- 20 Mayıs 2024
- 814
- 900
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.521
Gecmıs olsun canım idrar yolu enfeksiyonunda belirtin yokmuydu?Sabah acile geldim dünkü bulantım geçmedi bir de Boğaz ağrısı gribe dönünce iyice halsizleştim. Şükür ilaç verince biraz yiyebildim ama kanda idrar enfeksiyonu ve yine keton çıkmış yatırdılar yine. Dötü başı toplayamadım ne zormuş hamilelik.
Çok geçmiş olsun tekrardanSabah acile geldim dünkü bulantım geçmedi bir de Boğaz ağrısı gribe dönünce iyice halsizleştim. Şükür ilaç verince biraz yiyebildim ama kanda idrar enfeksiyonu ve yine keton çıkmış yatırdılar yine. Dötü başı toplayamadım ne zormuş hamilelik.
Aminnn canım benim Allahım tüm bekleyenlere de sana da en hayırlı en güzel haberler ile müjdeler nasip etsin canım benim. Cooook zor bir süreç enerjim çekilmiş gibiydi resmen şimdi sahalara ancak yeni dönebiliyorumCanım benim ne mutlu size cefanin sefası bunlar rabbim bı daha kara bulutlar yaşatmasın sana ve ailene
Amin canım benim inşallahCanım çok şükür hep böyle güzel haberler alalım
Canım çok geçmiş olsun hemen toparlan inşallahSabah acile geldim dünkü bulantım geçmedi bir de Boğaz ağrısı gribe dönünce iyice halsizleştim. Şükür ilaç verince biraz yiyebildim ama kanda idrar enfeksiyonu ve yine keton çıkmış yatırdılar yine. Dötü başı toplayamadım ne zormuş hamilelik.
Hoşgeldin canım. Hormonlardan canım hormonlarımız su an o kadar karışık ki ben de durduk yere ağlayıp sonra hiç bisey olmamış gibi kahkaha krizine giriyorumMerhaba arkadaslar, ben Tugce, 15 hafta arti 3 gundeyim. Ilk hamileligim. Araniza yeni katildim ama tum sayfalara bir goz gezdirdim:) cok guzel bir iletisiminiz var. Etrafimda hic hamile tanidigim yok ve esim disinda tum yakinlarimdan uzaktayim. Fetal DNA testi sonucunu bekliyorum sabirsizlikla. Bunun disinda ise ikinci semester cok enerjik olunuyor diye okumustum, ben yorgunum ve huzunluyum su gunlerde. Sanki icimde bircok duyguyu ayni anda hissediyorum, bir sarki caliyor gozlerim doluyor. Esim gercekten cok ilgili ama onun anlayamadigi, ve ona anlatamadigim birseyler oluyor, ifade bile edemiyorum. Icimde mutluluk, sabirsizlik, endise, ne yapacagini bilememezlik, ayni zamanda kendine guven (ya halledersin bu anneligi diyen ic ses), cok celiskili duygular var:)) bu arada tabi ki isime gidip geliyorum normal hayatima devam ediyorum. Sizin ruh haliniz nasil? Beni anlayabilir misiniz?
Kizim ohhh rahatladim bak dedim sanaKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükürhemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
Bana drum 12. Haftada kız gibi demişti ama tam belli değil dedi. Fetal yaptırdık erkekmiş daha sonra doktor da pipiyi gördü. Ama benim komşuma doğuma kadar kız dediler ama erkekmiş herkes şok tabiiKızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu
Farklı bi dra da git istersen fetal de hata olmuyormuş ama yazılı olmadığı için iletirken bazen karışıklık olabiliyormuş.Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu
Çok geçmiş olsun canımSabah acile geldim dünkü bulantım geçmedi bir de Boğaz ağrısı gribe dönünce iyice halsizleştim. Şükür ilaç verince biraz yiyebildim ama kanda idrar enfeksiyonu ve yine keton çıkmış yatırdılar yine. Dötü başı toplayamadım ne zormuş hamilelik.
