- 16 Eylül 2024
- 1.050
- 733
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.061
Okurken bile gerildim ya. Geçmiş olsun canim. Dikkat et bundan sonra. Bize de ders iste bizlerde dikkat edelim. Ne kadar kötü niyetli insanlar var etrafimizda yaa.. gercekten sadece kötülüğe calisiyor insanlarin aklı ve kolay yoldan parayi bulmanin derdindeler. Ben komsuculuk olayina da pek sicak degilim zaten.Kızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Canim geçmiş olsunKızlar iyi geceler benim akşam üzeri kahverengi akıntım geldi idrardan sonra yoğun kıvamda 6 gibi sonra tekrar 1 saat önce geldi , takibinde olduğum hastaneye gittim ebeler kontrol etti makattan fitil ve progrsteron iğne vurdular. Sizde böyle bir durum yaşayan var mıydı şuan kafam durdu stresten doktorum sabah erkenden kontrole çağırdı sabah nasıl olacak bilmiyorum
Selam canım afiyet şifa olsunMerhabalar ben iki günde üç doktora sordum 1 popüler cevap aldım yiyebilirsin dediler . Çiğ köfteye asla izin vermediler bir lokma bile yeme dediler bende çıkışta 7 şiş ciğer gömdüm Allah affetsinsiz yinele kendi doktorunuza danışın derin
Çok geçmiş olsun ya. Yakın zamanda ben de taşınacağım. Bana yeni bir fobi yüklendi şimdiKızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Olması gereken bu canım. Önce ikili test yapılır. Riskli bir durum görülürse fetal dna ya yönlendirilir. Fetal dna elzem bir test değil. Öyle olsaydı bu kadar pahalı ve heryerin kafasına göre ayrı fiyat verdiği bir tablo olmazdı.Kızlar direk fetal Dna mı yaptırdınız
Doktorum önce ikili yapalım dedi
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçektenKızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Tebrik ederim sağlıkla gelsinGünaydın kızlarbizim dün fetal dna sonucumuz çıktı temiz çok şükür. Cinsiyetide erkekmiş
Amin canım çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla gelsin
11. Haftamda yaptırdım.2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda
Günaydın paylaşmasam mı dedim hoş birşey değil ama sizde temkinli olun diye paylaştım sizde açmayın, kargoculara bile açmayın valla.Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçektenbizde bugün taşınıyoruz bende evde yalnız kalıyorum sen anlatınca korktum valla bende açardım kapıyı herhalde, kimseye güven yok ya artık insani duygularımızı bile yaşayamıyoruz korkudan suistimal ediliyoruz tekrar gelmiş geçmiş olsun
Ay korkun diye değil ama dikkatli olalım. Kapıyı açmayın valla kimseyeÇok geçmiş olsun ya. Yakın zamanda ben de taşınacağım. Bana yeni bir fobi yüklendi şimdi
Hayırlı olsun, gözünüz aydınGünaydın kızlarbizim dün fetal dna sonucumuz çıktı temiz çok şükür. Cinsiyetide erkekmiş
Hangi pakete o fiyatı verdiler? Bi de hangi sehirdesiniz biz İzmir’de panaroma plus paketi 480e yaptırdıkKızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Ya da bu firma hakkında bilgisi olan.. panaroma bize 560 dolar dedi o yüzden daha düşük fiyata arıyorum da..
Tam 12 haftada yaptırdım ben canım devlette2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda
Kız diyesim geldiBanada yorum yapar mısınız
12+6’da yaptırdım ben canım2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda