- 18 Haziran 2022
- 4.139
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.081
Çok şükür canım, sağlıkla gelsin bebişinGünaydın kızlarbizim dün fetal dna sonucumuz çıktı temiz çok şükür. Cinsiyetide erkekmiş
Amin canım çok teşekkür ederimÇok şükür canım, sağlıkla gelsin bebişin
Size de kolaylıklar diliyorum, taşınmada zor oluyor. İnşallah yardım edecek çok kişi vardır etrafınızda kolayca yerleşirsinÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçektenbizde bugün taşınıyoruz bende evde yalnız kalıyorum sen anlatınca korktum valla bende açardım kapıyı herhalde, kimseye güven yok ya artık insani duygularımızı bile yaşayamıyoruz korkudan suistimal ediliyoruz tekrar gelmiş geçmiş olsun
Bugün yaptırdım 12+5 olduk2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda
şimdi nasılsın canım ? cuma gecesi bende de kahverengi iplik şeklinde akıntılar yaşadım kesilmeyince cumartesi gunu doktrora gittim bebiş iyidi progesteron başladık bizde fitil şeklinde ama pazartesi gecesi kırmızı kanama yaşamdım iki peçete dolduracak kadar acile gittim hemen ebe hemşire baktı banada doktorumu aradılar ve iğne şeklinde progesteron yaptıldı 2 saat gözlem altında kaldım kanama durunca çıktım fitili günde ikiye çıkarıdılar bazı yasaklar verildi yatmam gerektiğini söyledi şuan durdu çok şükür yok bebek iyidir umurım doktor randevum pazartesi gunu çok canım sıkkınKızlar iyi geceler benim akşam üzeri kahverengi akıntım geldi idrardan sonra yoğun kıvamda 6 gibi sonra tekrar 1 saat önce geldi , takibinde olduğum hastaneye gittim ebeler kontrol etti makattan fitil ve progrsteron iğne vurdular. Sizde böyle bir durum yaşayan var mıydı şuan kafam durdu stresten doktorum sabah erkenden kontrole çağırdı sabah nasıl olacak bilmiyorum
11. Haftamda yaptırdım.
Tam 12 haftada yaptırdım ben canım devlette
12+6’da yaptırdım ben canım
Nasil cikti usg muayenesi canim. Ne dedi doktorBugün yaptırdım 12+5 olduk
Çok detaylı bir şey söylemedi kan sonucuma göre haftaya tam değerlendirme yapacak, ultrasonu görmek istediği için yanina uğradım. Ense kalınlığı 2.57 çıktı biraz yüksek olduğunu söyledi, ek olarak rahimdeki iki damarımda da çentik mevcutmuş, uterin arterde diastolik çentik olarak yazmış rapora. Bununla ilgili de çok açıklama yapmadı, kan sulandırıcı ilaç yazdı, tuzu olabildiğince azaltmami ve tansiyonumu takip etmemi söyledi. Kan sonucun geldikten sonra tam bir değerlendirme yaparız ona göre gerekirse fetal dna yapılabilir dedi.Nasil cikti usg muayenesi canim. Ne dedi doktor
Maşallahkızlar benimde bugun muayenem vardı devlette daha 2. kez gördüm miniğimi.12 haftalık sıkıntı yok dedi kalp atşını dinletmedı gösterdi sadece.ama verdiği fotoda hıc bebek bellı olmuyo bakarken gördum tepiniyodu
Ben ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadığım için 36+6 da doğdu oğlum beklemesi hem bebek hem benim için riskli olacağından. Özellikle ilk bebekse ve cinsiyeti de erkekse preeklampsi görülmesi daha muhtemelmiş. İhmal etme mutlaka tansiyonunu takip et canım. Belli bi haftadan itibaren doğuma kadar coraspin kullanmıştım ben. Doktorum ikinci gebelikte tekrar etmesini beklemeyiz ama yine de temkinli ol dedi. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Tuz olarak iyotlu tuz kullanmamı önerdi.Çok detaylı bir şey söylemedi kan sonucuma göre haftaya tam değerlendirme yapacak, ultrasonu görmek istediği için yanina uğradım. Ense kalınlığı 2.57 çıktı biraz yüksek olduğunu söyledi, ek olarak rahimdeki iki damarımda da çentik mevcutmuş, uterin arterde diastolik çentik olarak yazmış rapora. Bununla ilgili de çok açıklama yapmadı, kan sulandırıcı ilaç yazdı, tuzu olabildiğince azaltmami ve tansiyonumu takip etmemi söyledi. Kan sonucun geldikten sonra tam bir değerlendirme yaparız ona göre gerekirse fetal dna yapılabilir dedi.
İnternetten baktığımda bebegin gelişimini etkilediği ve gebelik zehirlenmesine sebep olabileceği ve bazen ilerleyen haftalarda çektiklerin kaybolabileceği de yazıyor.
Bakalim önümüzdeki hafta ne olur ne der hiç bilmiyorum, umarım iyidir, iyi olur.
Erkek hissettimAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
İçini ferah tut canım hayırlı haberler alırsın inşallahÇok detaylı bir şey söylemedi kan sonucuma göre haftaya tam değerlendirme yapacak, ultrasonu görmek istediği için yanina uğradım. Ense kalınlığı 2.57 çıktı biraz yüksek olduğunu söyledi, ek olarak rahimdeki iki damarımda da çentik mevcutmuş, uterin arterde diastolik çentik olarak yazmış rapora. Bununla ilgili de çok açıklama yapmadı, kan sulandırıcı ilaç yazdı, tuzu olabildiğince azaltmami ve tansiyonumu takip etmemi söyledi. Kan sonucun geldikten sonra tam bir değerlendirme yaparız ona göre gerekirse fetal dna yapılabilir dedi.
İnternetten baktığımda bebegin gelişimini etkilediği ve gebelik zehirlenmesine sebep olabileceği ve bazen ilerleyen haftalarda çektiklerin kaybolabileceği de yazıyor.
Bakalim önümüzdeki hafta ne olur ne der hiç bilmiyorum, umarım iyidir, iyi olur.
11+6 da yaptı doktor2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda
Çok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için.Ben ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadığım için 36+6 da doğdu oğlum beklemesi hem bebek hem benim için riskli olacağından. Özellikle ilk bebekse ve cinsiyeti de erkekse preeklampsi görülmesi daha muhtemelmiş. İhmal etme mutlaka tansiyonunu takip et canım. Belli bi haftadan itibaren doğuma kadar coraspin kullanmıştım ben. Doktorum ikinci gebelikte tekrar etmesini beklemeyiz ama yine de temkinli ol dedi. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Tuz olarak iyotlu tuz kullanmamı önerdi.
Çok teşekkür ederim inşallah, hepimiz hep hayırlı güzel haberler alalımİçini ferah tut canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Rica ederim ne demek. 20. Haftaya kadar tansiyon genelde düşük oluyor. Önemli olan 20. Haftadan sonrası aslında. İnşallah sen de yaşamazsın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırızÇok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için.inşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyleri rahat bir gebelik geçirirsin. Aslında arada tansiyonumu ölçerdim evde ve düşük çıkardı hep. Benim de ilk gebeligim ve bilmediğim çok şey var. Ne yapacağını bilmemek de tedirgin ediyor. Artık yediğime ictigime daha çok dikkat edeceğim umarım etkisi olur.