- 15 Aralık 2011
- 433
- 417
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.501
Ayy öyle de olmasınSaklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.
Ben olsam fetal dna sonucuna gore alisveris yaparim. Bi de detayli ultrasonunuz ne zaman? Onda da yanilma payi dusuk olur diye dusunuyorum bebegin damarlarina kadar bakacaklar, pipiyi de gorurler heraldeAyy öyle de olmasınalışveriş yapacağım daha
Çok çok sevindimmm, dualarımız kabul oldu. Güzel haber duymayı bekleyen herkese güzel müjdeler almak nasip olsun..Kızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükürhemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıyaBen olsam fetal dna sonucuna gore alisveris yaparim. Bi de detayli ultrasonunuz ne zaman? Onda da yanilma payi dusuk olur diye dusunuyorum bebegin damarlarina kadar bakacaklar, pipiyi de gorurler heralde
Anadolu yakasındaysan ya da gelebiliyorsan Ataşehirde Ciğerci Bahattin var canım çok güzel :) ben hep oraya gidiyorum. Bazı yerlerde çiğ oluyor ama burası güzel pişiriyor mezeleri filan da var yanında tavsiye ederimAy ben de çok severim ama İstanbul'da olunca uzaklaştım biraz, çoğu yer güzel değil
Bir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıyaDün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim
Evet Anadolu yakasındayım, Mersinde şubesi olan Ciğerci Bahattin'e mi ait acaba. Gitmedim hiç oraya, bir hafta sonu eşimle kaçayım, o da çok sever :) Teşekkür ederim.Anadolu yakasındaysan ya da gelebiliyorsan Ataşehirde Ciğerci Bahattin var canım çok güzel :) ben hep oraya gidiyorum. Bazı yerlerde çiğ oluyor ama burası güzel pişiriyor mezeleri filan da var yanında tavsiye ederim
Kız bebek tam dişil enerji yüklenmiş annelere göreBir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin
ben pek suslu biri degilimdir ama evet hayalim bu, kizimi suslemek :)Kız bebek tam dişil enerji yüklenmiş annelere göreşıkır şıkır giydir tütülü elbiseler çeşit çeşit tokalar tüllü katlamalı çoraplar daha neler neler erkek bebek daha düz doğalarına uyumlu olarak
Ben kızımda yaptım hepsini saçlarını tararken anlatırdım hayalimdin diyeben pek suslu biri degilimdir ama evet hayalim bu, kizimi suslemek :)
Evet canım onun şubesi, rica ederim :) afiyet olsun şimdidenEvet Anadolu yakasındayım, Mersinde şubesi olan Ciğerci Bahattin'e mi ait acaba. Gitmedim hiç oraya, bir hafta sonu eşimle kaçayım, o da çok sever :) Teşekkür ederim.
Teşekkür ederiiim :)Evet canım onun şubesi, rica ederim :) afiyet olsun şimdiden
aminnnn canım inşallah çok teşekkür ederim herkes mutlu huzurlu bir hamilelik geçirsin inşallahÇok çok sevindimmm, dualarımız kabul oldu. Güzel haber duymayı bekleyen herkese güzel müjdeler almak nasip olsun..
Kızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyoryanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup şükürler olsun bugünümüze ya
Yaa nerde yaptirdiniz bunu ben niye ağladımKızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyoryanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup şükürler olsun bugünümüze Eki Görüntüle 3513824
Canım benim ne mutlu size cefanin sefası bunlar rabbim bı daha kara bulutlar yaşatmasın sana ve aileneKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükürhemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
Aynen canım 2.trimester hamileliğin balayı dediler ama yaşayamadık vallaKötü olmuş bu durum, inşallah bir an evvel toparlanırsınakıntının geçmesine sevindim, su gibi olması insanı düşündürüyordu çok sukur ki korktuğumuz sey değil demek ki. Yine de ihmal etme.
Evet ne yazık ki gecmiyor, dua ediyorum artık bitsin diye. Eskiden de hep yaşardım ve bu durumdan korkardım da ama ilk 3 ay bu kadar kötü değildi hatta neredeyse hiç yoktu cok mutluydum. 3. Ay sonlarında başladı, korktuğum başıma geldi. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız
Evet öyle diyorlardı, inşallah bundan sonrası güzel olurAynen canım 2.trimester hamileliğin balayı dediler ama yaşayamadık valla
Canım çok şükür hep böyle güzel haberler alalımKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükürhemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu