Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
ben normal dogumu istediğim için o sancı gelse de sanırım oyalanır duş alır oyle giderim zaten anlarız ilerleyen zamanlarda yalancı sancı mı dogum mu

teşekkür ederimm :-*

Peki kasılma olunca ağrı oluyor mu yani? Benim karnım önceden arada bi sertleşiyordu ama kasılma hissetmiyordum hiç.
Ben de bugün iyi hissetmiyorum diye işe gitmedim, evde yatıyorum. Çok yorgunum.

Islak mendil stoklamaya basladiniz mi kurumasin diye son aylari mi bekliyosunuz?
Ben oğlumda da hala yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum o yüzden stoklama değil ama toplu sipariş veriyorum
Guzel anneler korbel aldiniz mı ?
Benim oğlumda kalan var. Katı gıdaya geçtikten sonra çok iyi oluyor hele yaz olunca. Ben hiç koku çıktığını hatırlamam.
Canım bana doktorum günde 18 saat uyuyolar harekleri sürekli hissetmemek normal demişti.
Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malı siz almayı dusunuyomusunuz
Ben ilk doğumda hipp aldım ama oğlum mama reddetti sadece emdi o sebeple başka almadım. Ama bu doğumda hastane çantasına her ihtimale karşı aptamilin sıvı mamasını koyacam bir de kaşık biberon. Memeye alışana kadar biberon kullanmam büyük ihtimalle
Ara sıra oluyo ben de bi de arada saçma sapan gülmeler
Kizlar sezaryan kacinci haftadan sonra yapiliyor
Normal doğumu beklersen 40ta falan ama planlı sezaryense 38 ve sonrası genelde canım
Evet kızlar ya isimler belli olmuştur artık hala karar veremeyen var mı? Karar verenler isimler neler?
Kısmetse Toprak olacak Paşa'nın adı
Çalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
Valla ders saatim çok olmadığı için sıkıntı olmuyo ama nöbet yoruyor
Kızlar bişi sorucam hiç mi sırt üstü yatmıyosunuz? Yatmamalı mıyız?
Benim belim ağrıyor sırt üstü yatınca yatamıyorum o yüzden
Benim oğlumda kalma yatak olbilenlerden var almıcam ama bu tarz alan arkadaşlarım memnun kaldı hep.
kızlar ben ana kucagı minder yastık vs toplu bi şey almak istiyorum trdnyola baktım yorumlara pek guvenemedim alan var mı ?
Ben minder yastık falan kardeşime diktirmiştim. Anakucağını da letgodan 2. El almıştım temiz. Öyle 2. El bulabilirseniz tavsiye ederim sıfır olması şart değil bence

ben normal dogumu istediğim için o sancı gelse de sanırım oyalanır duş alır oyle giderim zaten anlarız ilerleyen zamanlarda yalancı sancı mı dogum mu
Benim de vajinal olarak ilerliyor şuan. Annemle altlı üstlüyüz biz ona güveniyorum biraz da her seferinde son ana kadar beklemiş evde duşunu almış yemeğini yemiş. Sancı sıklığı artınca gitmiş. 3 kardeşiz üçümüzü de ortalama 4-5 saatte doğurmuş. Referans olarak onu alıyorum. Sıklığından ve düzenli olmasından anlaşılıyormuş gerçek sancılar

Yok hayır hiç kullanmadım. Koldan vurulan progestanı dahi dün vurdurdum . Bende plesentada kanama odağı dün görüldü . Doktorum sordu kullanıyor musun diye yok dedim . Başlamak gerekse herhalde söylerdi . Benim hala hafiften var gibi . Ama benim kanamalarım zaten tuvalete oturunca oluyor . Bir de başka bir doktora mı gitsem dedim riskli gebelik takip eden fakültelerde filan oluyor ya tekrar olursa bir de oraya gideceğim umarım olmaz peki sizin karnınızda ağrınız oluyor mu ? Mideye doğru genelde ya da sağ alt kaşığa doğru benim oluyor bazen

Peki kasılma olunca ağrı oluyor mu yani? Benim karnım önceden arada bi sertleşiyordu ama kasılma hissetmiyordum hiç.
Ben de bugün iyi hissetmiyorum diye işe gitmedim, evde yatıyorum. Çok yorgunum.
yok öyle bir ağrı olmuyor. çok yürüyünce bacak kası gerilir ya onun gibi kramp gibi daha çok. Anlık geriliyor sonra gevşiyor. Ağrılı olan kasılmalar son aylarda daha sık oluyormuş o zamanlarda doğum sancısı ile karıştırılıyormuş.

