• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    120
Kızlar günaydın, kuzenimin babyshower partisi var ama eşi bebek mağazası sahibi (bilinen bir marka) ne hediye alacağımı bilemedim. Hediyesiz gitsem ayıp olur mu? Kendisi de istediği şeyleri liste vermedi. Altın mı götürsem? Ne dersiniz.

Kızlar günaydın, kuzenimin babyshower partisi var ama eşi bebek mağazası sahibi (bilinen bir marka) ne hediye alacağımı bilemedim. Hediyesiz gitsem ayıp olur mu? Kendisi de istediği şeyleri liste vermedi. Altın mı götürsem? Ne dersiniz.
Hediye çeki verebilirsin belki canım. Kendisi ne isterse alır. Samimiyetinizi bilmiyorum ama hediye çeki ne alacağını bulamadığın durumlarda kurtarıcı oluyor

Kızlarr 18 haftalık oldum ama bebek hareketlerını hissetmiyorum, cogunluk hissetmiş sanırım bu zamanlarda
Canım çok hafif oluyor ve sürekliliği yok heleki yeni yeni başladıysa.. Genellikle gece hareket ediyorlar. Şu an daha yoğun hissediyorum, dışarıdan da görünüyor :) ama bir anı bir anını tutmuyor. Dün çok sakindi, yatağa uzanınca vurmaya başladı. Sen de hissetmeye başlayacaksın yakında, 20 haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş ilk gebeliklerde.

Kızlar ya idrar kaçırma yaşayan var mı ? :D bebişin kafası aşağıda bazen çok sıkıştığımda bir ufak kaçırma oluyor.

Kızlar ya idrar kaçırma yaşayan var mı ? :D bebişin kafası aşağıda bazen çok sıkıştığımda bir ufak kaçırma oluyor.
Ben kaçırma yaşamadım ama bazen sanki mesaneme vurduğunu hissediyorum.🫣 o hissi nasıl tarif etsem bilmiyorum yaşayanlar varsa beni anlar çok ilginç bir his evet diyorum şimdi mesaneme vurdu 😅

Ben kaçırma yaşamadım ama bazen sanki mesaneme vurduğunu hissediyorum.🫣 o hissi nasıl tarif etsem bilmiyorum yaşayanlar varsa beni anlar çok ilginç bir his evet diyorum şimdi mesaneme vurdu 😅
ahahah anlıyorum demek istediğini :D tuvalete gidince de 1 2 damla geliyor sadece. içimde bi dolgunluk varmış gibi değişik oluyor

Ay evet evet dün hissettiğim tam olarak buydu öyle bir vurdu ki içim çekildi sanki 😅 çok tuhaf bir his

Bu arada İstanbul anadolu yakasında perinatolog arayışısı olanlara Zeki Şahinoğlunu şiddetle tavsiye ederim. Tek tek çok güzel açıklama yaptı çok güzel videolar ve görseller gönderdi. Sorularınıza kibarca yaklaşan tatlı,sakin arada esprili bir Prof. Olması gereken değerleri sizin mevcut bulgularınızı tek tek detaylı açıklıyor. Aşırı memnun kaldım. #reklam değildir 😊
asistanları telefon ile ilgilenen arkadaşlar o kadar kaba ki bana randevuyu zor bela verdi konuşmama müsade etmedi tekrar arayıp iptal ettim başka bir doktora gittim iyi ki de gitmişim şansız günüme denk geldi bende zeki beye yaptıracaktım

Kızlar günaydın. Birşey sormak istiyorum. Bebek arabası alan veya karar veren var mı acaba? İkinci gebeliğim. İlk gebeliğimde 3 tane bebek arabası değiştim yanlış seçimlerden dolayı.
Mutlaka çift yönlü olmalı ve ne kadar hafif olsa o kadar iyi. 360 derce dönen bebek arabalarıda olabilir. Ama travel sistem istemiyorum.
Önerebileceğiniz bir model veya marka var mı acaba?
Söylediğin gibi olsun istedim bende canım Cybex aldık biraz diğerlerine göre fiyatlı ama kızkardeşimde 3 tane değişmişti yanlış seçimlerden dolayı. Birde daha uygun Kraft tokyo öneriyor herkes o da iyiymiş.

Canım bence hediye al sen yine de. Zara baby olabilir Gap olabilir. Kendi markalarında olmayan bir ürün. Altın doğduktan sonra daha uygun gibi

asistanları telefon ile ilgilenen arkadaşlar o kadar kaba ki bana randevuyu zor bela verdi konuşmama müsade etmedi tekrar arayıp iptal ettim başka bir doktora gittim iyi ki de gitmişim şansız günüme denk geldi bende zeki beye yaptıracaktım
AA çok garip çok kibar davrandılar bize, kötü olmuş. Ama Zeki bey çok babacan çok kibar birisi ben içim çok rahatlamış ve tüm sorularım cevap bulmuş şekilde ayrıldım. Hatta arada ufak şakalar yapıp beni rahatlattı biraz gergindim. Talihsizlik olmuş

Selam kızlar istanbulda yaşayanlar için soruyorum doğum fotoğrafçısına karar verdimiz mi?

Kızlar selam, kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz ve araştıran oldu mu fiyatlar veya firmalar ile alakalı hiçbir fikrim yok. Geçen bir arkadaşım kordon kanını saklatacak mısın dediğinde bu konuda hiç düşünmediğimi farkettim 😬

Merhabaa, bugun gittim detayli ultrasona. Sonunda benim elimde de fotograflar var. Gercekten cok net yuzunu gorebildik, cok etkilendim. Fotografa bakinca gozlerim doluyor :) Cok hareketli dedi doktor yine, neyseki organlari vs. her sey normal gozukuyor. Boyu 23 cm, 560 gr. Bende 2 tane miyom vardi, onlar buyumus ama bebegin gelisimine etkisi olacak yerlerde degiller sadece dogum icin degerlendirilmesi gerekicek dedi, belki sezeryan yaparlar.

Merhabaa, bugun gittim detayli ultrasona. Sonunda benim elimde de fotograflar var. Gercekten cok net yuzunu gorebildik, cok etkilendim. Fotografa bakinca gozlerim doluyor :) Cok hareketli dedi doktor yine, neyseki organlari vs. her sey normal gozukuyor. Boyu 23 cm, 560 gr. Bende 2 tane miyom vardi, onlar buyumus ama bebegin gelisimine etkisi olacak yerlerde degiller sadece dogum icin degerlendirilmesi gerekicek dedi, belki sezeryan yaparlar.
Çok şükür sağlıkla atlattın canım🙏😌🧿 detaylıdan beri çok daha farklı hissediyorum kendimi, yüzünü net görünce duygularım yoğunlaştı sanki 🥹♥️

Çok şükür sağlıkla atlattın canım🙏😌🧿 detaylıdan beri çok daha farklı hissediyorum kendimi, yüzünü net görünce duygularım yoğunlaştı sanki 🥹♥️

Evet ya gercekten oyle, gercek bebek gibi gorebildim sonunda. Agzi burnu dudaklari gozleri hepsi oradaydi. Cok ilginc ve guzel bir deneyimdi :)
Haftaya da normal doktor randevum var, orada yine siyah beyaz anlamadigim karanliga donucez heralde :))

Back