Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

umarim inandiginiz gibi sorunsuzca ilerler. siz yine de testlerinizi ihmal etmeyin, n'olur n'olmaz.
Amiin inşallah saglikla kavusalim evlatlara...
Fetal dna yaptiracagim icin önden bir 2li tarama ile kontrol ettireyim diye düşünüyorum sadece. Yoksa tabiki tüm testlerimi yaptircam asla ihmal etmem

Aynen canim benimde kalbim ferah. İnşallah saglikla kavusacagimiz günü bekliyorum. Bide her zaman enerjiye inanırım. Biz evrene pozitif olumlu seyler gönderirsek, dilimizden hep olumlu seyler dökülür güzel pozitif hayaller kurarsak bir sekilde bu düşündüklerimiz gercek olur diye düşünüyorum sadece dedigin gibi test zamanlarinda bana da bir gerginlik geliyor. Stres yapiyorum. Mesela gitmek istemiyorum yada erteleyip duruyorum. Insan geriliyor normal olarak galiba

İnşallah hepsi güzel ilerler korkmayın annelik iç güdüsü bende her kontrol öncesi korkarak gidiyorum çok normal

Dogru okuduğuna emin misin gercek dışı sonuclar çıkaran fetal dna degil, 2li tarama.
Hem ay ben fetal dna diyosunuz sandım ya, bazı insanlar hiç bir teste güvenmiyor ya. Benim ilk hamileliğim merak ettim cidden çünkü bizde 2 li 3 lü yaptırmadık

Teşekkür ederimmm
2 Li taramada cinsiyet belli oluyor mu

Teşekkür ederimmm
2 Li taramada cinsiyet belli oluyor mu
Yok cinsiyet ikili test ile belli olmaz. Ancak ortalama 12. Haftadan itibaren ultrason muayenelerinde bebeğin pozisyonu uygunsa doktorlar görebiliyor. Benimki arada kordon olduğundan görünmemişti. Bir sonraki randevum 16. Haftada benim. İnşallah artık o zaman öğreniriz

Merhaba kaçıncı haftanız bende de aynı problem devam ediyor. Bugün progeatan iğne başlayacağız akşam. Doktorunuz ne diyor. Benimki 12 haftada bitmesi gerek artık dedi o kadar yoruldum ki

Cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim, allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza çalıştığım için çok geri dönüş sağlayamıyorum buracıklara ama aksamları genelde okuyorum kızlar. Mervenur277 canım tabloda benim bebisin cinsiyeti kız yazıyor ama erkek olacak

Yaaa sağlıkla gelsinnn inşallah
12. Haftamdayım bu hafta ikili test yaptıracağım bende

Yarın sata göre 12+3 olacağız ve kontrolümüz var resmen kontrol geldiğinde aşırı heyecanlanıyorum, umarım her şey yolundadır bir de sağlık ocağına sanırım gitmemiz gerekiyor ben sadece gebeliğimi öğrendiğimde bildirmek amaçlı gitmiştim, sizler gittiniz mi sonrasında kızlar

Kızlar bir de benim sağ tarafımda bir hissiyat var ağrı desen ağrı değil, acı desen acı değil. Tarif edemiyorum ama sağ içerde bir şeyler oluyor onu hissedebiliyorumhamileliğimi öğrendiğimden beri ara sıra oluyordu bu sanırım bebiş büyüyorsizin böyle hissiyatlarınız oluyor mu sanki içerden sinyal alıyorum

Ben de aynı şeyi hissediyorum sağ tarafımda bir anda balık yüzer gibi bağırsak hareketi desem değil çünkü hayatım boyunca çok kez gaz sorunları yaşadım, değişik bir his dün eşimle konuştuk bebeğin hareketlerini hissetmek için erken bir hafta olabilir ama varlığını hissediyorum sanki

Hem ay ben fetal dna diyosunuz sandım ya, bazı insanlar hiç bir teste güvenmiyor ya. Benim ilk hamileliğim merak ettim cidden çünkü bizde 2 li 3 lü yaptırmadık
Yok canim fetal dna icin demedik. 2li tarama hakkında konusuyoruz. Normal sartlarda 2li tarama yapiliyor gerek duyulursa doktor fetal dna istiyor aslinda. Ama simdi doktorlar daha güvenilir diye direkt fetal dna istiyor.
Allah saglikla kolaylıkla kucagımıza aldirsin İnşallah bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…