Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    44
Kızlar 72 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 14 haftada 6 kilo.. çok dimi diyetisyene mi başlasam
Ben de 17 haftayı bitirdim 3 kg almışım. Eğer dikkat etmezsem bi anda çok alacağımı hissediyorum o yüzden bi gün abarttıysam ertesi gün dengeliyorum. Sen de öyle yapabilirsin canım. İlk gebeliğimde 12 kg alıp doğumdan sonra 18 kg vermiştim. Bunda da max 10 kg almak istiyorum inşallah başarabilirim hatta 8 olsa mükemmel olur da bakalım önemli olan önce bebişlerin sağlığı. Doğumdan sonra kilolar gidiyor bi şekilde kafana takma.

Balım boyunla orantılıysa bence çok kilolu değilsin. Ben şu an 83 oldum olacağım maalesef :KK43:
1.60 boyum fazla uzun sayılmam ama dediğim gibi zayıf halimle hamile kalsaydım daha iyi olacaktı benim için bakalım 4 kg ile devam ediyoruz yola 😌 herkes hergün kilo aldın diyor ama her gun almıyorum 😂😂😂

1.60 boyum fazla uzun sayılmam ama dediğim gibi zayıf halimle hamile kalsaydım daha iyi olacaktı benim için bakalım 4 kg ile devam ediyoruz yola 😌 herkes hergün kilo aldın diyor ama her gun almıyorum 😂😂😂
Herkes her şeyi söylüyor canım 😂 artık olumsuzluk taşıyanları görmezden gelme zamanı

Kızlar biberon alan var mı aranızda Philips avent nasıl sizce iyi mi bir de cam mi plastik mi büyük boy mu küçük boy mu 🫠🫠🫠 ilk bebeğim matematik problemi çözmeye çalışır gibi hissediyorum kendimi hiç anlamıyorum ne iyidir ne kötüdür 😂
Ben henüz almadım ama ne olur ne olmaz diye 1 tane philips avent cam olanlardan alıcam. İyiymiş herkes öyle söylüyor

Cybex in modeli nedir? Fiyat araligi daha yuksek sanırım bu markanın
Geçmiş olsun canım fıtık önemli iyi bir tercih yapmışsın
Cybex kabin boy Easy S Twist aldık, Puset ise Cloud T Plus. Evet biraz yüksek, diğerlerine göre. Valla şuan kendime alışveriş yapmıyorum olmuşken iyisi olsun sonra satayımda başka alayım diye uğraşmayayım dedim. Arkadaşlar mutlaka mağazaya gidin ağırlığına bakın , kolay açılır kapanıyor mu. Elimizde hem bebek hem araba ağır modellerden uzak durun bence

Montessorri yatak için yan koruma özel ölçüye göre yapan bir hesap buldum deardeerlove çok tatlı ürünleri var burdan alıcam sanırım. #reklamdeğildir

Kızlar bu arada beşiğimizi de bu hafta alıyoruz. Elele madre tercih ettik. Yatak hediyeli ama ekstra yatak alacağım yataş düşünüyorum onu da. Henüz beşik almamış olanlar bakabilir indirim bitmek üzere. 😊
Sadce bu beşiğimi alıcaksınız ? Ekstra bir tanede tahta aldınız mı ben çok kararsız kaldım ondan soruyorum

Sadce bu beşiğimi alıcaksınız ? Ekstra bir tanede tahta aldınız mı ben çok kararsız kaldım ondan soruyorum
Yok almayacağım sadece bunu aldım. Onlar çok az kullanılıyor gereksiz geldi bana. Zaten ayrı reflü yatağı da aldım salona falan onunla götürürüm onda yatırırım dedim bunu da yatağımın yanına koyacağım anne yanı olabiliyor.😊

Merhaba hamileliğimin 13+6 haftasındayım. İkili test sonucum 1:180 çıktı doktor perinatolojiye gitmemi ve amniyosentez yapılmasını önerdi. Yaptıran var mı? Varsa bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Öğleden beri kendime gelemiyorum kızlar. Psikolojik sorunları olan bir komşumuz var. Öğlen bir gürültü koptu cama çıktım kadın bir amcaya yumruk atmış camda da beni görünce inşallah bebeğin karnında ölsün, aksın gitsin filan gibi çok iğrenç şeyler söyledi, ağıza alınmayacak küfürler etti. Akli dengesi yerinde değil farkındayım ama o kadar kötü oldum ki durduk yere beddua küfür yedim. Çok üzgünüm ilgilenecek kimsesi yok ve cidden zor durumda.

