- 18 Eylül 2024
- 623
- 186
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.741
Ay amaaannn herkes oglun olcak dedik yok gobegn assagida yok sunu yiyosn yok sole ama bizim prensesimiz olcak hic takilma yorum yapmayi cok srviolar smdide kizmis demekki ondan yuzun boyle berbat oldu diolar bi tanesine cok.ack ve net sanane gö...üm dedim küstü tabi bana
Bence cok normal tamamen senin piskolojik durumun ve isteginle alakali mesela ben 6 yil denedim 2 kere asilama 2 tup bebek 2. De oldu sukur bn paylasiyorum surecimi ama paylasip paylasmamak tamamen senin tercihin canimKızlar size bişe anlatıcam. Benim cocuk istedikten 2 sene sonra oldu doğal yolla ama rahim ameliyatı falan oldum suanda da 13 haftalık hamileyım ama sadece 2 arkadaşım biliyor. Birine söylerken cok gerılıyorum kimseye söylemek istemiyorum yaşadıklarımdan dolayı mı bilmiyorum. Bu normal mi sizce? Sizler nasılsınız
Bozden daha cok merakli olmalari cok ironik degilmi bazen fena sacmaliyorlar kac kilo aldn sanane canin ne cekio sanane kac beden oldun sanane sannane allah sanane yanisiniri bozuluyor insanın banada 10 kişiden 9u kız diyor yüzün düzelmiş erkek diyende oldu ama genelde tonton büyümüş kız şuran büyümüş kız sende şu tipi var bu tipi var hayır zaten merak ediyorum insanı iyice strese sokuyorlar :)
Birine söyleyince kendimi kötü hissediyorum bide cevremde cok yakn 2 arkadasm var henuz cocukları yok belkide ondandır ama böyle dusunmene sevindm canımBence cok normal tamamen senin piskolojik durumun ve isteginle alakali mesela ben 6 yil denedim 2 kere asilama 2 tup bebek 2. De oldu sukur bn paylasiyorum surecimi ama paylasip paylasmamak tamamen senin tercihin canim
Dogum gunun kutlu olsun canim bebislerinle esinle ailenle saglikli huzurlu yillarin olsunAyy kızlar bugün doğum günüm eşim sabah işe gidince mesajla kutladı bugün full çalışıyor oğluma da doğum günümü kutla hadi dedim kutladı ona da çok mutlu oldum 2 buçuk yaşında şimdi komşumun kızı pastayla sürpriz yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam hiç beklemiyordum
Ah yaBen 6 yaşındayken dayımın eşi ve kızı trafik kazasında vefat etmişti kız da benle aynı yastaydi o zaman hatırlıyorum herkes demişti ki hamileyken saçını kestirdi demişti bu aklımda kalmis aslında hurafe biliyorum ama kestiremiyorum
Evet bu da ufacık çocuğa travma kalıyor işteAh yaişte insanlar bir şeyler yaşıyor o an acıyla başa çıkma yöntemi bir bahane bir sebep arıyorlar
Maşallah, kendine ait alanını benimsemesi güzel bir şeyCanım nasıl istiyorsan öyle yap heveslendiysen. Oğlum şuan genelde odasında oynuyo ama yanımızda durmak isteyince de salonda oynuyo. Ama odasından başka bi yerde uyumayı sevmiyo. Kayınvalidemlere gittiğimizde bile kendi odama ne zaman gidicez diye soruyo
Nice mutlu güzel yillariniz olsun hep birlikte, iyi ki doğmuşsunAyy kızlar bugün doğum günüm eşim sabah işe gidince mesajla kutladı bugün full çalışıyor oğluma da doğum günümü kutla hadi dedim kutladı ona da çok mutlu oldum 2 buçuk yaşında şimdi komşumun kızı pastayla sürpriz yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam hiç beklemiyordum
Mersin'in de tantunisine hastayız ,yoğurtlu olursa da tadından yenmez. Bence ciğeri Mersin de adana da iyi yapıyorlar yakın kültürlerOrda yememek imkansız bende Mersinliyim aslında kültürler yakın çok seviyorum o yüzden orayı. 2015 yılında çalışmaya gitmiştim hala gidiyorum en son yazın gittim
Bende aynı yerde gıdıklıyor gibi hissediyorum genelde yemekten biraz sonra. Bugün çok hissetmedim endişeleniyorum öyle olunca keşke hep hissetsemPekii bebek hareketlerini hisseden anneler, hep ayni bolgede mi hissediyorsunuz? Ben hep ayni yerde gunde 1-2 kere cok hafif bi sey hissediyorum ama bebek hareketi mi emin olamiyorum. Cook hafif bi se cimdikliyormus gibi.
