Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Evet çarpıntı gibi oluyor ama bende de belim sırt üstü yatınca rahatlıyor bebeğede bişe olmasından korkuyorum döne döne yatıyom
Şu videoya bakabilirsin canım. Ben dikkat ediyorum ama o kadar da kasmıyorum. Sonuç olarak bizi bu kadar mükemmel yaratan düz yattık diye bebeğe bişey olacak bir yapı yaratmamıştır diye düşünüyorum :)

ayyy bizim kız umarım saçlı doğar da kıllı olmaz inşallah.
benim midem 21 den beri yanıyor şu an 25.haftanın içindeyim. ben de diyorum saçlı olsun da kıllı olmasın diye :-D benim de babasının da saçları gür eşim normal ama ben kılsızım umarım bana çeker ahhaha

İnşallah en güzel şekilde geçer canım, bizlere güzel haberlerini verirsin

Çok şükür kanama lekelenme olmadı yatak istirahatine başladığımdan beri. Ultrasonda kanama odakları görünüyor ama aktif kanamam yok. Kan sulandırıcıyı da bıraktırdı benim zaten pıhtılaşma sorunum yoktu ama tüp bebek doktorum yine de kullan demişti perinatolog da kullandığın sürece kanamalar bitmez özellikle serklaj varken kullanma dedi mecbur bıraktım. Sen kan sulandırıcı vs kullanıyor musun o da tetikliyormuş aktif kanamayı.

Canım bunun başka bir tipi var onu arkadaşım aldı çok memnun . Bu dikdörtgen kenarları kıvrık olanı açmak kapatmak zor oluyormuş galiba . Oyshoya benzer bi modeli var onu al istersen

kızlar ben ana kucagı minder yastık vs toplu bi şey almak istiyorum trdnyola baktım yorumlara pek guvenemedim alan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…