Bir de bebeğim için öyle şeyler söylemesi aşırı dokundu kendimi çok kötü hissediyorum bir türlü toparlanamadım.

Öğleden beri kendime gelemiyorum kızlar. Psikolojik sorunları olan bir komşumuz var. Öğlen bir gürültü koptu cama çıktım kadın bir amcaya yumruk atmış camda da beni görünce inşallah bebeğin karnında ölsün, aksın gitsin filan gibi çok iğrenç şeyler söyledi, ağıza alınmayacak küfürler etti. Akli dengesi yerinde değil farkındayım ama o kadar kötü oldum ki durduk yere beddua küfür yedim. Çok üzgünüm ilgilenecek kimsesi yok ve cidden zor durumda.

Bir de bebeğim için öyle şeyler söylemesi aşırı dokundu kendimi çok kötü hissediyorum bir türlü toparlanamadım.
Canım geçmiş olsun. Normalde belki takılmayacağımız olaylara, davranışlara bu dönemde ekstra hassas olmamızdan ve bebeğimizin her şeyden önce gelmesinden kaynaklı takılabiliyoruz. Ama senin de dediğin gibi akli dengesi yerinde değilmiş ne dediğinin farkında bile değil belki. O yüzden hiç canını sıkma, kendini ve bebeğini strese sokma. 🙏🏼

Canım geçmiş olsun. Normalde belki takılmayacağımız olaylara, davranışlara bu dönemde ekstra hassas olmamızdan ve bebeğimizin her şeyden önce gelmesinden kaynaklı takılabiliyoruz. Ama senin de dediğin gibi akli dengesi yerinde değilmiş ne dediğinin farkında bile değil belki. O yüzden hiç canını sıkma, kendini ve bebeğini strese sokma. 🙏🏼
Evet canım normalde hiç takılmam akli dengesi bozuk hasta diyip geçerim, o kadar kötü şeyler söyledi ki kendimi inanılmaz kötü hissettim. Anca kendime geliyorum sahipsizlik ne kadar kötü, hiç kimse yalnız kalmasın akıl sağlığı bozulmasın :KK43:

Evet canım normalde hiç takılmam akli dengesi bozuk hasta diyip geçerim, o kadar kötü şeyler söyledi ki kendimi inanılmaz kötü hissettim. Anca kendime geliyorum sahipsizlik ne kadar kötü, hiç kimse yalnız kalmasın akıl sağlığı bozulmasın :KK43:
Amin inşallah hala şoktasın çok normal böyle hissetmen kendini rahatlatmaya çalış. Belediyeye falan haber verseniz en azından bakım evine falan almıyorlar mı canım? Hem kendisi için hem de çevresi için kötü bir durum amcaya vurdu demişsin.

Amin inşallah hala şoktasın çok normal böyle hissetmen kendini rahatlatmaya çalış. Belediyeye falan haber verseniz en azından bakım evine falan almıyorlar mı canım? Hem kendisi için hem de çevresi için kötü bir durum amcaya vurdu demişsin.
Polisi aradım, ambulansı aradım geldiler ama hiçbir şey yapamıyorlar. Kardeşleri var onları aradılar onlar da ilgilenmiyor. Polis benim alıp götürmem için birinizin gelip şikayetçi olması lazım. Ee ben gelip şikayetçi olsam 2 gün sonra bırakacaksanız bu sefer ben tehlikede olacağım, aşağıya eşya filan atıyor evden arabalara insanlara zarar veriyor sonuçta. Polis de yapacak bir şey yok diyor. Gidip kaymakamlığa dilekçe yazacakmışız alınması için. Prosedür işte onların da eli kolu bağlı anlıyorum ama kafamı camdan çıkaramıyorum şuan. Yan komşunun kapısının camlarını kırdı diğer komşunun arabasına zarar verdi. Bir de iri yarı bir kadın bana vursa filan bayılırım yani kaçamam da bu halimle.

Şizofreni ya da bipolar sanırım atak dönemleri oluyor 5-6 aydır sakindi şuan yine muhtemelen atak döneminde. Bir de çok fena küfürler filan yaklaşılmıyor yanına çok çaresiz bir durum.

Ha bu arada zorla yatırma yapıyorlar ya kaymakamlık başvurusu sonrası onda da maks 10 gün hastanede yatırıyorlar sonra çıkarıyorlar. Oğlu da aynı durumdaydı kendisi başvurdu 10 gün sonra çıktı geldi.

Kısır bir döngü resmen. Apartman bize ait kirada olsam giderdim hemen, şuan komple satıp gidesim var gerçekten kendimi hiç güvende hissetmiyorum.

X