- 23 Eylül 2024
- 107
- 179
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.501
Çok geçmiş olsun canım benim de bir kere böyle bir akıntım oldu hemen doktoruma yazdım insan inanılmaz korkuyor seni çok iyi anlıyorumKızlar, bugun o kadar korktum ki. Stresle, korkuyla acile kostum, sonra kendi ozeldeki doktoruma gittim...
Kahvalti masasindan kalktim wcye gitmek icin sanki birseyler akiyor gibi hissettim, klozete oturunca 8 9 damla biseyler damladi sonra peceteyle baktim kalkip baktim kan degil su yani. Sıvı birsey. Akinti mi ne oldugu belli degil. Esime soyledim hemen acile kostuk. Once norml poliklinik dr muayene etti vajinal muayene edeyim dedi kabul etmedim çünkü dr asistan ve sıfır güven veriyordu. Neyse muayene etti kalbinin atisi yerinde dedi. Sonra beni acile yonlendirdi. Orda baska bir test yapilacakti vajnal muayene istemedigim icin. Orda da istenen test kiti yokmus. Biz dogru ozeldeki drmuza gittik. Panigimden o ana kadar esimi de uzmemek icin nasil tuttumsa kendimi, dr muayene yapip kalp atisini nihayet 1 ayın sonunda duydugum icin ve onca korkunun üstüne bir basladim aglamayabelki 4 5 saat durup durup agladim. Başım agriyor artik su an bile.
Doktor normal, su gibi akıntı olabilir dedi bu arada. Korkma endise etme. Kendini bu kadar üzersen daha 6 ay var nasil gececek dedi. Biraz psikolojik olarak destek oldu sagolsun. Panikten uzak dur dedi stresten de. Yani ne yaptigimi bilmedigim bir gün oldu. Daha da kendime gelemedim. Sonrasinda da yine oldu bu arada su gibi geldi. Simdi biraz azalir gibi ama tamamen gecti diyemem. Insallah tekrari olmaz
Ama benim tahminimce, regl tarihi bugun ve sanirim vucut o duzeni ariyor kasiliyor regl sökülsün diye. O kasilma da bu tarz seylere sebebiyet veriyor. Benim düşüncem bu yani.
Allahım hepimizin bebeklerini korusun. Hepimize saglik , bebislerimize saglik versin
Çok tşk ederimAyyy tebrik ederimSağlıkla gelsin prenses annesi
Tşk ederim hepimizin kuzusu sağlıkla sıhhatle gelsinTebrik ederim, sağlıkla gelsin
Sağ olasın kuzucum evet kızların sayısıda artıyorCanim teşekkür ediyorumbende seni tebrik ediyorum gözünüz aydın güzel bir kızımız daha geliyor
Çok tşk ederim canımHayırlı olsun canımAn itibariyle kız sayısı erkeği geçti
Çok çok tşk ederiz teyzesiHayırlı uğurlu olsun prensesimiz sağlıkla gelsinnn
Canım senin ilk ikisi erkek miydi?Tşk ederim hepimizin kuzusu sağlıkla sıhhatle gelsin
Yok kuzum bir kızım bir oğlum varCanım senin ilk ikisi erkek miydi?
Allah bağışlasın canım ne güzel ikisini de tatmışsın.Yok kuzum bir kızım bir oğlum varTekne kazıntımızda kız çoğunluğuz artık
Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu anne olmak çok özel bir durum ee tabii olunca da değişik olsun istiyor gönül şükür aratmadı rabbim ne verdiyse razıyızAllah bağışlasın canım ne güzel ikisini de tatmışsın.
Ama işte az az gelmez diyorlar doktorlar iyiki yaptırmsmışsın test yapacak olsa tamam da öyle elle bakıp anlaşılacak bişey değilCok sagol canim hepimizden uzak olsun olumsuz seyler.
Benimde sıkıntı oradaydi zaten. Wc gittim oturdugum an damlamaya basladi zaten oncesinde camasirimi islatmisti, wcde de damlayinca ben cisimi zaten yapmiyordum daha ama yine de tuttum şöyle bi baktim hala akiyor. O an korktum zaten orda basladi bizim hikaye. Özelde randevu saatine vardi epey bende once devlete kostum. Once poliklinik muayenesi oldum norma o direk vajinal bakcaz belki suyu azaliyor ben nerden bilcem falan diye benidirekt korkuttu zaten. Kadin da asistan yani pek tecrubeli birsey de degil belli sagi solu ariyor telle surekli soruyor. Bende istemedim haliyle. Sonra benden önce imza aldi vajinal muayene istemedigim icin sonra muayene etti. Gıcık oldum yaa. Ozeldeki drum ise usgde bakti ve hic vajinal teklif dahi etmediAllahım tekrarini yasatmaz insallah. Hersey her zaman yolunca gider
Kuzucum senin kaçıncı bebek olacak ?Canım senin ilk ikisi erkek miydi?
Benim ilk bebeğim canımKuzucum senin kaçıncı bebek olacak ?
Hahah o kadar iyi anlıyorum ki. İlk gebeliğimde ben de aynı böyleydim 2 doktora birden gidiyordum. O yüzden evet yalnız değilsin. Annelik böyle birşey.Aynen canim ya regl dönemlerinde vucut calismaya basliyor sanki. Ya en azindan yalniz degilmisim. Dünkü halimizi görseydiniz esimle benimozeldeki doktoruma gidince bana diyor ki oncesinde devlet aciline gittigimi söyledim daha yakin diye, o da soruyor ki burdan hangi hastaneye gideceksin ama napayim acemilik iste. Sagol canim tecrübeni paylastigin icin
Çok geçmiş olsun canım benimmm oh bisey yokmuş çok şükürAy canim ya ömrümden ömür gitti. O kadar korkuyorsun ki basina gelince. Gecen ay döngü zamanimda 3 4 defa kahverengimsi akıntım olmustu bu ay boyle oldu. Insallah bugun tekrari olmaz daha fazla. Cok teşekkür ederim canııım❤
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin canımKızlar bugün dr rendavusu öncesi bende tutku yedim bi tane de minik gofret ve cinsiyetimiz erkekkomple kıza odaklanmıştım nedense herkes senin kızın olacak diyordu ama bugün pipiyi bizzat gördük 10+6 da.. sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar..
Ayy şimdi senin duyguların daha tarif edilemezdir. İlk bebek, ilk heyecan, ilk sevinç her şeyi nirvana da yaşarsınBenim ilk bebeğim canım
Tebriklerrr sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahKızlar bugün dr rendavusu öncesi bende tutku yedim bi tane de minik gofret ve cinsiyetimiz erkekkomple kıza odaklanmıştım nedense herkes senin kızın olacak diyordu ama bugün pipiyi bizzat gördük 10+6 da.. sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar..