Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Bende sanki kalp atışını hissediyor gibi oluyorum ama bana öyle geliyordur diyorum sonra da

Üç hafta kadar beklemiş oluyorum toplam daha doktor bir ay dedi ben üç haftaya indirdim

Üç hafta kadar beklemiş oluyorum toplam daha doktor bir ay dedi ben üç haftaya indirdim
Ohh en iyisini yapıyorsun kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olmalı zaten bu süreç Özelde olan doktorum kendisine ayda bir gittiğimi öğrendiğinde ben her gün bakıyordum nasıl 1 ay dayanıyorsun demişti. Bilmiyor ki devletle dönüşümlü gidiyorum

Bende sanki kalp atışını hissediyor gibi oluyorum ama bana öyle geliyordur diyorum sonra da
Canimcım yabancı bazı kaynakları falan okudum bazı anneler hissedebiliyormuş bebeğin yerleştiği yere göre . Annenin zayıflığına göre falan. düşüncesi bile ne tatlı

Kızlar, bugun o kadar korktum ki. Stresle, korkuyla acile kostum, sonra kendi ozeldeki doktoruma gittim...
Kahvalti masasindan kalktim wcye gitmek icin sanki birseyler akiyor gibi hissettim, klozete oturunca 8 9 damla biseyler damladi sonra peceteyle baktim kalkip baktim kan degil su yani. Sıvı birsey. Akinti mi ne oldugu belli degil. Esime soyledim hemen acile kostuk. Once norml poliklinik dr muayene etti vajinal muayene edeyim dedi kabul etmedim çünkü dr asistan ve sıfır güven veriyordu. Neyse muayene etti kalbinin atisi yerinde dedi. Sonra beni acile yonlendirdi. Orda baska bir test yapilacakti vajnal muayene istemedigim icin. Orda da istenen test kiti yokmus. Biz dogru ozeldeki drmuza gittik. Panigimden o ana kadar esimi de uzmemek icin nasil tuttumsa kendimi, dr muayene yapip kalp atisini nihayet 1 ayın sonunda duydugum icin ve onca korkunun üstüne bir basladim aglamaya belki 4 5 saat durup durup agladim. Başım agriyor artik su an bile.
Doktor normal, su gibi akıntı olabilir dedi bu arada. Korkma endise etme. Kendini bu kadar üzersen daha 6 ay var nasil gececek dedi. Biraz psikolojik olarak destek oldu sagolsun. Panikten uzak dur dedi stresten de. Yani ne yaptigimi bilmedigim bir gün oldu. Daha da kendime gelemedim. Sonrasinda da yine oldu bu arada su gibi geldi. Simdi biraz azalir gibi ama tamamen gecti diyemem. Insallah tekrari olmaz

Ama benim tahminimce, regl tarihi bugun ve sanirim vucut o duzeni ariyor kasiliyor regl sökülsün diye. O kasilma da bu tarz seylere sebebiyet veriyor. Benim düşüncem bu yani.
Allahım hepimizin bebeklerini korusun. Hepimize saglik , bebislerimize saglik versin

Çok geçmiş olsun canım zor ama stres yapmamaya çalış. Kuzenimin de döngü zamanı bildiğin adet sancısı oldu ilk bi kaç ay. Sanırım vücut alışana kadar oluyor böyle şeyler

Çok geçmiş olsun kuzum benim de bir kere başıma geldi ılık bir şey aktı kan mı diye lavaboya gittim bildiğin su gibi akıntıydı ama olabiliyor diye duyduğum için endişe etmiştim, şu an daha da rahatladı içim sayende :) Her şeyi düşünmemeye stres yapmamaya bak kuzum biliyorsun ki annenin stresi bebeği de etkiliyor. Gayet sağlıklı bebişlerimiz

Canım çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi

Bende de oluyor bu arada canım nedenini bilmiyorum ama ben de kanama mı acaba diye endişeleniyorum. Kontrol edip su gibi olduğunu görünce rahatlıyorum. İlk gebelikte bu endişe hali o kadar normal ki. İnşallah sakin, stressiz, huzurlu hamileliklerle çocuklarımızı sağlıkla doğuralım hepimiz

Çok geçmiş olsun canım zor ama stres yapmamaya çalış. Kuzenimin de döngü zamanı bildiğin adet sancısı oldu ilk bi kaç ay. Sanırım vücut alışana kadar oluyor böyle şeyler
Ay canim ya ömrümden ömür gitti. O kadar korkuyorsun ki basina gelince. Gecen ay döngü zamanimda 3 4 defa kahverengimsi akıntım olmustu bu ay boyle oldu. Insallah bugun tekrari olmaz daha fazla. Cok teşekkür ederim canııım❤

Ya kuzum sorma tamam normalmis evet ama insanin aklı gidiyor. Dedigin gibi ılık ılık akiyor. Dr ne kadar korkacak birsey yok da dese iste bilmedigimiz bir yol su an icin herseyden korkuyoruz. Dr epey konuştu vallahi benimle. Insallah kuzum stressiz olmaya calisiyorum elimden geldigince boyle durumlarda cok panikliyormusum görmüş oldum

Canım çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi
Çok sagol canım benimm. Yani simdi az daha iyi gibiyim. Ama gece 4 gibi uyandim uykumdan yine oldu. Insallah artik olmaz yani bi anda su akiyor ılık bir sekilde. Vallahi gece korkuyla elimi atmisim baktim kan mi diye. Şükür degildi de. Ama cok korktum yaa.. o kadar cok agladim kii.... netten bakinca 2 ihtimal var zaten ya amniyon sıvısı yada akıntı. Akıntı ise normal ama degilse kötü. Ondan korktum.. allahtan bir is bisey yapmamistim. Yoksa varya kendimi suclamaktan napardim acaba

Aminn canim amiin inşallah ❤ bence de normal de deli cikmazsak iyi bu surecin sonunda. Insanin o kadar elinden birsey gelmiyor ki.. ne yapacagimizi sasirdik. Ne sıklıkta oluyor canim sende ? Bende epey bir geliyor ama su öyle azicik değil yani.

Senin bu yaşadığının aynısını düğünde yaşadım 9 haftalık hamileyken kuzenimin düğününde ayağa kalkmıştım ılık bişey aktı koştum WC ye peçete vardı peçete su gibi ıslak olmuş iç çamaşırıma kadar ıslanmış sanki afedersiniz idrar yapmışım gibi çok korkmuştum iki gün sonra kontrol var diye beklemiştim bebeğim iyiydi doktor da normal olduğunu söylemişti belki ileriki dönem gebeliklerde bı problem olabilir amniyo sıvının sızması gibi demişti

Sıklığını çok bilemiyorum ama şimdiye kadar 4-5 kere olmuştur. Yok bende de az değil canım baya iç çamaşırım avuç içi kadar falan ıslanıyor. İlk gebeliğimde de oluyordu o yüzden takılmıyorum. Dediğin gibi regl dönemi zamanları oluyor sanki bu durum

Canikom günaydın bende de oluyor, kan olmadığını görünce rahatlıyorum. Çok yürürsem falan oluyor. Geçmiş olsun kötü şeylerden uzak olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…