- 3 Eylül 2015
- 682
- 802
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.481
Çok güzel olmuş, çok duygulandımKızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyoryanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup şükürler olsun bugünümüze Eki Görüntüle 3513824
Çok teşekkür ederim babayı ağlatacağız sanırımÇok güzel olmuş, çok duygulandım
Beni şimdiden ağlattınızÇok teşekkür ederim babayı ağlatacağız sanırım
Özür dileriz teyzesiiiiiBeni şimdiden ağlattınız
Hem de nasılÖzür dileriz teyzesiiiiibu bebişler bizi duygu küpü yapıyor
ya çok güzelmiş nerede yaptırdın canım, valla okurken gözyaşım pıtKızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyoryanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup şükürler olsun bugünümüze Eki Görüntüle 3513824
Allah Allah kız saklamış mı çocuk pipiyi napmıs ?Kızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu
Beğendiğine çok sevindim canımya çok güzelmiş nerede yaptırdın canım, valla okurken gözyaşım pıt
genoks da mı yaptırmıştın canım fetal iKızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu
Ahahaha saklamayı çok iyi başarıyor numaracı demek kiAllah Allah kız saklamış mı çocuk pipiyi napmıs ?yani bilemedim açıkçası hangi firmaya yaptırmıştın sen fetali yanlış çıkmaz bence ya
Kızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu
Yok canım oanaroma da yaptırdım aradım sordum yanılma payınız var mı diye %100 dedi kadın o kadar emin benim alışverişim yine uzadıgenoks da mı yaptırmıştın canım fetal i
Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durduFetal dna direkt bebegin dna'sindan bakiyor yanlis cikmasi olanaksiz. Doktor sonuclari gormeden mi kiz dedi? Cok ilginc olmus gercekten. :) Ama bence siz fetal dna sonucuna guvenin.
Genoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorularYok canım oanaroma da yaptırdım aradım sordum yanılma payınız var mı diye %100 dedi kadın o kadar emin benim alışverişim yine uzadı
Saklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu
Benim de ilk aylar yoktu, 3. ay bitiminden beri başladı şimdi aynı senin gibiyim14. Haftada benim 10 gün sürdü geçmeyen baş ağrım secdeye giderken beynim duscek gibi oluyodu o derece kötüydü hiç biseyle de gecmiyodu 15 e geçtikten sonra kendiliğinden gecti
Azar azar yemekte sakınca yokmuş diye duymuştum ben de, afiyet olsunn :)Aynen ikinci kez yiyorum hamilelik sürecinde
Çok eminşirket kendindenGenoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorularbaşka bir doktordan daha görüş alırsın olmadı :)
Ay ben de çok severim ama İstanbul'da olunca uzaklaştım biraz, çoğu yer güzel değilBen ayda 1 ciğerciye gidiyorum, yarım porsiyon gömüyorum Allah affetsin çok severimher gün tüketilmediği sürece abartmadan ara ara yenilmesinde bir sakınca yokmuş canım