Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Saklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.
Ayy öyle de olmasın 😅 alışveriş yapacağım daha 😂😂

Kızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür ❤️ hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu ❤️🌸
Çok çok sevindimmm, dualarımız kabul oldu. Güzel haber duymayı bekleyen herkese güzel müjdeler almak nasip olsun.. ❤️

Ben olsam fetal dna sonucuna gore alisveris yaparim. Bi de detayli ultrasonunuz ne zaman? Onda da yanilma payi dusuk olur diye dusunuyorum bebegin damarlarina kadar bakacaklar, pipiyi de gorurler heralde :KK70:
15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıya 😂 Dün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu 😂😂😂 Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim 😅

Ay ben de çok severim ama İstanbul'da olunca uzaklaştım biraz, çoğu yer güzel değil :KK43:
Anadolu yakasındaysan ya da gelebiliyorsan Ataşehirde Ciğerci Bahattin var canım çok güzel :) ben hep oraya gidiyorum. Bazı yerlerde çiğ oluyor ama burası güzel pişiriyor mezeleri filan da var yanında tavsiye ederim

15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıya 😂 Dün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu 😂😂😂 Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim 😅
Bir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin :KK70:

Anadolu yakasındaysan ya da gelebiliyorsan Ataşehirde Ciğerci Bahattin var canım çok güzel :) ben hep oraya gidiyorum. Bazı yerlerde çiğ oluyor ama burası güzel pişiriyor mezeleri filan da var yanında tavsiye ederim
Evet Anadolu yakasındayım, Mersinde şubesi olan Ciğerci Bahattin'e mi ait acaba. Gitmedim hiç oraya, bir hafta sonu eşimle kaçayım, o da çok sever :) Teşekkür ederim.

Bir de yenidogan kiyafetleri genelde hep unisex seyler sanki. Bize hep erkek bebek esyalari gelecek ama ilk aylar icin cok sallamadim :) Sonradan tutulu elbiselerden alicam ama kesin :KK70:
Kız bebek tam dişil enerji yüklenmiş annelere göre 😊 şıkır şıkır giydir tütülü elbiseler çeşit çeşit tokalar tüllü katlamalı çoraplar daha neler neler 🥰🥰 erkek bebek daha düz doğalarına uyumlu olarak 🤣

ben pek suslu biri degilimdir ama evet hayalim bu, kizimi suslemek :)
Ben kızımda yaptım hepsini saçlarını tararken anlatırdım hayalimdin diye 🥰 13 yaşına girdi değişmedi hala saçlarını tararken anlatıyorum mutlu oluyor 🥰🥰 Kız çocuğu başka bir şey rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun 😊

Kızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür ❤️ hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu ❤️🌸
Canım benim ne mutlu size cefanin sefası bunlar rabbim bı daha kara bulutlar yaşatmasın sana ve ailene ❤️

Kötü olmuş bu durum, inşallah bir an evvel toparlanırsın 😔 akıntının geçmesine sevindim, su gibi olması insanı düşündürüyordu çok sukur ki korktuğumuz sey değil demek ki. Yine de ihmal etme.
Evet ne yazık ki gecmiyor, dua ediyorum artık bitsin diye. Eskiden de hep yaşardım ve bu durumdan korkardım da ama ilk 3 ay bu kadar kötü değildi hatta neredeyse hiç yoktu cok mutluydum. 3. Ay sonlarında başladı, korktuğum başıma geldi. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız 😮‍💨
Aynen canım 2.trimester hamileliğin balayı dediler ama yaşayamadık valla

Canım çok şükür hep böyle güzel haberler alalım ❤️🌸

X