Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Evet canım benimki plesenta previa, tamamen kapatmış. Doktor öyle bişey demedi ama ben öyle düşünüyorum çünkü aşağıda olduğu için idrar torbasına baskı yapıyor oyüzden ilk zamandan beri sürekli sık sık tuvalete çıkıyorum, sanki boşaltmamışım gibi ve hep geceleri ağrıyla uyanıyorum buyüzden hemen tuvalete gidiyorum

benime ilk gebeliğim 20.haftadayım elimi karnıma koyunca bile hareket ettiğinde hissedebiliyorumm arada kramp şeklinde değilde daha çok hafif olur içini mayhoş ediyor insanın

İşte bende tekrar tekrar iş yapmayı istemiyorum evimde küçük depolama alanım az büyük dolap alırsam kendi ıvır zıvırım içinde kullanabilirim diye düşünüyorum çünkü şuan divanın çekmeceleri de eşyalarla dolu
Showroomu yenilemişler bayrampaşa da çok güzel çocuk odaları yapmışlar canım bir tanıdığım çalışıyor benim orada yılbaşından sonra müthiş zamlar varmış o yüzden şu son haftada siparişi vermek istiyorum

magnezyum eksikliği olabilir mi acaba

Haklısın ekstradan uğraşmak da zor, insanın aklı hep orada oluyor ya da is gecikiyor bir süre sonra bugun yarındedikce. Senin icin de iyi olacaksa büyük daha cazip görünüyor. Sen bildiğini yap erkekler evdeki durumları pek kestiremediginden diğer yönleri düşünmüyor bazen
Ay neye zam yapmayacaklar acaba çok merak ediyorum, azıcık dursalar keşke

Kızlar benimde dün tansiyon küçük 5 e felan düşmüş elim ayağım boşaldı gibi oldu cansız kaldım hastaneye gittik Bi serum yaptılar düzeldim, açlık kan şekerim de düşüktü zaten doktor az az sık sık yememi söylemişti sizde dikkat edin kendinizi aç bırakmayın

Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine

Annişler biberon olarak ne aldınız? Ben kararsızım pek bilgim de yok. İlk etapta set olarak almayacağım ama bulunsun da istiyorum bir tane küçük boy alacağım. Cam mı daha iyi olur, hangi marka daha iyi olur bilemiyorum. Anti kolik, yenidoğan akışlı vesaire hangisi daha uygun olur. Herkes farklı bir şey deneyimlemiştir belki ama en azindan fikir olur bizlere de.

kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı bugün doktora gittim 19+2 olması gerekirken 19+5 olmus bir önceki gidişimde bir gün ileriydi simdi 3 gün olmus ondna önce 3 gün gerideydi son 3 kontrolümde hızla arttı

Bana arkadasim philipps avent'in cam biberonlarini verdi. Emzikleri ayri satiliyor zaten, onlari almam lazim. Ay ay degisiyor anladigim, ben yeni dogan akisli emzik alacagim ilk basta. Cunku ilk basta zor ve cok yavas akmasi gerekiyormus memeye tercih etmemeleri icin :) Farkli emzikler (Antikolik vs.) alip deneyebilirsiniz.

Size verdiyse kendisi de memnun kalmıştır demek ki ben de bunlara dikkat edeyim. Teşekkür ederim

Ben lansinoh, avent ve dr brown arasındayım kafam çok karışık biberon konusunda olumlu, olumsuz çok yorum var bütün markalarda.

Bir sorun yoktur bence, birkaç gün oynama olabiliyor. Bazılarımızın daha ileride de olabiliyor bazılarımızın geride. Bu süre çok büyük farkla değişmediği sürece bir sorun olmadığını okumuştum. Hem olsaydı doktorun söylerdi. Kötü düşünüyorsan sakın düşünme

Ben lansinoh, avent ve dr brown arasındayım kafam çok karışık biberon konusunda olumlu, olumsuz çok yorum var bütün markalarda.
Bende lansinoh ve avent arasındayım ikisinin de seveni çok ama meme reddi yaşayan da var. Kuzenim avent kullanıyordu, o da memnun. İnşallah biz de aldığımızdan memnun kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…