Dün beni şeker yüklemesi bitirdi ya hem çok erken kalktım hem de aç kaldım bir de hastaneye git gel 10 da uyumuşum ama hala yorgunum halsizim. Bir de herkes influenza olmuş hastanede o kadar çok kişi test verdi ki psikolojik olarak etkilendim sanırım , maske takmıştım ama yine de tedirginim.

Anladım, teşekkür ederim. Evet insan hele soğukta bi yerlere gidip gelince çok yoruluyo. Bizde de çok hasta var, dikkat etmek lazım. Ben artık yatış moduna geçtim gibi, marta kadar arada böyle iyi hissetmiyorum diye gitmemeye karar verdim.

Kasıklarda bir gerilme oluyor sancı ağrı değil ama kendini hissettiriyor sonra elimi karnıma koyduğumda bir taraf sertt ama hareketsiz bir sertlik bu sonra hemen gevşeme oluyor.bebek hareketi ise bazen hafif bazen sert anlık bir tekme şeklinde pıt pıt hareketler yani

Bende iyi hissetmedikçe rapor alıcam doktorum zorlama kendini hayatının en güzel döneminde dedi, ay bu seneye kadar çok ince düşünür kimseye yük olmayayım derdim ama bebeğimden daha değerli hiçbir şey yokmuş kılım kıpırdasa iyimi diye aklım gidiyor azıcık kaldı sağlıkla atlatalım inşallah

İnşallah Zaten biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyor. Benim müdürüm iş dağılımı yapmayı bilmeyen birisi. Biz min 2 kişilik ekiple farklı proje/denetimler yapıyoruz. En sonuncusunda diğer arkadaşıma bi şe diyemediği için onun konularını da bana yükledi, yumuşak yüzlü olduğum için. Neyse halloldu o. Şubatta başlayacağımız projede bi önceki projede diğer arkadaşımın 4 ayda yaptığı konuyu benden 1 ayda beklediğini söyledi (hatta bi tık daha fazlası- 1 martta izne çıkıyorum) ben de güldüm inşallah fln dedim .

Bilmiyorum 10-15 hafta arası mide bulantısı yaşadım bu herkeste oluyor diye biliyorum 20ye girdim bu durumu yaşamaya başladım siz 25lerdesiniz galiba acaba dedim sonradan geçiyor mu
Evet ben yarın 25.haftaya giriyorum ama kişiden kişiye göre değişen bir şey sanırım benim bulantım da olmadı 2 kere falan gece bulantısı yaşadım o kadar. İnşallah sizin de geçer bir an önce

rica ederim, ben eve de kimseyi kabul etmiyorum artık kimseye de gitmiyorum boşu boşuna hasta olup bir de onla uğraşmayayım. Ben hep evdeyim ya rapor almam biraz garip oluyor :) sağ olsunlar idare ediyorlar gün içinde iyi hissetmezsem biraz ara veriyorum filan idare ediyorum ama cidden çok yoruluyorum. Bir de o kadar reformer pilates yaptım ona rağmen bacaklarım çok güçsüz

Riskli gebelik uzmanları daha iyi bu konularda bence. Kadın doğum uzmanlari daha yüzeysel bakıyorlar olaylara. Benim kasıklarımda ağrı iğne batması gibi bıçak kesiği gibi değişik bir ağrı sordum doktor normal bebek büyüdüğü için oluyor dedi sağ kasığımda da gerilme gibi canımı yakmayan ama çok rahatsızlık veren bir ağrı var. Doktor normal deyince de yapacak bir şey kalmıyor. Bu arada koldan vurulan progestan ilk kez duydum kalçadan ve göbekten kullandım ama kol duymadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…