Biz yapıcaz canım, şuan hazırlıyoruz o kadar eşyayı koycak başka alanım yok odası baştan olması iyi olcak bence. Montessorri yatağımız vardı hazırda kuzeninden geldi onu kurduk. Kızkardeşim 2 yaşında odasına yatırmıştı çok özgüvenli korkmadan odasında uyumaya alışmıştı yeğenim bende öyle yapacağım.Kızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Canım magnezyum kullanıyor musun ? Ben magnezyum kullanmaya başlamadan önce tam da tarif ettiğin şekilde ağrım oluyordu şükür geçti şimdiKızlar bel ağrım çok şiddetlendi yine, devamlı her an olan bir ağrı değil. Hareket halindeyken oluyor. Yatarken ya da sabitken bir şey hissetmiyorum. Ama eğilip kalkarken, yürürken ya da dönmeye çalışınca dayanılmaz bir acı giriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Kalçamın üst kısmı sağ tarafta ve kuyruk sokumuna yakın bir yerde gibi. Acıyı tarif edemiyorum sanki etim çekiliyor, belim yerinden ayrılacak gibi hissediyorum. Cumartesi doktoruma gideceğim ona da normal olup olmadığını soracağım. Sizce ortopedi doktoruna gitmek faydalı olur mu? Herhangi bir çekim yapamaz sanırım ilaç desen o da yok. Ne iyi gelir bilmiyorum
Cok sukur cok sevindim canım. Yok hayır kullanmıyorum, iyi geliyorsa söyleyeyim gittigimde belki bana da verir.Canım magnezyum kullanıyor musun ? Ben magnezyum kullanmaya başlamadan önce tam da tarif ettiğin şekilde ağrım oluyordu şükür geçti şimdi
Sen ağrın olduğunu söyleyince dr un zaten yazar kendiliğinden. Endişelenme dinlenince de geçiyor kuzumCok sukur cok sevindim canım. Yok hayır kullanmıyorum, iyi geliyorsa söyleyeyim gittigimde belki bana da verir.önceden böyle bir şey yaşamadım. Sadece omzumda problem vardı ondan korkardım ağrım olur diye ama belimde herhangi bir problem yoktu. İnşallah geçicidir.
İnşallah, işten sonra dinlenmeye çalışıyorum ama olduğu kadar. Çok teşekkür ederimSen ağrın olduğunu söyleyince dr un zaten yazar kendiliğinden. Endişelenme dinlenince de geçiyor kuzum
Canım pöçük batması gibimi bende de var afedersin tuvalete eğildiğimde falan oluyor bnde ilk kızımda da olmuştu hatta gebelik son zamanlarda daha sık olmuştu normaldir bnce doktoruna sor yinedeKızlar bel ağrım çok şiddetlendi yine, devamlı her an olan bir ağrı değil. Hareket halindeyken oluyor. Yatarken ya da sabitken bir şey hissetmiyorum. Ama eğilip kalkarken, yürürken ya da dönmeye çalışınca dayanılmaz bir acı giriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Kalçamın üst kısmı sağ tarafta ve kuyruk sokumuna yakın bir yerde gibi. Acıyı tarif edemiyorum sanki etim çekiliyor, belim yerinden ayrılacak gibi hissediyorum. Cumartesi doktoruma gideceğim ona da normal olup olmadığını soracağım. Sizce ortopedi doktoruna gitmek faydalı olur mu? Herhangi bir çekim yapamaz sanırım ilaç desen o da yok. Ne iyi gelir bilmiyorum
Yok tam olarak öyle değil, omurgamın bitimine yakın ama çok aşağı değil, hafif sag tarafa doğru. Dayanılmaz bir haldeyim.Canım pöçük batması gibimi bende de var afedersin tuvalete eğildiğimde falan oluyor bnde ilk kızımda da olmuştu hatta gebelik son zamanlarda daha sık olmuştu normaldir bnce doktoruna sor yinede