- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.241
Kizlar babybjorn e alternatif ana kucagi var mi? Benim icin onemli olan asiri yumusak olmamasi cocugun bukulup kalmamasi, ve mutlaka kollarini koydugu yerin pedli olmasi sadece seritli degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakamaz degil yahu, ilaca devam edecek birakmayacak demis :)Ne biçim konuşma şekli ya, doğursa da bakamaz ne demek çok gıcık oldum. CRP o kadar da yüksek değil, ama sınırın üstünde çıkmış. Bence doğru düzgün bir doktora gidip uygun tedaviyi alırsan kısa sürede düzelir canım. D vitamini cidden düşük ama zaten genel olarak kadınlarda hep düşük takviye yeterli gelmiyorsa iğne yaptırırsın toparlar. Bence kadın doğum uzmanına görün canım. Bu tarz yaklaşımı olan bir doktorun verdiği tedavi de çok doğru gelmiyor bana.
Arayıp dosyanı olusturman lazım canim bir görüş benceBeni kimse aramadı canım ama hiç gitmedim aile hekimine ondandır belki de
ahsadhahd beyin sisi yaşıyorum boşuna atar yapmışım 3 kere okudum hala bakamaz diye okuyorumbakamaz degil yahu, ilaca devam edecek birakmayacak demis :)
Aile hekimliğini aramak yeterli mi gitmek gerekiyor mu illa, hiç bilmiyorum. Bir kez sabahtan gitmiştim kapalı görünce bir daha da gitmedimArayıp dosyanı olusturman lazım canim bir görüş bence
Benim telefonda yaptılar ara bir şansını dene kendi aradi zaten sorular soruyor o kadarAile hekimliğini aramak yeterli mi gitmek gerekiyor mu illa, hiç bilmiyorum. Bir kez sabahtan gitmiştim kapalı görünce bir daha da gitmedim
Dün de kargocu kapıyı açık bıraktı diye adamı dövecektim neredeyse meğer kapının dili takılmış. Yanlış anlama, anladığını yanlış yorumlama, öfke ne ararsan var müge anlıya konu olmam bu süreçte inşallah Dbakamaz degil yahu, ilaca devam edecek birakmayacak demis :)
Tamam canım sağ ol bir arayayım şimdiBenim telefonda yaptılar ara bir şansını dene kendi aradi zaten sorular soruyor o kadar
Ben de cok cabuk sinirleniyorum bu ara. Bu ara gelen temizlikciye taktim ben de, dogurmadan kadin bizi birakmasa bari :))Dün de kargocu kapıyı açık bıraktı diye adamı dövecektim neredeyse meğer kapının dili takılmış. Yanlış anlama, anladığını yanlış yorumlama, öfke ne ararsan var müge anlıya konu olmam bu süreçte inşallah D
Sağ salim atlatırız umarım :)Ben de cok cabuk sinirleniyorum bu ara. Bu ara gelen temizlikciye taktim ben de, dogurmadan kadin bizi birakmasa bari :))
Bende onu yaptıracağım 28.haftamda. Sağlık ocağı ile konuştum yapıyorlarmış. Al gel yaparız dediler.Kizlar doktorum Adacel diye bir asi onerdi tetanoz yerine; difteri, tetanoz ve bogmaca 3lu bir arada. Yaptiran yaptirmayi dusunen var mi? Eczaneden alip saglik ocagina gitsek yapiyolar mi
Tesekkur ederim canim. Cok daha iyi bence; rahatladimBende onu yaptıracağım 28.haftamda. Sağlık ocağı ile konuştum yapıyorlarmış. Al gel yaparız dediler.
E nabıza bakabilirsin rapor var mı yok mu oradan kontrol ediyorum tarihi ben meselaKızlar oksapar iğne raporu çıkarmada zorluk yaşayan var mı doktor yazdım raporu diyor eczaneye gidiyorum rapor çıkmamış diyor. Tekrar doktora yazıyorum ben takip numarası yolladım diyor ne yapacağımı şaşırdım
Valla ben bir tane buldum merfbaby 1500 tl civarında babybjörne pahalı diyen kocam bu da çok ucuz kötü mü acaba diyor- pierre cardin 2500 TL civarındaydı #reklam değildir.Kizlar babybjorn e alternatif ana kucagi var mi? Benim icin onemli olan asiri yumusak olmamasi cocugun bukulup kalmamasi, ve mutlaka kollarini koydugu yerin pedli olmasi sadece seritli degil.
Mamma smile kullananda cok var canim bir bakin isterseniz bende karar veremedim daha ama Pierre Cardin olmaz ise mamma smile bakicam baybybjone ekstra cok pahali geliyor banaE nabıza bakabilirsin rapor var mı yok mu oradan kontrol ediyorum tarihi ben mesela
Valla ben bir tane buldum merfbaby 1500 tl civarında babybjörne pahalı diyen kocam bu da çok ucuz kötü mü acaba diyor- pierre cardin 2500 TL civarındaydı #reklam değildir.
Dolap gardrops letgo gibi uygulamalar var oralarda oluyor, ben de bakıyorum arada bazen temiz güzel şeyler denk geliyorHanimlar, bu tarz seyler facebook market place'de ya da ikinci el uygulamalarinda satilmiyor mu Turkiye`de de? Bizim buralarda kimse yeni almiyor bu tarz seyleri. Zaten max 6 ay filan kullanilicak cogu sey, herkes ikinci el aliyor ve sonra da satiyor. Genelde yenisinin yari fiyatina guzel urunler bulunuyor.
evet bende takipteyım bakıyorum genelde cevre yerlere baktım aynı fiyat neredeyse 100 tl anca fark öyle olunca yeni alırım dedimDolap gardrops letgo gibi uygulamalar var oralarda oluyor, ben de bakıyorum arada bazen temiz güzel şeyler denk geliyor
Letgo bir tık daha iyi diğerlerine göre komisyon vs olmadığı için daha uygun oluyor. Ben de bulursam uygun güzel bir şey oradan alırım. Çok takıntılı değilim illa sıfır olsun diye zaten kısa süreli kullanılacak şeylerevet bende takipteyım bakıyorum genelde cevre yerlere baktım aynı fiyat neredeyse 100 tl anca fark öyle olunca yeni alırım dedim