Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    44
En ufak bir şüphe bıraktılar mı insanın içi içini yiyor zaten ama böylesi daha da stresli inan ki ikiniz içinde. Güzel düşün, dua et, güzel güzel bekle. İnşallah detaylıdan sonra en güzel haberlerle bize anlatmaya gelirsin bebişini.
Gerçekten öyle. Normalde takıntısız bi insandım simdi durduk yerde ya öyleyse diyorum.. insallah:)

Kızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşti :KK43: cilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Benimde kuruluk olmustu
Bebekler kullanabiliyor içeriği doğal diye mustelanin nemlendiricisini aldım bende onu kullanıyorum kurudukca 🤷🏻‍♀️

Kızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşti :KK43: cilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Canım atopik dermatit sebebiyle Bepanthol Sensiderm kullanıyorum memnunum kortizon içermiyor, kaşıntı kabusa dönüşmüştü ilk zamanlar Bepanthol iyi geldi

Kızlar günaydııın , fikrinize ihtiyacım var 🥰 Daha önceden de baktığım bir bebek arabası indirime girmiş bir bakar mısınız yorumları vs oldukça iyi daha önce deneme fırsatımda oldu ama sizde mutlaka araştırmalarınızda denk gelmişsinizdir olumsuz bir özelliğini gördünüz mü duydunuz mu acaba ? Linkini aşağıya yapıştırdım 🥰
Günaydın ben hiç bilmiyorum hatta şu pusetler araba koltuğu olarak kullanılıyor mu onu da merak ediyorum :)

Kızlar günaydııın , fikrinize ihtiyacım var 🥰 Daha önceden de baktığım bir bebek arabası indirime girmiş bir bakar mısınız yorumları vs oldukça iyi daha önce deneme fırsatımda oldu ama sizde mutlaka araştırmalarınızda denk gelmişsinizdir olumsuz bir özelliğini gördünüz mü duydunuz mu acaba ? Linkini aşağıya yapıştırdım 🥰
Benim bu araba halkında bilgim yok ama biraz büyük gibi
Katlandiginda boyutları ne kadar oluyor acaba ?

Gerçekten öyle. Normalde takıntısız bi insandım simdi durduk yerde ya öyleyse diyorum.. insallah:)
İkili test sonrası ben de öyleydim, Kendi kendime düşünürdüm çevreme anlatmazdım belli etmezdim ısrarla çevrem baskı yaptı düşünme sen diye. Ben zamana bıraktım iyi olsunlar diye dua ediyorum her gün bebişlerimiz için şimdi de sürekli hatırlatıp duruyorlar acaba bir şey var mı diye. Bizim stresimiz hiç bitmez, o yüzden sen ekstra yüklenme kendine. İnşallah güzel olacak her şey.

Kızlar bebek arabası, beşik, oto koltuğu gibi büyük eşyaları 2025 gelmeden alın diyorlar zam gelecek diye. Ama eskiler der ya eşyayı erken almayın uğursuzluk getirir gibi yani açıkçası biz eşimle zam gelmeden almak istiyorduk çevremizle paylaşınca çok erken tepkileri alıyoruz erken alınmaz gibi şeyler diyorlar sizce ne yapalım? Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben fetal dna yaptırdım içim rahat olsun diye. Temiz cıkmıstı. Ancak 17. Haftada bebekte koroid kistler cıkınca bi süphelendim.. yani gereksiz bir süphe muhtemelen biliyorum ama. Dr um bunlar geçici kistler ama gebede görünce down sendromu mu diye fetal dna ya göndeririz ama sen zaten yaptırmıstın temizdi baska bulgu da yok sorun yok dese de. Aklımda hep düsünmeden duramıyorum.. 2 haftaya detaylı usg ye gireceğim..

Bu test saglikli derse saglikli olmama ihtimali hic olmuyormus allaha sukur. Ancak yanilma payini testte hastalik cikti, ama aslinda bir sey yok oldugunda ayiriyorlar. Onun icin de tekrar teshis icin amniyosentez yapiyorlar. Bence allahin izniyle sizde bir sey yoktur:) kromozomsal degildir en azindan; tedavi edilebilir umarim

Kızlar bebek arabası, beşik, oto koltuğu gibi büyük eşyaları 2025 gelmeden alın diyorlar zam gelecek diye. Ama eskiler der ya eşyayı erken almayın uğursuzluk getirir gibi yani açıkçası biz eşimle zam gelmeden almak istiyorduk çevremizle paylaşınca çok erken tepkileri alıyoruz erken alınmaz gibi şeyler diyorlar sizce ne yapalım? Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aynı tepkileri biz de alıyoruz, ister istemez hevesimiz kırılıyor. Bir şeyin fiyatı bir gün sabit kalmıyor, sürekli bir masrafımız olacak artık, o yüzden ben arabayı aldım zam geleceğini düşündüğüm için. Geri kalanları ufak ufak başlarım diye düşünüyorum.
Her şeyden önce bence nasip, kötü düşünmeyelim. Hayatta her şey mümkün evet ama bunun zamanını bilemiyoruz.
Hiç birimiz yaşamayalım böyle bir şeyi.

Travel sistemler çok küçük olmuyor maalesef ben de öyle aldım :) ama katlanma olayı ve tutuş kısmından dolayı çoğunda taşıması rahat oluyor. Hafif olması da önemli tabi.
Evet evet benimde travel sistem ,bebekken daha kullanışlı diye bende öyle aldim 😊
Ama katlandiginda bunun boyutu daha büyük geldi

Aynı tepkileri biz de alıyoruz, ister istemez hevesimiz kırılıyor. Bir şeyin fiyatı bir gün sabit kalmıyor, sürekli bir masrafımız olacak artık, o yüzden ben arabayı aldım zam geleceğini düşündüğüm için. Geri kalanları ufak ufak başlarım diye düşünüyorum.
Her şeyden önce bence nasip, kötü düşünmeyelim. Hayatta her şey mümkün evet ama bunun zamanını bilemiyoruz.
Evet tam olarak hevesimizi kırıyorlar. Halbuki aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum. Bende alacağım sanırım ya aralıkta şöyle bi çıkıp dolaşıp karar vermek istiyorum.

Bana da böyle diyorlar bende onlara ocaktan sonra parasını siz verirseniz o zaman alıyom diyorum 🤣
Sen ne almıştın canım ?

Evet evet benimde travel sistem ,bebekken daha kullanışlı diye bende öyle aldim 😊
Ama katlandiginda bunun boyutu daha büyük geldi
Ben de pek anlamıyorum açıkçası iyidir kötüdür diye, gittik baktık eşimle boyutu, taşıma kapasitesi, çift yönlü olması vesaire derken eşimin çok beğenmesi sonucuyla da beni de ikna etti alıp çıktık
Sosyal medyada aldığınız modeli kullanan ve memnun olanları görmüştüm. İnşallah siz de memnun kalırsınız. 😊

X