Hoş geldin canım. Valla duygusallık tavan çok normal daha önce etkilenmediği filmlerde ağlıyorum o dereceMerhaba arkadaslar, ben Tugce, 15 hafta arti 3 gundeyim. Ilk hamileligim. Araniza yeni katildim ama tum sayfalara bir goz gezdirdim:) cok guzel bir iletisiminiz var. Etrafimda hic hamile tanidigim yok ve esim disinda tum yakinlarimdan uzaktayim. Fetal DNA testi sonucunu bekliyorum sabirsizlikla. Bunun disinda ise ikinci semester cok enerjik olunuyor diye okumustum, ben yorgunum ve huzunluyum su gunlerde. Sanki icimde bircok duyguyu ayni anda hissediyorum, bir sarki caliyor gozlerim doluyor. Esim gercekten cok ilgili ama onun anlayamadigi, ve ona anlatamadigim birseyler oluyor, ifade bile edemiyorum. Icimde mutluluk, sabirsizlik, endise, ne yapacagini bilememezlik, ayni zamanda kendine guven (ya halledersin bu anneligi diyen ic ses), cok celiskili duygular var:)) bu arada tabi ki isime gidip geliyorum normal hayatima devam ediyorum. Sizin ruh haliniz nasil? Beni anlayabilir misiniz?
Annelik duyguları çok yoğun yükleniyor canım bende çok fenayım dün Selen Özyurt doğum videosunu izledim metrobüste hıçkırarak ağladım herkes bana bakıyorYaa nerde yaptirdiniz bunu ben niye ağladım
Ben internette okudugum sikayetlerde bu fetal dna firmalarinin birkac tanesi yanlis rapor etmisti cinsiyetiSonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu
Hoş geldin, burada birbirimizle olmak gerçekten güzel ve büyük bir nimet. Ben de senin gibi eşim dışında herkesten uzağım ve burada olmak iyi hissettiriyor, eminim sen de öyle hissedeceksin. Birbimize destek olup, bir seyler paylaşmak güzel sey.Merhaba arkadaslar, ben Tugce, 15 hafta arti 3 gundeyim. Ilk hamileligim. Araniza yeni katildim ama tum sayfalara bir goz gezdirdim:) cok guzel bir iletisiminiz var. Etrafimda hic hamile tanidigim yok ve esim disinda tum yakinlarimdan uzaktayim. Fetal DNA testi sonucunu bekliyorum sabirsizlikla. Bunun disinda ise ikinci semester cok enerjik olunuyor diye okumustum, ben yorgunum ve huzunluyum su gunlerde. Sanki icimde bircok duyguyu ayni anda hissediyorum, bir sarki caliyor gozlerim doluyor. Esim gercekten cok ilgili ama onun anlayamadigi, ve ona anlatamadigim birseyler oluyor, ifade bile edemiyorum. Icimde mutluluk, sabirsizlik, endise, ne yapacagini bilememezlik, ayni zamanda kendine guven (ya halledersin bu anneligi diyen ic ses), cok celiskili duygular var:)) bu arada tabi ki isime gidip geliyorum normal hayatima devam ediyorum. Sizin ruh haliniz nasil? Beni anlayabilir misiniz?
Hahaha canım çok teşekkür ederim çok şükür bitti kabus. İnşallah canım benim hepimizin inşallah su gibi eğlenceli eğlenceli geçsin inşallahKizim ohhh rahatladim bak dedim sanayehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu boyle su gibi guzel gecsin tum hamileligin insallaaah
Özellikle sordum firmaya %100 bizim oranımız dedi. Hatta yılda on binlerce test yapıyoruz 1 tane hatalı testini yok dediBana drum 12. Haftada kız gibi demişti ama tam belli değil dedi. Fetal yaptırdık erkekmiş daha sonra doktor da pipiyi gördü. Ama benim komşuma doğuma kadar kız dediler ama erkekmiş herkes şok tabii
Farklı bi dra da git istersen fetal de hata olmuyormuş ama yazılı olmadığı için iletirken bazen karışıklık olabiliyormuş.
Bir an geleceğimi gördüm