Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    44
Ben kraft tokyo aldım canım. İkili travel sistem. Hantal bir araba değil diğer travel sistemlere göre bakabilirsen bak.😊
Oto koltuğu bende bakıyorum ama dediğin gibi bende anlamıyorum en iyisi mağazadan gidip yönlendirmeyle bakmak bir de güvenlik sertifikalı olması çok önemliymiş. İsmi vardı ama unuttum 🫠😆
Ya evet bilmeyince ne kötü :KK70: gidip e bebek te filan biraz öğreneyim nelere dikkat etmem lazım neye göre seçim yapmam lazım yılbaşından önce almak istiyorum ben de. Fiyatlar çok artacak her zamanki gibi

Ya evet bilmeyince ne kötü :KK70: gidip e bebek te filan biraz öğreneyim nelere dikkat etmem lazım neye göre seçim yapmam lazım yılbaşından önce almak istiyorum ben de. Fiyatlar çok artacak her zamanki gibi
Evet öyle ama oto koltuğu kullanmaya nerden baksan bebek doğduktan sonra 6-7 ay var puseti kullanacağız emin değilim hemen almakta ama araştırıyorum. 🫠

Ben tecrübeli değilim, aldım ama iyi olmasını umuyorum artık şimdilik iyi duruyor. 😄E bebek gezdim 2 gün çok çeşit de yoktu açıkçası bilginiz olsun hepsinde de aynıları vardı, başka e bebekleri gezmenize gerek yok bir tane yetiyor 😄 İstediğiniz bir marka varsa direkt oranın şubesine ya da satışını yapan çeşit olan bir yere gitmek daha mantıklı. Gözle görünce daha çok anlaşılır oluyor.
Bu arada prego venüs aldım ben.
Prego venus cok duydum canım gittigimde bir buna bakacağım birde kanz t-go modeline teşekkürler fikirlerin icin 😍🌸

Kızlar bebek arabası ve anne kucağı için önerdiğiniz modelleri yazar mısınız? 🙏🏻😇 Böylece hepimiz fikir sahibi oluruz
Selam canım biz de bugün aldık, Bugaboo ile Cybex’e bakıyorduk. Hepsiburadadan puseti ile birlikte Cybex aldık. Benim için hafifliği çok önemli boyun fıtığım var. Tüm arkadaşlarım Cybex önerdi.

Kızlar bu arada beşiğimizi de bu hafta alıyoruz. Elele madre tercih ettik. Yatak hediyeli ama ekstra yatak alacağım yataş düşünüyorum onu da. Henüz beşik almamış olanlar bakabilir indirim bitmek üzere. 😊

Selam canım biz de bugün aldık, Bugaboo ile Cybex’e bakıyorduk. Hepsiburadadan puseti ile birlikte Cybex aldık. Benim için hafifliği çok önemli boyun fıtığım var. Tüm arkadaşlarım Cybex önerdi.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bende bakayım bu markalar e bebekte oluyor mu mevzuya çok uzağım 😂

Cybex in modeli nedir? Fiyat araligi daha yuksek sanırım bu markanın
Geçmiş olsun canım fıtık önemli iyi bir tercih yapmışsın

Kızlar biberon alan var mı aranızda Philips avent nasıl sizce iyi mi bir de cam mi plastik mi büyük boy mu küçük boy mu 🫠🫠🫠 ilk bebeğim matematik problemi çözmeye çalışır gibi hissediyorum kendimi hiç anlamıyorum ne iyidir ne kötüdür 😂

:') hamile kalmadan önce 8 kilo kadar almıştım ne yazık ki. Hamile olduğumu öğrendikten sonra üzerinde 4 - 5 kg daha ekledim. Bende de pek iç açıcı değil :KK43:
bende yaa :KK43: 55 kg dm geçen sene bu zamanlar günde 1 yada 2 öğün yiyordum yemeklerimi. mayıs ayında bebek düşünmeye başlayınca sağlıklı beslenmek adına 3 öğün beslendim 4 ayda 64 kg oldum🤦‍♂️🙄 64 kg ile hamile kaldım. şuan 14 haftalığız ve 68 kg :KK42:

Kızlar biberon alan var mı aranızda Philips avent nasıl sizce iyi mi bir de cam mi plastik mi büyük boy mu küçük boy mu 🫠🫠🫠 ilk bebeğim matematik problemi çözmeye çalışır gibi hissediyorum kendimi hiç anlamıyorum ne iyidir ne kötüdür 😂
ben bir tane aldım şimdilik bir tane bulunsun diye tommee tippe marka gaz oluşumunu engelleyici modeli vardı. ihtiyaç durumuna göre ilerde bakarım yine diye düşündüm bakalım.

Kızlar 16.haftadayız çok şükür bu haftalarda olup bebeğin hareketini hisseden var mı🥰
Benim 2. O yüzden sanırım ufaktan hissediyorum hafiften ittiriyo 🤣🤣🤣
18. Haftadayım dişim hafiften ağrımaya başladı ne yapmalıyım sizce aniden şiddetli vurur diye korkuyorum ilaç içmek istemiyorum
Bi dra görün canım mutlaka ben emzirirken 20lik diş ağrım tuttu o dönem oğluma kullandığım dentigel sürmüştüm
Kızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşti :KK43: cilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Ben kantaron yağı kullanıyorum canım
Kızlar bebek arabası, beşik, oto koltuğu gibi büyük eşyaları 2025 gelmeden alın diyorlar zam gelecek diye. Ama eskiler der ya eşyayı erken almayın uğursuzluk getirir gibi yani açıkçası biz eşimle zam gelmeden almak istiyorduk çevremizle paylaşınca çok erken tepkileri alıyoruz erken alınmaz gibi şeyler diyorlar sizce ne yapalım? Siz ne düşünüyorsunuz ?
Valla oğlumda 12 ya da 13. Haftada başladık çoğu şeeyi almaya. Beşik için bekleyelim derken her hafta zam gelince onu da 16 ya da 17de aldık. Ben çoğu şeyi erkenden hh aslletmiştim. Şimdi çoğu eşya olduğu için rahatım. Sadece anne yanı alıcam. Bi de kabin boy bebek arabası onu da arkadaştan almayı düşünüyorum. Onun dışında Ufak tefek şeyler alıcam bu sebeple çok acele etmiyorum ama güzel indirimleri bulunca alma taraftarıyım.
kızlar süt sağma makınesı alcakmısınız? ben almak ıstıyorum bakıyorum ama karar veremedım
Oğlumda kullandığım lansinoh var canım onu kullanıcam.

bende yaa :KK43: 55 kg dm geçen sene bu zamanlar günde 1 yada 2 öğün yiyordum yemeklerimi. mayıs ayında bebek düşünmeye başlayınca sağlıklı beslenmek adına 3 öğün beslendim 4 ayda 64 kg oldum🤦‍♂️🙄 64 kg ile hamile kaldım. şuan 14 haftalığız ve 68 kg :KK42:
Balım boyunla orantılıysa bence çok kilolu değilsin. Ben şu an 83 oldum olacağım maalesef :KK43:

Kızlar bebek arabası için babymalla da uğrayın derim orada çeşit çok oluyo. Bir de kabin boy olabilen travel sistemler var şimdi onları tavsiye ederim hem rahat hem de az yer kaplıyor ben de olduğu için arkadaştan kabin boy alıcam

Canim inan hepimiz oyleyiz açıyoruz buralara bakiyoruz netten yorumlara bakiyoruz Bilgi toplamaya calisiyoruz ")

X