Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Ben internette okudugum sikayetlerde bu fetal dna firmalarinin birkac tanesi yanlis rapor etmisti cinsiyeti
Ben de okumuştum yanlış cinsiyet testlerini ama firma çok emin kendinden. İnan bana canım benim için çok mühim değil cinsiyeti sağlıklı olsun kolaylıkla dünyaya gelsin vatana millete ümmete bize hayırlı evlat olsun kız da benim erkek de benim

Teşekkür ederiiim :)
Bu arada detaylı için uygun bir yer bulabildin mi ya da doğum paketi?
Canım şimdi doktordan geldim. Medicalpark ataşehirle anlaştık 56 bin. Doğumhaneyi gezdik ebelerle görüştük odaları filan gezdik, odalar büyük iki yataklı doktorla da anlaştık. Saat kaçta olursa olsun kendi doktorum girecek doğuma. Suda doğum istersem ekstra 5.000 tl ücreti varmış.

Zeki bey varmış Bağdat caddesinde ona yönlendirdi detaylı için ama henüz fiyat almadım.

Tahmini doğum tarihini 9 mayıs a attı bu sefer :) ilk ölçümdeki tarihe döndük. 18 cm olmuş boyu kilosu 255 gram kızçemin suyu, plasenta yeri gelişimi her şey yolunda çok şükür çok hareketli yüzüstü yatıyordu sonra sırtını döndü bize elleri yüzünde dönüp duruyor

Doktora bir şeyler hissettiğimi söyledim, tarif etmemi istedi. Tam olarak tarif ettiğin gibi hissediyorsun hareketlerini dedi

Saç boyamayı bu doktor da onaylamadı. Yapılan araştırmalarda çocuk 8-10 yaşlarına geldiğinde organ hasarı gibi şeylere yol açtğı tespit edilmiş. Doğur sen o gün boyarız dedi

Cok sevindim her seyin iyi olmasina. Beklenen dogum tarihimiz ayni olmus 9 Mayis :)

Cok sevindim her seyin iyi olmasina. Beklenen dogum tarihimiz ayni olmus 9 Mayis :)
Evet değişebilirmiş tabii doktor bir ileri bir geri olur normal dedi. Cihazdan cihaza da değişiyor sanırım. Artık bu aşamadan sonra bebişin kilo kontrolünü yapacağız dedi neredeyse yarıladık valla

Ben de 4 ocağa aldım Ali Ekiz’den canım, sata göre 20+6 olacağız daha erken önermiyor ama nasıl geçecek zaman çok heyecanlıyım

Canim benim doktorum 22. Haftaya al dedi, ben de o haftaya aldim her gun goresim var valla bi de detayli olunca insan daha cok heyecanlaniyor. Ali ekiz ne tarafta canim? O ne kadar ucret aliyor?

Kizlar bana doktorum dedi ki su an bebeklerin haftasindan ileri ya da geri olmasi onemli degil. 20 haftadan sonra onemli, eger 20 haftada haftasindan buyuk bebek varsa dogum tarihini etkiler, uzun buyuk bebek olucagini anlariz dedii bakalim 20. Haftaya kac haftaniz kaldii?

Canim benim doktorum 22. Haftaya al dedi, ben de o haftaya aldim her gun goresim var valla bi de detayli olunca insan daha cok heyecanlaniyor. Ali ekiz ne tarafta canim? O ne kadar ucret aliyor?
Aynen öyle benim doktorum da öyle dedi canım 21.haftanın sonu oluyor 4 ocak, Prof.Dr.Ali Ekiz Ataköyde, kendi doktorumun tavsiyesi ile gidiyorum araştırabilirsin istersen oldukça sevilen bir doktor 5000 nakit 5600 kredi kartı dedi asistanı

Bana da 22'den sonrasi icin randevu al demisti, ben de 23. haftanin icinde gidecegim. Daha cok var ama ya 8 ocak benim.
Ondan once 2 hafta sonra doktor randevum var, 20. hafta kontrolu icin.

Evet canım bana da benzer şeyler söyledi. 17 ile 18 arasındasın dedi. Artık bir sonraki kontrollerde bebişin boyunu kilosunu takip edeceğiz dedi

Çok çok tşk ederim canım geçmeyen 2 haftadan sonra mışıl mışıl uyumuşum Birazdan da dr a gideceğim kuzumu görüp mutluluğumu taçlandırayım

Benim.6 haftam var

Ay çok sevindim hayırlı olsun yavrum.

Yerim o minik ellerii çok sukur her şey hep yolunda olsun inşallah maşallah nazarlar değmesin.
Ah ben de hissedebilsem keske
Kış geldi zaten disari çıkarken şapka bere ile idare et bir şey olmaz. Hiçbir şey sizden önemli değil

Çok sağ ol canım benim artık toplayarak kullancam kızçem iyi olsun yeter ki bu arada ben yine mantar oldum ya yine fitil yazdı doktor

İlk paylaştığınızdan kullandım oğlumda 0-3 ay diyor ama biz 2. Aydan sonra giyemedik kalıbı biraz küçük belki 3.850 doğmuştu… fikir olsun diye belirteyim

Çok sağ ol canım benim artık toplayarak kullancam kızçem iyi olsun yeter ki bu arada ben yine mantar oldum ya yine fitil yazdı doktor
Zaten sürekli tekrarlama oluyor bu dönemde benim de ara ara akintim oluyor sonra bakıyorum kayboluyor, bol su içiyorum, sürekli çamaşır değiştirmeye çalışıyorum iyice kuru tutmaya çalışıyorum ama olduğu kadar. Sen de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…