-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.181
Ben de kan vermedim ense kalınlığı ve burun kemiğine ultrasondan bakıyo zaten muayene ücreti verince ona da baktırdıkYa bende fetal yaptircam aynen iste, ama diyorum gitmisken baktirayim tarama testini yaptirayim. Sagolsun bir arkadasimiz güzel fikir verdi kan tahlillerini degil de sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktircam eger bakarsa doktor.
Ya benimde sansima hep cok iyi iki doktor denk geldi devlet hastanesinde. Oranin benim icin tek olumsuz yanı eşimi olaya dahil etmemeleri. Yahu adam bebegini görmeye iceriye niye gelemiyor. Bu bebegi bana leylekler mi getirdi
Yaaa aiyyBende hissediyorum kızlar en başından beri söylediğimde ay sana öyle geliyo hissedemezsin asla dedi bir kaç kişihissediyorum işte ben hissediyorum herkes farklı kime göre neye göre . Sakince dinlediğimde pıt pıt orda yani bebem
Ben tüm dozları tamamladım 2 çocuğumda. Bir kaç gün önce sağlık ocağına gittim orada ki hemşire ameliyata gireceksin tedbiren bir doz daha yapalım zararı yok dediBende bu dusuncedeyim aslinda canim. Ama sadece yaptirmayin diyen doktorlar da cok mantikli konusuyorhepsi dogru söylüyor diyorum dinleyip okuyunca
Başka dr ismi söyledim bugün fiyat daha da yükseldi :) dr anlaşmasına göre fiyat değişiyormuş.. 540 dolara indirdim full paketi..Panaromaya en yüksek paketi 450 usd yaptırdık nasıl o fiyatı vermişler ki bunu sorsanız.
Ben Acıbadem’e gidiyordum sonradan Liv e geçtim. İstanbul. Bugün akşam eşime arattım bu sefer Acıbadem dr unu söyledim fiyat daha da arttı.. sonra neyse kendi dr umu söyledik.. 540 dolar dan asagiya inmedi:) yarın öğleden sonra kısmet olursa eve gelecekler kan vereceğim.. 480 dolara normal plus paket vardı, ama bizim dr full önerdiği için onu yaptırcaz.. sağlıkla sonuçlansınlar da varsın kazıklanalımHangi sehirdeydin canim ? Bende iki gün önce falan fiyat aldim 480 dolar dediler. Ben anlamadim neye göre değişiyor fiyatlar. Eurofins ile görüştüm onlar panoramadan 2.5 3 bin falan daha uygundu ama panorama icime daha cok sindiği icinnordan randevu olusturdum. Zam gelecegini soyledi ama panorama ile görüştüğümde.
Ama benim düşüncem artik kesinlesti kisiler komisyon aliyor. Doktorlarin bazilari da aliyor bence. O nedenle fiyatlar bu kadar degiskenlik gösteriyor
Sağlık ocağından aradılar benide tetenoz aşısı için o kadar kararsızım ki eltim hemşire oda hamile vurdurmadiKızlar şahsen ben aşıları tercih etmiyorum. Hepatit filan belki ama Tetenozu grip aşılarıni hiç düşünmedim gayet steril herşey çok dikkatli davranılıyor ameliyatlarda. Evet kar zarar hesabı çok doğru. Ama bugüne baktığımızda kar zarar hesabı normal doğum olmasin kâr zarar hesabı tedbir olsun aşı yan etkileri bile olsa herkes olsun en son corona virüs aşısını mecburi yaptılar kar zarar diye herkes kaç doz yaptırdı ve sonuç ortada kardiyolojik rahatsızlıklara sebep olduğu ispatlandı kaç kişi kalp krizinden vefat etti. Kaç kişi normalinden ağır olarak atlattı aşı sonrasını hepimiz gördük. Ben daha dikkatli olma taraftariyim vücuduma bir şey girecekse kılı kırk yararıyorum. Birde doktorlarında ikiye bölünmesi bu konuda içimi rahatlatıyor sonuçta iki tarafta eğitim görmüş insanlar hepsi kendi haklı sebeplere dayanarak konuşuyor. O yüzden yaptıran herkese saygı duyuyorum hepimizin bakış açısı farklı doğrusu farklı.
Her gün ara öğün olarak activia tüketiyorum canım, ek olarak çok tahıllı veya tam buğday gibi ekmekleri tercih ediyorum oldukça iyi geliyorKızlar ya şişkinlik varmı sizde de karnım patliycak gibi şiş çözüm öneriniz varmi
Ya dediğim gibi şimdi 2 taraf oldu herkes. Kimin içine ne siniyorsa. Normalde fikirde belirtmem ama herkes söyleyince yaptirmayanlar yalniz kalmasın diye bende belirtmek istedimSağlık ocağından aradılar benide tetenoz aşısı için o kadar kararsızım ki eltim hemşire oda hamile vurdurmadi