneminde dedi, ay bu seneye kadar çok ince düşünür kimseye yük olmayayım derdim ama bebeğimden daha değerli hiçbir şey yokmuş kılım kıpırdasa iyimi diye aklım gidiyorazıcık kaldı sağlıkla atlatalım inşallah
Evet ben yarın 25.haftaya giriyorum ama kişiden kişiye göre değişen bir şey sanırım benim bulantım da olmadı 2 kere falan gece bulantısı yaşadım o kadar. İnşallah sizin de geçer bir an önceBilmiyorum10-15 hafta arası mide bulantısı yaşadım bu herkeste oluyor diye biliyorum 20ye girdim bu durumu yaşamaya başladım siz 25lerdesiniz galiba acaba dedim sonradan geçiyor mu
Benim 1,5 ay kadardır var sanırım. 22. haftadayım şu an.Hep var mıydı ? Bende 20den sonra oldu
rica ederim, ben eve de kimseyi kabul etmiyorum artık kimseye de gitmiyorum boşu boşuna hasta olup bir de onla uğraşmayayım. Ben hep evdeyim ya rapor almam biraz garip oluyor :) sağ olsunlar idare ediyorlar gün içinde iyi hissetmezsem biraz ara veriyorum filan idare ediyorum ama cidden çok yoruluyorum. Bir de o kadar reformer pilates yaptım ona rağmen bacaklarım çok güçsüzAnladım, teşekkür ederim. Evet insan hele soğukta bi yerlere gidip gelince çok yoruluyo. Bizde de çok hasta var, dikkat etmek lazım. Ben artık yatış moduna geçtim gibi, marta kadar arada böyle iyi hissetmiyorum diye gitmemeye karar verdim.
Riskli gebelik uzmanları daha iyi bu konularda bence. Kadın doğum uzmanlari daha yüzeysel bakıyorlar olaylara. Benim kasıklarımda ağrı iğne batması gibi bıçak kesiği gibi değişik bir ağrı sordum doktor normal bebek büyüdüğü için oluyor dedi sağ kasığımda da gerilme gibi canımı yakmayan ama çok rahatsızlık veren bir ağrı var. Doktor normal deyince de yapacak bir şey kalmıyor. Bu arada koldan vurulan progestan ilk kez duydum kalçadan ve göbekten kullandım ama kol duymadım hiç.Yok hayır hiç kullanmadım. Koldan vurulan progestanı dahi dün vurdurdum . Bende plesentada kanama odağı dün görüldü . Doktorum sordu kullanıyor musun diye yok dedim . Başlamak gerekse herhalde söylerdi . Benim hala hafiften var gibi . Ama benim kanamalarım zaten tuvalete oturunca oluyor . Bir de başka bir doktora mı gitsem dedim riskli gebelik takip eden fakültelerde filan oluyor ya tekrar olursa bir de oraya gideceğim umarım olmazpeki sizin karnınızda ağrınız oluyor mu ? Mideye doğru genelde ya da sağ alt kaşığa doğru benim oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?