Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı
Bende penti balensiz kullanıyorum
Hem yarım destekli hemde demir yok
O demir rahatsız ediyor diye bunlar çok rahat geliyor bana
Ama demire alışkın olanlar rahat etmeyebilir
Normalde çok pahaliydi ama indirime denk getirseniz daha iyi olur

Tuvalete kalkınca geri uyuyamama olayını ne yapacağız ya? 5'ten beri ayaktayım...
Aynı aynı valla boş boş dolanıyorum
Amiin inşallah o dönem çok üzüldüm ama sağlıklı değildi demekki o yüzden kalbi durdu. Allah oğluma ve yeni bebeğime sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Bir de benim isteki konsantrasyonum acayip dustu. Istedigim cevaplari alamadigimda da, kendi kendime de olsa, gereksiz tepki veriyorum filan :)) Sizde de oluyor mu?
Bende henüz olmuyor ama öğrencilerim de arkadaşlarım da sağolsunlar çok hassas o konuda. Çocuklar hocam duygularınız tavan yapıp bize kızmazsınız demi diye sordu ama
KIZLAR CİNSİYETİ ÖĞRENİP TABLODA GÜNCELLEMESİ OLMAYANLAR BANA MESAJ ATSINLAR LÜTFEN!!!!!
12+2 feyiz fetal DNA henüz çıkmadı ama bugün sabah kontrol vardı drumuz kız gibi dedi ama yine de kesin değil dedi
Sakatat türevleri parazit taşıma riskinden dolayı yasaklamıştı doktorum bana öyle hatırlıyorum.

Kızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı

Çok geçmiş olsun canım eşimin dedesi evde tekken böyle bir bahane ile iki kadın giriyor, birisi dedeyle konuşurken diğeri su içme bahanesi ile evin heryerini karıştırıyor. Çorapların içlerini bile kontrol etmiş altın bulabilmek için, zavallı adam kadınlar aniden gidince çok korkup aramıştı bizimkileri, kimseye güvenmemek lazım verilmiş sadakanız varmış

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Bu da öyle yapmaya çalıştı, akşam 8.10 kala gibi önce iki kadın geldi zile bastılar açtım ayy yanlış geldik deyip gittiler binamızda baya büyük katta 7 daire var. Kapı da şifreli falan ama takip etmişler demekki benim saflığıma geldi. Allahtan sonrada aydımda bağırarak evden çıkardım. Eşim eve nasıl geldiğini bilemedi tani. Ben doğma büyüme istanbulluyum ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Kimseye acıyıp kapınızı açmayın bana ders oldu

Evet ben de duydum canım hamilelere ciğer önerilmiyormuş ama garsonun yaptığı da gösterip elletmemek olmuş afiyet olsun ben de gün sayıyorum Türkiye'ye gelip bol bol yemek için burda hiç yemeklerin tadı tuzu yok her şey baharat

Çok çok geçmiş olsun canım. Çok içine sinmezse kamera taktir erkenden için ferah olur

Geçmiş olsun canım sürgü taktırabilirsin kapıya delikten bakmadan seslenmeden açma mümkünse iyice çivisi çıktı ortalığın

Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…