- 25 Haziran 2014
- 115
- 136
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.101
Kötüye kullanan insanlar yüzünden böyle maalesef. Randevu alıp onaylayıp, gitmeyen çok fazla insan oluyordu ve boşluk olmadığından gerçekten ihtiyacı olan insanlar randevu bulamayabiliyordu, bunu önlemek adına yapıyorlar. Onaylayıp sonrasında iptal ettiğiniz için olabilir bu tarz durumlarda verdikleri son süreye kadar onaylamıyorum ben. Netleşince onaylıyorum.Ben su an 11+4 üm yarin gittigimde yaptırmayi düşünüyordum sizce yapar mi
Devlete gidicem. Fetal dna yaptircam zaten diye özelde hic yaptırmayı düşünmüyorum bile bosuna ekstra ödemeye gerek yok diye.
Bu mhrs sistemi ne kadar kötü olmus yaa, bugun icin randevum vardi acil bir durum dolayisiyla aksam iptal ettim randevumu. Bu sabah tekrar randevu almak icin girdim bana ayin 21 inden önce randevu alamazsiniz diyor. Bu ne sacmalik ben anlamadim
İnşallah çok çok teşekkür ederim. Hepimize güzel, sağlıklı doğumlar, bebisler nasip olsunRica ederim ne demek. 20. Haftaya kadar tansiyon genelde düşük oluyor. Önemli olan 20. Haftadan sonrası aslında. İnşallah sen de yaşamazsın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Canim endise etme hersey güzel ilerler inşallah. Bilmedigimiz seyler oldugu icin doktorlardan birseyler duyunca hemen kafamizda bin türlü senaryo canlanıyor. Bekle bakalim kan sonucun da ciksin. Bu çentik konusunu burda birkac başlıkta gördüm bende. Cok kisinin basina geliyor anladigim. Kalbini ferah tut bebegin saglikla gelsin sanaÇok detaylı bir şey söylemedi kan sonucuma göre haftaya tam değerlendirme yapacak, ultrasonu görmek istediği için yanina uğradım. Ense kalınlığı 2.57 çıktı biraz yüksek olduğunu söyledi, ek olarak rahimdeki iki damarımda da çentik mevcutmuş, uterin arterde diastolik çentik olarak yazmış rapora. Bununla ilgili de çok açıklama yapmadı, kan sulandırıcı ilaç yazdı, tuzu olabildiğince azaltmami ve tansiyonumu takip etmemi söyledi. Kan sonucun geldikten sonra tam bir değerlendirme yaparız ona göre gerekirse fetal dna yapılabilir dedi.
İnternetten baktığımda bebegin gelişimini etkilediği ve gebelik zehirlenmesine sebep olabileceği ve bazen ilerleyen haftalarda çektiklerin kaybolabileceği de yazıyor.
Bakalim önümüzdeki hafta ne olur ne der hiç bilmiyorum, umarım iyidir, iyi olur.
Ben randevumu iptal etmeyip gitmemis olsam tamam mantikli bir yol. Ama ben zaten randevuyu aksam almistim otomatik onaylaniyor o anda. Sonra ilerleyen saatlerde de iptal ettim bir baskasi alabilsin diye. Simdi yeni randevu vermiyor. Boyle sacmalik yok yaa gercekten.. birseyleri duzeltelim derken eksik yapmak bi bize has özellik gerçektenKötüye kullanan insanlar yüzünden böyle maalesef. Randevu alıp onaylayıp, gitmeyen çok fazla insan oluyordu ve boşluk olmadığından gerçekten ihtiyacı olan insanlar randevu bulamayabiliyordu, bunu önlemek adına yapıyorlar. Onaylayıp sonrasında iptal ettiğiniz için olabilir bu tarz durumlarda verdikleri son süreye kadar onaylamıyorum ben. Netleşince onaylıyorum.
O zaman insallah bana da yaparlar yaa11+6 da yaptı doktor
Çok teşekkür ederim, evet insan stres oluyor kendini düşünmeyi bırakıyorsun artik sadece o varmış gibi ben yokum sanki, aklım hep onda. inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsünCanim endise etme hersey güzel ilerler inşallah. Bilmedigimiz seyler oldugu icin doktorlardan birseyler duyunca hemen kafamizda bin türlü senaryo canlanıyor. Bekle bakalim kan sonucun da ciksin. Bu çentik konusunu burda birkac başlıkta gördüm bende. Cok kisinin basina geliyor anladigim. Kalbini ferah tut bebegin saglikla gelsin sana
Aslında randevu saatinden önce iptal edildiğinde sorun olmaması lazım, sonuçta söylediğin gibi randevu açılmış oluyor. Ama bizde standart artık şaşırmıyorum her resmi işte bir manasız prosedür varBen randevumu iptal etmeyip gitmemis olsam tamam mantikli bir yol. Ama ben zaten randevuyu aksam almistim otomatik onaylaniyor o anda. Sonra ilerleyen saatlerde de iptal ettim bir baskasi alabilsin diye. Simdi yeni randevu vermiyor. Boyle sacmalik yok yaa gercekten.. birseyleri duzeltelim derken eksik yapmak bi bize has özellik gerçekten
Ben randevumu iptal etmeyip gitmemis olsam tamam mantikli bir yol. Ama ben zaten randevuyu aksam almistim otomatik onaylaniyor o anda. Sonra ilerleyen saatlerde de iptal ettim bir baskasi alabilsin diye. Simdi yeni randevu vermiyor. Boyle sacmalik yok yaa gercekten.. birseyleri duzeltelim derken eksik yapmak bi bize has özellik gerçekten
Eğer fetal yaptıracaksan boşuna hiç para verip yaptırma gerek yok. Hem gerçek dışı sonuç ihtimallerden oluşuyor hemde fetal kendi başına yeterince pahalı bir de gereksiz yere ona para ödeme. Benim doktorum paketimde olduğu için yaptı 2’li taramayıBen su an 11+4 üm yarin gittigimde yaptırmayi düşünüyordum sizce yapar mi
Devlete gidicem. Fetal dna yaptircam zaten diye özelde hic yaptırmayı düşünmüyorum bile bosuna ekstra ödemeye gerek yok diye.
