Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
ya çok güzelmiş nerede yaptırdın canım, valla okurken gözyaşım pıt

Allah Allah kız saklamış mı çocuk pipiyi napmıs ? yani bilemedim açıkçası hangi firmaya yaptırmıştın sen fetali yanlış çıkmaz bence ya

ya çok güzelmiş nerede yaptırdın canım, valla okurken gözyaşım pıt
Beğendiğine çok sevindim canım instagramda gezerken denk gelmiştim 8artdizayn diye bir sayfa, pahalı bişeyde değil bi deneyeyim dedim çok güzelmiş geldiğinden beri gözlerim dolu dolu

genoks da mı yaptırmıştın canım fetal i

Fetal dna direkt bebegin dna'sindan bakiyor yanlis cikmasi olanaksiz. Doktor sonuclari gormeden mi kiz dedi? Cok ilginc olmus gercekten. :) Ama bence siz fetal dna sonucuna guvenin.

Fetal dna direkt bebegin dna'sindan bakiyor yanlis cikmasi olanaksiz. Doktor sonuclari gormeden mi kiz dedi? Cok ilginc olmus gercekten. :) Ama bence siz fetal dna sonucuna guvenin.
Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu

Yok canım oanaroma da yaptırdım aradım sordum yanılma payınız var mı diye %100 dedi kadın o kadar emin benim alışverişim yine uzadı
Genoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorular başka bir doktordan daha görüş alırsın olmadı :)

Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu
Saklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.

Genoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorular başka bir doktordan daha görüş alırsın olmadı :)
Çok eminşirket kendinden Kızım da böyle süründürmüştü beni 7 ay çöp alamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…