- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.701
Hep vardı ama 16 hafta bulantılar bitince mide yanması daha da arttı. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum saçlı olacak diyor herkes göreceğizNe zaman başladı mide yanması ? Birde cinsiyetle alakalı diyorlar saçma geliyor ama
Bende en çok sırt üstü rahat ediyorum önce hep sağ sol yatmaya çalıştım zorlandımm şimdi arada sırt üstüde yatıyorumKızlar bişi sorucam hiç mi sırt üstü yatmıyosunuz? Yatmamalı mıyız?
Benımde hep midem yanıyor.ilkındede hep yabmıştı oğlum cok saçlı ve kıllı doğmuştuHep vardı ama 16 hafta bulantılar bitince mide yanması daha da arttı. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum saçlı olacak diyor herkes göreceğiz
Şu videoya bakabilirsin canım. Ben dikkat ediyorum ama o kadar da kasmıyorum. Sonuç olarak bizi bu kadar mükemmel yaratan düz yattık diye bebeğe bişey olacak bir yapı yaratmamıştır diye düşünüyorum :)Evet çarpıntı gibi oluyor ama bende de belim sırt üstü yatınca rahatlıyor bebeğede bişe olmasından korkuyorum döne döne yatıyom
ayyy bizim kız umarım saçlı doğar da kıllı olmaz inşallah.Benımde hep midem yanıyor.ilkındede hep yabmıştı oğlum cok saçlı ve kıllı doğmuştu
Sol omzum problemli olduğu için dönüşümlü yatıyorum. Sırt üstü yatınca belim ağrıyor ama yine de yatıyorum mecburen.Kızlar bişi sorucam hiç mi sırt üstü yatmıyosunuz? Yatmamalı mıyız?
benim midem 21 den beri yanıyor şu an 25.haftanın içindeyim. ben de diyorum saçlı olsun da kıllı olmasın diye :-D benim de babasının da saçları gür eşim normal ama ben kılsızım umarım bana çeker ahhahaayyy bizim kız umarım saçlı doğar da kıllı olmaz inşallah.
sırt üstü uyanıyorum bazen ama uyanıkken sırt üstü yatmamaya özen gösteriyorumSol omzum problemli olduğu için dönüşümlü yatıyorum. Sırt üstü yatınca belim ağrıyor ama yine de yatıyorum mecburen.
Evet hala devam ediyorMerhaba kızlar 20. Haftalarda mide suyunun ağzınıza gelme olayını yaşadınız mı ?
İnşallah en güzel şekilde geçer canım, bizlere güzel haberlerini verirsinKızlar bizde perşembe günü konya ya detaylı ultrason için gidecez Allahın izniyle, bende plesenta previa totalis var rahim ağzını tamamen kapatıyor, perşembe günü güzel haberler almak istiyorum korkuyorumdualarınıza ihtiyacım var, hepimiz çok güzel şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım buarada isim konusu konuşulmuş bizimki erkek ve adı hep belliydi sevgiliyken bile, adı kuzey olacak
Benim kız sırt üstü yatınca sürekli kıpır kıpır oluyor, gün içerisinde daha sakin. Onu hissetmek için bile uzanıyorum akşamları o şekilde. Bir zararı yoktur inşallahsırt üstü uyanıyorum bazen ama uyanıkken sırt üstü yatmamaya özen gösteriyorum
Çok şükür kanama lekelenme olmadı yatak istirahatine başladığımdan beri. Ultrasonda kanama odakları görünüyor ama aktif kanamam yok. Kan sulandırıcıyı da bıraktırdı benim zaten pıhtılaşma sorunum yoktu ama tüp bebek doktorum yine de kullan demişti perinatolog da kullandığın sürece kanamalar bitmez özellikle serklaj varken kullanma dedi mecbur bıraktım. Sen kan sulandırıcı vs kullanıyor musun o da tetikliyormuş aktif kanamayı.Evet bir ay bu şekilde deneyelim yine kanama devam edecek mi dedi . Hatta hastaneye de yatış öneririm fakat evde rahat edersen o da olur dedi . Hastane yatışında da ekstra bir şeyler yapmayacakları için evi tercih ettim . Umarım bu durum bir an önce son bulursağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz . Sizin devam ediyor mu peki lekelenme vs yatmanıza rağmen
Canım bunun başka bir tipi var onu arkadaşım aldı çok memnun . Bu dikdörtgen kenarları kıvrık olanı açmak kapatmak zor oluyormuş galiba . Oyshoya benzer bi modeli var onu al istersenKızlar günaydın, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Anne bebek çantası için böyle bir model buldum alan var mı aranızda?
Lucina Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucina Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yoktur bence ya cok uzun olmadıgı sürece :)Benim kız sırt üstü yatınca sürekli kıpır kıpır oluyor, gün içerisinde daha sakin. Onu hissetmek için bile uzanıyorum akşamları o şekilde. Bir zararı yoktur inşallah
Teşekkür ederim canım ona da bakayım :)Canım bunun başka bir tipi var onu arkadaşım aldı çok memnun . Bu dikdörtgen kenarları kıvrık olanı açmak kapatmak zor oluyormuş galiba . Oyshoya benzer bi modeli var onu al istersen
Yani olsa söylerlerdi sanırım :) kesinlikle yatmayın diyeyoktur bence ya cok uzun olmadıgı sürece :)
Teşekkür ederim canım ona da bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?