Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Saklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.
Ayy öyle de olmasın alışveriş yapacağım daha

Çok çok sevindimmm, dualarımız kabul oldu. Güzel haber duymayı bekleyen herkese güzel müjdeler almak nasip olsun..

Ben olsam fetal dna sonucuna gore alisveris yaparim. Bi de detayli ultrasonunuz ne zaman? Onda da yanilma payi dusuk olur diye dusunuyorum bebegin damarlarina kadar bakacaklar, pipiyi de gorurler heralde
15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıya Dün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim

Ay ben de çok severim ama İstanbul'da olunca uzaklaştım biraz, çoğu yer güzel değil
Anadolu yakasındaysan ya da gelebiliyorsan Ataşehirde Ciğerci Bahattin var canım çok güzel :) ben hep oraya gidiyorum. Bazı yerlerde çiğ oluyor ama burası güzel pişiriyor mezeleri filan da var yanında tavsiye ederim

15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıya Dün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim
Bir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin

Evet Anadolu yakasındayım, Mersinde şubesi olan Ciğerci Bahattin'e mi ait acaba. Gitmedim hiç oraya, bir hafta sonu eşimle kaçayım, o da çok sever :) Teşekkür ederim.

Bir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin
Kız bebek tam dişil enerji yüklenmiş annelere göre şıkır şıkır giydir tütülü elbiseler çeşit çeşit tokalar tüllü katlamalı çoraplar daha neler neler erkek bebek daha düz doğalarına uyumlu olarak

ben pek suslu biri degilimdir ama evet hayalim bu, kizimi suslemek :)
Ben kızımda yaptım hepsini saçlarını tararken anlatırdım hayalimdin diye 13 yaşına girdi değişmedi hala saçlarını tararken anlatıyorum mutlu oluyor Kız çocuğu başka bir şey rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun

Canım benim ne mutlu size cefanin sefası bunlar rabbim bı daha kara bulutlar yaşatmasın sana ve ailene

Aynen canım 2.trimester hamileliğin balayı dediler ama yaşayamadık valla

Canım çok şükür hep böyle güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…