Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    92
Tabikii hemen yaziyorum biz seviyoruz sizinde damak zevkinize uyar belki
1 patatesi rendeliyoruz tencereye biraz siviyag koyup rendeledigimiz patatesleri kavuruyirum tencerenin dibine yapisacak merak etme granit kullaninca yapismiyor birqz kavrulunca nane ekliyoruz bolca bir yemek kasigida salca ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz uzerine 4 su bardagi kadar soguk su ekliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz süzme yogurt bir yemek.kasigi un biraz limon birazda normal.yogurdu bir kosede cirpiyoruz ama az olmayacak bol.olacak kaynayan patateslerin pismesini kontrol ediyoruz eger diriligi gitti ise yogurdumuzu ekleyip kaynayana kadar karistirip tuzunu ekliyoruz ve hazirr 🤗
Bizim Antep de yapılandan çok farklıymış bizimki gibi bekledim

Kızlar ben bir şey fark ettim. Bir kaç akşamdır kivi yiyorum ve oğluş tekme atıyor 🥝 sanırım kiviyi seviyor🥹 yarın da deneyeceğim yine tekme atarsa çarşamba ayrıntılı ultrason öncesi yemeyi düşünüyorum.😆 sizin bebişlerin sevdiği şeyler neler? Keşifler başladı mı? 😊
🥰 Ben de 3 gündür artık dalgalanma kelebeklenme değil net vuruşlar hissediyorum. Benim kuzum tatlı seviyor özellikle komposto tarzı içilebilir tatlar olunca, içiyorum 5 dk sonra içeride partilemeye başlıyor 🥳🥳

🥰 Ben de 3 gündür artık dalgalanma kelebeklenme değil net vuruşlar hissediyorum. Benim kuzum tatlı seviyor özellikle komposto tarzı içilebilir tatlar olunca, içiyorum 5 dk sonra içeride partilemeye başlıyor 🥳🥳
Ah ah mantardan dolayı tatlıyı kestim yemiyorum bir süredir şeker mantarı besliyor diye ama çarşamba günü kendime ve bebişime bir kıyak geçip ayrıntılı öncesi çikolata da yiyeceğim 😁

Ah ah mantardan dolayı tatlıyı kestim yemiyorum bir süredir şeker mantarı besliyor diye ama çarşamba günü kendime ve bebişime bir kıyak geçip ayrıntılı öncesi çikolata da yiyeceğim 😁
Yarın yani 🤩 Ben çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsunlar sonrasında yüzlerini görmek inanılmaz olacak 🥰

Yarın yani 🤩 Ben çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsunlar sonrasında yüzlerini görmek inanılmaz olacak 🥰
Evet yarın🥰 çoook heyecanlıyım 1 aydır bu günü bekliyorum. Geçen randevuda koluyla yüzünü kapattı tam göremedik umarım yarın görürüz. Dualarını bekliyorum güzel haberler alalım hepimiz 🥰🙏🏼

Evet yarın🥰 çoook heyecanlıyım 1 aydır bu günü bekliyorum. Geçen randevuda koluyla yüzünü kapattı tam göremedik umarım yarın görürüz. Dualarını bekliyorum güzel haberler alalım hepimiz 🥰🙏🏼
İnşallah sorunsuz geçer ve minik erkek yüzünü size gösterir 🥰 Ben ocağın 11 ini bekleyeceğim detaylı için günler sanki ×0.5 e düşmüş gibi ağır çekimde geçiyor 😂😂

kızlar merhaba mide problemlerı devam edenler hala varmı? benım cok sıskınlık oluyor mıdemde sureklı mıdem bulanıyo, ilk gebeliğimdede 9 ay cıkarmıstım inşallah bu sefer oyle olmaz .birde alışverişe başladınızmı neler alıyorsunuz öncelıklı

Kızlar ben bir şey fark ettim. Bir kaç akşamdır kivi yiyorum ve oğluş tekme atıyor 🥝 sanırım kiviyi seviyor🥹 yarın da deneyeceğim yine tekme atarsa çarşamba ayrıntılı ultrason öncesi yemeyi düşünüyorum.😆 sizin bebişlerin sevdiği şeyler neler? Keşifler başladı mı? 😊
benim prensesin sanirim kuru incir cok seviyor aslinda hareket hoc hissetmedim daha ama kuru incir yedigim zaman icim kipir kipir oluyor 🤗🤗