Bu mhrs sistemi ne kadar kötü olmus yaa, bugun icin randevum vardi acil bir durum dolayisiyla aksam iptal ettim randevumu. Bu sabah tekrar randevu almak icin girdim bana ayin 21 inden önce randevu alamazsiniz diyor. Bu ne sacmalik ben anlamadim
Günaydın canım , doktora gittim küçük bir kanama alanı gözüktü ama düşük riski yok dedi doktorum çok şükür , önlem amaçlı hafta başına kadar raporluyum yatıp bol bol dinlen dedi magnezyum başladı kabızlığı rahatlatmak amacıyla tekrar bir akıntıda mutlaka gel dedi.şimdi nasılsın canım ? cuma gecesi bende de kahverengi iplik şeklinde akıntılar yaşadım kesilmeyince cumartesi gunu doktrora gittim bebiş iyidi progesteron başladık bizde fitil şeklinde ama pazartesi gecesi kırmızı kanama yaşamdım iki peçete dolduracak kadar acile gittim hemen ebe hemşire baktı banada doktorumu aradılar ve iğne şeklinde progesteron yaptıldı 2 saat gözlem altında kaldım kanama durunca çıktım fitili günde ikiye çıkarıdılar bazı yasaklar verildi yatmam gerektiğini söyledi şuan durdu çok şükür yok bebek iyidir umurım doktor randevum pazartesi gunu çok canım sıkkın
Çok şükür çok sevindim güzel haber almana. İnşallah tekrarı olmaz, huzurla rahatlikla gecer günlerinGünaydın canım , doktora gittim küçük bir kanama alanı gözüktü ama düşük riski yok dedi doktorum çok şükür , önlem amaçlı hafta başına kadar raporluyum yatıp bol bol dinlen dedi magnezyum başladı kabızlığı rahatlatmak amacıyla tekrar bir akıntıda mutlaka gel dedi.
Ama miniğim hareketlenmiş elleri kolları durmuyordu sabah karadut pekmezi içtim gittim doktora onu öyle hareketli görünce o kadar çok rahatladım ki anlatamam
Bugün teste girecekti diye hatırlıyorum benimde aklım orda umarım bir sorun çıkmazbuketkanbur canım aklım sende, gelişme var mı?
İnşallah güzel haberlerle gelirBugün teste girecekti diye hatırlıyorum benimde aklım orda umarım bir sorun çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım benim sen içini ferah tut sağlıklı beslenmeye devam Allahın izniyle kucağımıza alacağız minikleriÇok detaylı bir şey söylemedi kan sonucuma göre haftaya tam değerlendirme yapacak, ultrasonu görmek istediği için yanina uğradım. Ense kalınlığı 2.57 çıktı biraz yüksek olduğunu söyledi, ek olarak rahimdeki iki damarımda da çentik mevcutmuş, uterin arterde diastolik çentik olarak yazmış rapora. Bununla ilgili de çok açıklama yapmadı, kan sulandırıcı ilaç yazdı, tuzu olabildiğince azaltmami ve tansiyonumu takip etmemi söyledi. Kan sonucun geldikten sonra tam bir değerlendirme yaparız ona göre gerekirse fetal dna yapılabilir dedi.
İnternetten baktığımda bebegin gelişimini etkilediği ve gebelik zehirlenmesine sebep olabileceği ve bazen ilerleyen haftalarda çektiklerin kaybolabileceği de yazıyor.
Bakalim önümüzdeki hafta ne olur ne der hiç bilmiyorum, umarım iyidir, iyi olur.
İnşallah sorun çıkmaz benim de aklım ondaBugün teste girecekti diye hatırlıyorum benimde aklım orda umarım bir sorun çıkmaz
Çok teşekkür ederim canımÇok şükür çok sevindim güzel haber almana. İnşallah tekrarı olmaz, huzurla rahatlikla gecer günlerin
Minik hareketlerini severim onun, nazarlar değmesin
İnşallahÇok geçmiş olsun canım benim sen içini ferah tut sağlıklı beslenmeye devam Allahın izniyle kucağımıza alacağız minikleri
Çok teşekkür ederim inşallah canım benimÇok teşekkür ederim canımSeninde güzel haberlerini alacağız inşallah dualarım seninle