Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Kızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyor 🥹 yanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup 🥹 şükürler olsun bugünümüze 🙏🥹♥️Eki Görüntüle 3513824
ya çok güzelmiş nerede yaptırdın canım, valla okurken gözyaşım pıt 🥹

Kızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu 😅
Allah Allah kız saklamış mı çocuk pipiyi napmıs ?😂 yani bilemedim açıkçası hangi firmaya yaptırmıştın sen fetali yanlış çıkmaz bence ya

Kızlar fetal dna da cinsiyet söyleyip dr kontrolünde farklı bir cinsiyet olduğu söylenen oldu mu ? Fetal dna da erkek denildi dr pipi göremiyorum dedi kadın 15/20 dk baktı yok kız bu bebek dedi kafam yine çorba gibi oldu 😅
genoks da mı yaptırmıştın canım fetal i

Fetal dna direkt bebegin dna'sindan bakiyor yanlis cikmasi olanaksiz. Doktor sonuclari gormeden mi kiz dedi? Cok ilginc olmus gercekten. :) Ama bence siz fetal dna sonucuna guvenin.

Fetal dna direkt bebegin dna'sindan bakiyor yanlis cikmasi olanaksiz. Doktor sonuclari gormeden mi kiz dedi? Cok ilginc olmus gercekten. :) Ama bence siz fetal dna sonucuna guvenin.
Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu 😂😂

Yok canım oanaroma da yaptırdım aradım sordum yanılma payınız var mı diye %100 dedi kadın o kadar emin benim alışverişim yine uzadı 😅😅
Genoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorular :KK70: başka bir doktordan daha görüş alırsın olmadı :)

Sonuca baktı onun için çok kararsız kaldı test yanlış çıkmaz ama pipide yok diyip durdu 😂😂
Saklamistir :) Benim eski is yerimden bir arkadasim aylarca kiz diye biliyordu bebegini, son aylarda a a erkek dediler sadece ultrasondan bakarak :) o zamanlar fetal dna testi yoktu sanirim, yapilmiyordu en azindan.

Genoks firmasında yanlışlıklar olmuş galiba ondan sordum. Yanılma olmaması lazım ama sonuçta kromozomlara bakıyorular :KK70: başka bir doktordan daha görüş alırsın olmadı :)
Çok eminşirket kendinden 😅 Kızım da böyle süründürmüştü beni 7 ay çöp alamamıştım 😂😂😂

X