- 19 Ocak 2016
- 4.684
- 4.802
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.141
Amin inş.Maşallah çok sevindim, hep sağlıklı olsun inşallah
Umarım iyi olur, dilerim güzelce büyüsün her biri
AminAmin inş.ben bilmiyordum bukadar çok kişide olduğunu çok aşırı üzülmüştüm sen üzme kendini
Amiin inşallahumarim inandiginiz gibi sorunsuzca ilerler. siz yine de testlerinizi ihmal etmeyin, n'olur n'olmaz.
Aynen canim benimde kalbim ferah. İnşallah saglikla kavusacagimiz günü bekliyorum. Bide her zaman enerjiye inanırım. Biz evrene pozitif olumlu seyler gönderirsek, dilimizden hep olumlu seyler dökülür güzel pozitif hayaller kurarsak bir sekilde bu düşündüklerimiz gercek olur diye düşünüyorumDahil oldum ama ben de genelde aşırı rahatım nedense bebek iyidir sorun yoktur diye kasmıyorum, hep böyle sıkıntısız gidecek diye düşünüyorum. Hatta bazen yazılanlar okuyunca ben gamsız mıyım niye bu kadar rahatım diyorum. Ama ikili teste girdikten sonra 1 hafta boyunca her gün dua ederken buldum kendimi lütfen sağlıklı olsun diye. Sadece testler çok geriyor beni
Bir çocuk için mutlu bir anneden daha büyük bir iyilik yoktur. Inş yavrularımızla hep mutlu oluruz.AminElimden geldiğince deniyorum, onun iyiliği için ne olursa yapmaya çalışacağım artık.
AmiinnBir çocuk için mutlu bir anneden daha büyük bir iyilik yoktur. Inş yavrularımızla hep mutlu oluruz.
İnşallah hepsi güzel ilerler korkmayınOlabilir canim aslinda mantikli. Doktora bir söyleyeyim bakalım. Bakar söylerse iyi olur. Ya işin dogrusu hep icim rahat bir aksilik duymadan ilerleyecegime sonsuz inaniyorum. Ama böyle testler tahliller yapacak olunca bi geriliyorum. Normal miyim acaba
Hem ay ben fetal dna diyosunuz sandım ya, bazı insanlar hiç bir teste güvenmiyor ya. Benim ilk hamileliğim merak ettim cidden çünkü bizde 2 li 3 lü yaptırmadıkDogru okuduğuna emin misingercek dışı sonuclar çıkaran fetal dna degil, 2li tarama.
Olması gereken bu canım. Önce ikili test yapılır. Riskli bir durum görülürse fetal dna ya yönlendirilir. Fetal dna elzem bir test değil. Öyle olsaydı bu kadar pahalı ve heryerin kafasına göre ayrı fiyat verdiği bir tablo olmazdı.
Yok cinsiyet ikili test ile belli olmaz. Ancak ortalama 12. Haftadan itibaren ultrason muayenelerinde bebeğin pozisyonu uygunsa doktorlar görebiliyor. Benimki arada kordon olduğundan görünmemişti. Bir sonraki randevum 16. Haftada benim. İnşallah artık o zaman öğrenirizTeşekkür ederimmm
2 Li taramada cinsiyet belli oluyor mu
Allah korusun yaAblam 6,7 ay o stresle doğumu bekledi yüksek riskli cıktı bebek doğduğunda bile başka bebeği gösterdiniz ben üzülmeyeyim diye beni kandırıyorsunuz cocugumda birsey yokmu diye şok geçirdi.
öyle sorunsuz geçsin şu aylar inşAllah korusun yazor olmuştur. Kimsenin süreci zor olmasın cidden bebek konusu çok zormuş
Merhaba kaçıncı haftanız bende de aynı problem devam ediyor. Bugün progeatan iğne başlayacağız akşam. Doktorunuz ne diyor. Benimki 12 haftada bitmesi gerek artık dedi o kadar yoruldum kiKızlar iyi geceler benim akşam üzeri kahverengi akıntım geldi idrardan sonra yoğun kıvamda 6 gibi sonra tekrar 1 saat önce geldi , takibinde olduğum hastaneye gittim ebeler kontrol etti makattan fitil ve progrsteron iğne vurdular. Sizde böyle bir durum yaşayan var mıydı şuan kafam durdu stresten doktorum sabah erkenden kontrole çağırdı sabah nasıl olacak bilmiyorum
Yaaa sağlıkla gelsinnn inşallahYok cinsiyet ikili test ile belli olmaz. Ancak ortalama 12. Haftadan itibaren ultrason muayenelerinde bebeğin pozisyonu uygunsa doktorlar görebiliyor. Benimki arada kordon olduğundan görünmemişti. Bir sonraki randevum 16. Haftada benim. İnşallah artık o zaman öğreniriz
Ben de aynı şeyi hissediyorum sağ tarafımda bir anda balık yüzer gibiKızlar bir de benim sağ tarafımda bir hissiyat var ağrı desen ağrı değil, acı desen acı değil. Tarif edemiyorum ama sağ içerde bir şeyler oluyor onu hissedebiliyorumhamileliğimi öğrendiğimden beri ara sıra oluyordu bu sanırım bebiş büyüyor sizin böyle hissiyatlarınız oluyor mu sanki içerden sinyal alıyorum
İnşallah amin canim. Sağlıklı ve iyi olduklari haberlerini aldikca rahatliyoruz isteİnşallah hepsi güzel ilerler korkmayınannelik iç güdüsü bende her kontrol öncesi korkarak gidiyorum çok normal
Yok canim fetal dna icin demedik. 2li tarama hakkında konusuyoruz. Normal sartlarda 2li tarama yapiliyor gerek duyulursa doktor fetal dna istiyor aslinda. Ama simdi doktorlar daha güvenilir diye direkt fetal dna istiyor.Hem ay ben fetal dna diyosunuz sandım ya, bazı insanlar hiç bir teste güvenmiyor ya. Benim ilk hamileliğim merak ettim cidden çünkü bizde 2 li 3 lü yaptırmadık