- 3 Eylül 2015
- 357
- 443
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.741
Üzülme sakın testi yaptır, olası her bir durumu öngörmek istiyorlar ister istemez. Tabi ki daha güzel ifade etmeli çünkü hassas bir dönem ve senin de stres yaptığın bir konu bu daha nazik olarak da ciddi bir konuyu ifade edebilirdi.Normalde okadar iyi bir doktor ki devlet hastanesinde kendisi her zaman inanılmaz ilgilenirdi ama testi yaptırmadığımı duyunca resmen çıldırdı bilemiyorum
Merhaba ayrıntılı usgde de doktor bebegimin sağ elinin gelişmediği doğruladı . Çarşamba günü plasentadan biyopsi yapılacak bir genetik hastalığı olup olmadığına bakılacak önemli bı hastalık çıkarsa gebelik sonlandırılabilir
Simdi nasılsınız kesildi mi lekelenme, bende de sarı akıntı oluyor idrar yolu enf san olabilir benimkide ozamanEnfeksiyon olabilir test yapalım dedi ama benim akıntım kokulu vs değil kaşıntım da yok ve idrar yerine değil vajinaya soktu
İnşallah, ben düz beyaz zıbınlardan aldım onlar çok kullanılıyormuş. Renklilere daha geçmedik, tahminler erkek ama netleşsin öyle alacağım. Bebek arabası da baktım ebebekten ama hiç anladığım bir şey değil neye dikkat etmem lazım ne alacağım hiç bilmiyorumGüzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah her birini. İnsan hevesleniyor :) Ben de indirimler varken ilk bebek arabasını almak istiyorum çünkü fiyatları zaten yüksek ve muhtemelen giderek artacak. Kıyafetleri de cinsiyeti öğrendikten sonra almaya başlarım diyorum ama tabi mevsime uygun bakmak gerek :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için şimdi öğlenden sonra için özel hastaneden randevu aldım oraya gideceğim yarın da perinotolojiye gideceğim hayırlısı olsun bakalım sağ sağlim haberlerle inşallahÜzülme sakın testi yaptır, olası her bir durumu öngörmek istiyorlar ister istemez. Tabi ki daha güzel ifade etmeli çünkü hassas bir dönem ve senin de stres yaptığın bir konu bu daha nazik olarak da ciddi bir konuyu ifade edebilirdi.
13+3 olduk bugün arkandan geliyorum ben de :) dün gece rahat pozisyonu bulmaya çalışırken çarşafa dolandım resmen, yüzüstü yatamıyorum artık, arada batıyor gibi hareket edince düzeliyor benim deKızlar tünaydın. Dün yazmıştım vajinama oturur pozisyona geçerken anlık ağrı saplandığını. Doktoruma yazdım. Tekrarlanmayan ve devam etmeyen ağrıdan korkmamamı söyledi. Uzanırken de yan dönüp kalkmamı söyledi. Şuan en ileri haftada olan benim sanırım. 14. haftam. Siz de bu haftalarda vajina ağrısı yaşarsanız diye yazdım.
genelde tok içiyorum ben ama öyle denk geliyor özellikle takip etmiyorum, genelde aç duramıyorum pek zatenElenatalı tok mu içiyorsunuz kızlar
Amin inşallah, güzel haberlerini ilet bizlere :)Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için şimdi öğlenden sonra için özel hastaneden randevu aldım oraya gideceğim yarın da perinotolojiye gideceğim hayırlısı olsun bakalım sağ sağlim haberlerle inşallah
Zıbınlar ve ağız bezleri en çok kullanılan ikili sanırım. :)İnşallah, ben düz beyaz zıbınlardan aldım onlar çok kullanılıyormuş. Renklilere daha geçmedik, tahminler erkek ama netleşsin öyle alacağım. Bebek arabası da baktım ebebekten ama hiç anladığım bir şey değil neye dikkat etmem lazım ne alacağım hiç bilmiyorum
Benim de en rahat uyuduğum pozisyon yüzüstü fakat bende yatmıyorum. Denesem de rahat edemem muhtemelen. Karnım çıktı artık.13+3 olduk bugün arkandan geliyorum ben de :) dün gece rahat pozisyonu bulmaya çalışırken çarşafa dolandım resmen, yüzüstü yatamıyorum artık, arada batıyor gibi hareket edince düzeliyor benim de
Böyle 3 lü set almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar yatan olması gerekiyormuş bebek arabasının sonrasında da rahat kullanabilmek için bu modellere bakıyorum.Zıbınlar ve ağız bezleri en çok kullanılan ikili sanırım. :)
Ben de arabadan pek anlamıyorum ama araştırıyorum kendimce, öğreneceğiz artık yavaş yavaş iyi olanı. :)
Canim bu şekilde kenarları sert olandan alma. Bebeğin boyu uzadığı zaman rahatsız oluyor ve ayağını, bacaklarını acıtıyormuş diye gördüm. Maxi cosinin bu şekilde kenarlı olmayan direk ayak yeri düz inen modellerine de bakabilirsin.Böyle 3 lü set almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar yatan olması gerekiyormuş bebek arabasının sonrasında da rahat kullanabilmek için bu modellere bakıyorum.
Heyecanla cinsiyeti bekliyoruzKızlaaar fetal dna sonucu cıkmıs yüksek risk yok çok şükür. Doktoruma yazdım henüz görmedi dönüş bekliyorum
Evet ilk zamanlar tam yatar olması daha uygun dediğiniz gibi. Ben de bu şekilde düşünüyorum, aynı zamanda puseti gövdeye oturan modeller de var onlar da kullanışlı görünüyor. Bu arada bazı pusetler oto koltuğu olarak kullanılabiliyormuş büyüyene kadar. O şekilde de bakılabilir. Çok seçenek var daha çok kafa karıştırıyor. :)Böyle 3 lü set almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar yatan olması gerekiyormuş bebek arabasının sonrasında da rahat kullanabilmek için bu modellere bakıyorum.
Çok şükür gözün aydın, çok sevindim.Kızlaaar fetal dna sonucu cıkmıs yüksek risk yok çok şükür. Doktoruma yazdım henüz görmedi dönüş bekliyorum
Havalar soğudukça su içme isteği azalıyor sanırım. Yine de aklımıza geldikçe içelim hem enfeksiyon riskini de azaltmış oluruz.Kızlar başlarda çok su içiyordum içim yanıyordu resmen şimdi 13. Haftadayız sanki az su içiyorum bebek susuz nu kalıyo diye vicdan yapıyorum. Ama eskisi gibi şişelerce içemiyorum. Var mı benim gibi olan