- 3 Eylül 2015
- 379
- 467
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.201
Tabi ki canım ama niyetim öyle bir şey değildi. Herkes burda belli bir bilinç sahibi. Yüzyüze konuşmadığımız için yazı dilinde kelimeler yanlış anlaşılabilir. Hormonlarımız da varYok ama yazdigin cevapta aşı yaptirmayacak ve karşıtı olan biriyle konuşuyor gibi yazmışsın. Aksine bilimden uzaklaşınca ne kadar kötü seyler oluyor hepimiz bunu bilecek kadar bilgiliyiz burda diye düşünüyorum
Elbette burda konustugumuz her konu gibi bu konuda doktorumuzla ilerleyecegimiz bir konu. Diger konular gibi birbirimizden fikirler aliyoruz.
Neyse birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz sağlık olsun
Ah canim ya bir tanidigima 5 doz demislerdi sana kac doz vurdular bilmiyorum daBen tüm dozları tamamladım 2 çocuğumda. Bir kaç gün önce sağlık ocağına gittim orada ki hemşire ameliyata gireceksin tedbiren bir doz daha yapalım zararı yok dediTabii dozları tamamladığım için yaptırmayacağım artık
HahahahahBen Acıbadem’e gidiyordum sonradan Liv e geçtim. İstanbul. Bugün akşam eşime arattım bu sefer Acıbadem dr unu söyledim fiyat daha da arttı.. sonra neyse kendi dr umu söyledik.. 540 dolar dan asagiya inmedi:) yarın öğleden sonra kısmet olursa eve gelecekler kan vereceğim.. 480 dolara normal plus paket vardı, ama bizim dr full önerdiği için onu yaptırcaz.. sağlıkla sonuçlansınlar da varsın kazıklanalım
Aynen canim kalplerimiz kırılmasın. Hormonlarimiza yenik düşmeyelimTabi ki canım ama niyetim öyle bir şey değildi. Herkes burda belli bir bilinç sahibi. Yüzyüze konuşmadığımız için yazı dilinde kelimeler yanlış anlaşılabilir. Hormonlarımız da varyapıp yaptırmamak sen ve doktorun arasında tabi ki. Daha bunun tetanoz aşısı var şeker yüklemesi var var da var daha çok fikir ayrılığına düşeceğiz yeter ki kalp kırmayalım
5 dozu tamamladım 9 yıl önceAh canim ya bir tanidigima 5 doz demislerdi sana kac doz vurdular bilmiyorum daanlamadigim sekilde normal dr a sordugunda arkadasim, olmasanda olur demis. Ama saglik ocagindaki hemsire mi ebe mi artik bilmiyorum da surekli arayip haftalarca aşı ol hadi gel diye darlamisti
Bej fetal dna yaptırmayacağım ama hastaneden aldığım doğum paketinin içerisinde eğer yaptırırsam %15 indirimli yaptıracağım ibaresi vardı sözleşmede. Fiyatlarda ki değişkenlerin sebebi bu tarz bilmediğimiz anlaşmalar olabilir.Hahahahahya seviyorum bu surecteki kerizligimizi farkindayiz yani bizim ustumuzden para kazanıyorlar. Ama yapacak bisey yok canı sagolsun yesin evladim modundayiz benim görüştüğüm panorama yetkilisi bana en full paketi hic yapmiyoruz nerdeyse gereksiz pahali hic gerek yok plus paket yeterli demisti. Sizin doktor niye full paketi istedi acaba. Gerci belli biliyoruz cevabi
Aynen aynen biliyoruz nedenini.. plus paket ile full paket arasında 60 dolar var olmuşken amaaann. Dr un dediği olsun dedik.. dedikte iste güzel keriz yerine koyuyorlar vallaHahahahahya seviyorum bu surecteki kerizligimizi farkindayiz yani bizim ustumuzden para kazanıyorlar. Ama yapacak bisey yok canı sagolsun yesin evladim modundayiz benim görüştüğüm panorama yetkilisi bana en full paketi hic yapmiyoruz nerdeyse gereksiz pahali hic gerek yok plus paket yeterli demisti. Sizin doktor niye full paketi istedi acaba. Gerci belli biliyoruz cevabi
Canım cips çektiyse zuberin nohut cipslerinden yiyebilirsin. Onlar daha zararsız tabi yine de doktoruna danışKızlar benim acaip derecede cips yiyesim var.oyle böyle değil Doritos var ya yeşil dışlı o bide peynir soganlıof neden zararliki güzel şeyler
Yarın kontrolüm var zaten sorucam 2 3 tane yiyebilirsin dese keşke valla hiç böyle olmamistim şaşkınımCanım cips çektiyse zuberin nohut cipslerinden yiyebilirsin. Onlar daha zararsız tabi yine de doktoruna danış
Aa bizdeeKızlar bunu yazmak çok komik geliyor haha ama tatlı bir hali de varbiz avokado olduk
Ben normalde hiç cips insanı değilim eşim alır sadece o yer. Geçen yerken bir koktu anlatamam. Çok canım istedi ama yemedim. Cipslerin içinde çin tuzu varmış msg deniyordu sanırım. Bize bile çok zararlı bebek için daha zararlı. Bende o yüzden zuber aldım içeriğini okudum içinde yok. Doktoruna sor istersen onu tüket. Acı seviyorsan kırmızısı favorim.Yarın kontrolüm var zaten sorucam 2 3 tane yiyebilirsin dese keşke valla hiç böyle olmamistim şaşkınım
Sağolasın bugün eğitim araştırma hastanesine gittik perinatoloji heyetine girdim vede plasentadan biyopsi aldılar bir genetik hastalığı varmı diye bakacaklar sonuçlar 1 ayı bulurmus onu bekleyecegizbuketkanbur canım aklım sende, gelişme var mı?
Düzelteyim kuzum kız diye hatırladım nedenseCinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim, allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağınızaçalıştığım için çok geri dönüş sağlayamıyorum buracıklara ama aksamları genelde okuyorum kızlar. Mervenur277 canım tabloda benim bebisin cinsiyeti kız yazıyor ama erkek olacak
Canım içini ferah tut. Sen ve bebeğin için her şey yolunda gider umarım.Sağolasın bugün eğitim araştırma hastanesine gittik perinatoloji heyetine girdim vede plasentadan biyopsi aldılar bir genetik hastalığı varmı diye bakacaklar sonuçlar 1 ayı bulurmus onu bekleyecegiz
Yaza süpersin yarın hemen bakıcam bendeBen normalde hiç cips insanı değilim eşim alır sadece o yer. Geçen yerken bir koktu anlatamam. Çok canım istedi ama yemedim. Cipslerin içinde çin tuzu varmış msg deniyordu sanırım. Bize bile çok zararlı bebek için daha zararlı. Bende o yüzden zuber aldım içeriğini okudum içinde yok. Doktoruna sor istersen onu tüket. Acı seviyorsan kırmızısı favorim.
Benimde erkek canım ismine tıklıyorum ama profilin görünmüyor.burdan yazayım dedimDüzelteyim kuzum kız diye hatırladım nedensekusura bakma
Ya gerçekten boğa burçları gümbür gümbür geliyorYaza süpersin yarın hemen bakıcam bendeben tatlı tuzlu çok seven bı insanim şeker sınırda olduğu için zaten kendimi çok frenliyorum ama bu şekilde de 9 ayı tamamlamak işkence gibi arada bı yemek de gerekir.boğa burçları için yememek çok zor
Bende boğayım bebek de boğa olacak büyük ihtimalle o yüzden dubble bi açlık bizdekiYa gerçekten boğa burçları gümbür gümbür geliyor