Ben pekmez yiyorum bir kaşık her yediğimde mutlaka tepki veriyor🥰

kızlar merhaba mide problemlerı devam edenler hala varmı? benım cok sıskınlık oluyor mıdemde sureklı mıdem bulanıyo, ilk gebeliğimdede 9 ay cıkarmıstım inşallah bu sefer oyle olmaz .birde alışverişe başladınızmı neler alıyorsunuz öncelıklı
Merhaba benim bulantılarımda devam ediyor eskisi kadar yoğun olmasa da ama hazımsızlık gaz ve şişkinlik problemim tam gaz devam

Çok geçmiş olsun. Benim mide ağrısı, yanması, şişkinlik oluyor.
İnşallah uzun süreli bulantılar yaşamazsın ve rahat geçer ☺️
Ben henüz pek bir şey almadım. Bebek arabası, puset aldım. Bir arkadaşım hastane çıkışı hediye etti geçen gün. Kızımın ilk takımı o oldu 🥹 o kadar minik ki.. Şimdilik bu şekilde, sanırım yavaş yavaş almaya başlayacağım. Cok heyecanlanıyorum bir seyler almak için. Sen bir seyler aldın mı? 🥹☺️

İki gündür kasın ağrım var panik oluyorum. Sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yoruldum ondandır ya da büyüyor ondandır diyip duruyorum kendime ama endişem de gecmiyor. Bazen regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor sonra bir şey batıyormuş gibi oluyor.
Sanki yavrum uzanmış kafası solumda bacaklarını sağa uzatmış yatıyor gibi geliyor. Zorlanıyormuş gibi bir ağrı oluyor. Normal mi sizce? Benzer durumda olanlarımız vardır belki 🥺

İki gündür kasın ağrım var panik oluyorum. Sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yoruldum ondandır ya da büyüyor ondandır diyip duruyorum kendime ama endişem de gecmiyor. Bazen regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor sonra bir şey batıyormuş gibi oluyor.
Sanki yavrum uzanmış kafası solumda bacaklarını sağa uzatmış yatıyor gibi geliyor. Zorlanıyormuş gibi bir ağrı oluyor. Normal mi sizce? Benzer durumda olanlarımız vardır belki 🥺
Canım dün akşam aynısı oldu ben de bir panik oldum ama kısa sürede geçti sancı. Normal diye düşünüyorum canım daha önce de sormuştum bunu. Bende bir yanma hissi başladı bir kaç gündür göbek deliğimin etrafında bir yanma var garip. Anlayamadım ne olduğunu

Canım dün akşam aynısı oldu ben de bir panik oldum ama kısa sürede geçti sancı. Normal diye düşünüyorum canım daha önce de sormuştum bunu. Bende bir yanma hissi başladı bir kaç gündür göbek deliğimin etrafında bir yanma var garip. Anlayamadım ne olduğunu
O neden oluyor acaba 🥲 sürekli bir seviye atlıyoruz sanki. Yanmayı duymadım ama büyüme sebebiyle göbek deliginde de hassasiyet oluyormuş. Yaşadığımız seyler normal olsun iyi olsunlar, her şeyi düşününce zaman cok stresli ilerliyor.

Benim mide bulantım olmadı hiç çok çok nadir oluyordu ama bu aralar mide yanmam var çok fazla oda bebek büyüdükçe artar diyorlar alışverişe başlamadım detaylı da cinsiyetin tam belli olmasını bekliyorum cuma günü inşallah 😍

O neden oluyor acaba 🥲 sürekli bir seviye atlıyoruz sanki. Yanmayı duymadım ama büyüme sebebiyle göbek deliginde de hassasiyet oluyormuş. Yaşadığımız seyler normal olsun iyi olsunlar, her şeyi düşününce zaman cok stresli ilerliyor.
ya garip bir his yanma gibi de değil de tarif edemiyorum :KK70: iğne batıyor gibi de aynı zamanda. Her hafta farklı bir şey yaşıyoruz resmen

Kızlar selamlar detaylı usg için devlette randevu bulan oldu mu yada nasıl yapacaksınız fikirlerinize açığım.
Selam, ben biraz baktım da randevu açılmıyor mhrs de. Arıyorum 182 yi perinatoloji randevusu var ama detaylı usg için yok diyorlar. Özelde yaptıracağım uğraşamam devletle zaten 10 dk bakıyorlarmış çok detaylı olmadığını söylüyorlar

ya garip bir his yanma gibi de değil de tarif edemiyorum :KK70: iğne batıyor gibi de aynı zamanda. Her hafta farklı bir şey yaşıyoruz resmen
Minikler büyüyor artık 🥹 ne zaman gidecektin randevuya cok var mı, gittiğinde sor yine içinde kalmasın insan rahatlıyor normal şeyler olduğunu duyunca

X