Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Sabah acile geldim dünkü bulantım geçmedi bir de Boğaz ağrısı gribe dönünce iyice halsizleştim. Şükür ilaç verince biraz yiyebildim ama kanda idrar enfeksiyonu ve yine keton çıkmış yatırdılar yine. Dötü başı toplayamadım ne zormuş hamilelik.

Gecmıs olsun canım idrar yolu enfeksiyonunda belirtin yokmuydu?

Çok geçmiş olsun tekrardan enfeksiyon için eve döndüğünde ekstra kullanabileceğin bir ilaç verirler mi acaba?
İnşallah çabucak toparlarsın ..

Canım benim ne mutlu size cefanin sefası bunlar rabbim bı daha kara bulutlar yaşatmasın sana ve ailene
Aminnn canım benim Allahım tüm bekleyenlere de sana da en hayırlı en güzel haberler ile müjdeler nasip etsin canım benim. Cooook zor bir süreç enerjim çekilmiş gibiydi resmen şimdi sahalara ancak yeni dönebiliyorum

Merhaba arkadaslar, ben Tugce, 15 hafta arti 3 gundeyim. Ilk hamileligim. Araniza yeni katildim ama tum sayfalara bir goz gezdirdim:) cok guzel bir iletisiminiz var. Etrafimda hic hamile tanidigim yok ve esim disinda tum yakinlarimdan uzaktayim. Fetal DNA testi sonucunu bekliyorum sabirsizlikla. Bunun disinda ise ikinci semester cok enerjik olunuyor diye okumustum, ben yorgunum ve huzunluyum su gunlerde. Sanki icimde bircok duyguyu ayni anda hissediyorum, bir sarki caliyor gozlerim doluyor. Esim gercekten cok ilgili ama onun anlayamadigi, ve ona anlatamadigim birseyler oluyor, ifade bile edemiyorum. Icimde mutluluk, sabirsizlik, endise, ne yapacagini bilememezlik, ayni zamanda kendine guven (ya halledersin bu anneligi diyen ic ses), cok celiskili duygular var:)) bu arada tabi ki isime gidip geliyorum normal hayatima devam ediyorum. Sizin ruh haliniz nasil? Beni anlayabilir misiniz?

Canım çok geçmiş olsun hemen toparlan inşallah

Hoşgeldin canım. Hormonlardan canım hormonlarımız su an o kadar karışık ki ben de durduk yere ağlayıp sonra hiç bisey olmamış gibi kahkaha krizine giriyorum geçecek bunlar şimdi çok karışığız. Bende enerjik değilim ayrıca bugün su saate kadar uyuyarak geçti diyebilirim. 14+5 teyim

Kizim ohhh rahatladim bak dedim sana yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu boyle su gibi guzel gecsin tum hamileligin insallaaah

Bana drum 12. Haftada kız gibi demişti ama tam belli değil dedi. Fetal yaptırdık erkekmiş daha sonra doktor da pipiyi gördü. Ama benim komşuma doğuma kadar kız dediler ama erkekmiş herkes şok tabii
Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu
Farklı bi dra da git istersen fetal de hata olmuyormuş ama yazılı olmadığı için iletirken bazen karışıklık olabiliyormuş.
Çok geçmiş olsun canım
Hoş geldin canım. Valla duygusallık tavan çok normal daha önce etkilenmediği filmlerde ağlıyorum o derece

Yaa nerde yaptirdiniz bunu ben niye ağladım
Annelik duyguları çok yoğun yükleniyor canım bende çok fenayım dün Selen Özyurt doğum videosunu izledim metrobüste hıçkırarak ağladım herkes bana bakıyor 8artdizayn diye bir firmada yaptırdım websitelerinde başka şeylerde var instagramda denk gelmişti

Arkadaslar takipli olmak ve riskli gebelikte uzman bir doktora dogumumu yaptirmak istiyorum. Diyabetliyim. Riskli gebelik olarak geciyorum.
İSTANBUL’DA Avrupa yakasında memnun olduğunuz bir doktor arıyorum. Doğum paketi varsa çok daha uygun olur benim için. Hangi doktoru önerirsiniz? Dogum ve muayene fiyatini da paylasmaniz mumkun mu?

Hoş geldin, burada birbirimizle olmak gerçekten güzel ve büyük bir nimet. Ben de senin gibi eşim dışında herkesten uzağım ve burada olmak iyi hissettiriyor, eminim sen de öyle hissedeceksin. Birbimize destek olup, bir seyler paylaşmak güzel sey.
Hormonların artışıyla hüzün, sinir hepsi karmaşık bir hal alıyor bazen kendine yüklenme, böyle şeyler düşünmek çok normal. Daha önce tecrübe etmediğimiz bir sey ve büyük bir sorumluluk tedirginliklerin olması, içinde soruların olması çok doğal bir durum
Ben de korkuyorum, yetebilecek miyim üstesinden gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Bazen yalnız hissediyorum, yoruluyorum ruhsal olarak da. Hatta kendime bile yetemedigim zamanlar oluyor.
Ama üstesinden geleceğiz inan ki, her anını paylaşabileceğin güzel dostlar var burada. Her zaman yazabilirsin

Özellikle sordum firmaya %100 bizim oranımız dedi. Hatta yılda on binlerce test yapıyoruz 1 tane hatalı testini yok dedi Ben unisex şeyler alayım bir kaç ay idare edecek olanları sonrasını doğunca alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…