Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim son adet tarihim 19 Ağustos 21 ağustosta beyin emare çekildim. 28 ağustosta da tomografi . 10 eylülde de saçımı evde açıcıyla açtım hamile olduğumu bilmeden 17 eylülde de normal boyadım. 7 haftalıkken gittiğimde doktorum fetal DNA yaptır dedi yaptırmadım bugün 11 haftalık olduk hayırlısıyla randevuma geldim. Doktorum çok kızdı beni yeşil alan açıp perinotolojiye yönlendirdi moralim alt üst oldu napıcağımı bilmiyorum
Benim adet tarihin 30 temmuz, 15 ağustosta aynı gün 2 kez tomogrofiye girdim lokal anestezi aldım dişim çekildi. Hamile kaldığımı öğrenince sordum bunu doktora ya hep ya hiç deniliyor bu durumda yani eğer bebek etkilendiyse zaten siz farkında olmadan rahim onun oluşmasına izin vermez atardı dedi. Biz de 13 haftalık olduk çok şükür ikili taramamız da usg de normal çıktı. Bebeğinizin gelişiminde bir sorun görüldü mü usg de, ikili taramaya girdiniz mi ?

Kızlar şuan magnezyum kullanan varmı peki bende kronik kabızlık var doktorumdan istemeyi düşünüyorum 12+1 im

Perinatoloji yapsın ikili testini dedi inanılmaz azarladı beni. Bebeğimi göstermedi kalp atışını bile dinletmedi . Sadece kalp atışı var dedi
Gerçekten bazı doktorların kendilerinin tedavi olması lazım. Evet bir risk olabilir de davranış şekli çok çirkin. Bence canını sıkmadan önce kontrollerini yaptır bir sorun yoktu inşallah için rahat olsun

Kızlar benim son adet tarihim 19 Ağustos 21 ağustosta beyin emare çekildim. 28 ağustosta da tomografi . 10 eylülde de saçımı evde açıcıyla açtım hamile olduğumu bilmeden 17 eylülde de normal boyadım. 7 haftalıkken gittiğimde doktorum fetal DNA yaptır dedi yaptırmadım bugün 11 haftalık olduk hayırlısıyla randevuma geldim. Doktorum çok kızdı beni yeşil alan açıp perinotolojiye yönlendirdi moralim alt üst oldu napıcağımı bilmiyorum
Benim kaç tanıdığım 40 yaş üstü menepoza girdim galiba diye regli olmamasına aldırmayıp, komple normal hayatına temizlik yemek sigara ağır işler vs vs vs devam edip 4 aylıkken dr eşliğinde sürpriz hamilelik yaşayıp sağlıkla doğuran var.. takmayın yani

Perinatoloji yapsın ikili testini dedi inanılmaz azarladı beni. Bebeğimi göstermedi kalp atışını bile dinletmedi . Sadece kalp atışı var dedi
Bence doktorunu değiştir imkan varsa. O kim oluyor da seni azarlıyor hadsizliğe bak. Her meslekte işini iyi yapan da kötü yapan da var maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın..

Gebelikte içmeyin deniliyor o yüzden korktum içmeye
Tavsiye edilmemesinin sebebi yağlı olduğu için şekere etkisi varmış bir de laktoz içeriğinden dolayı önerilmiyor. Bebeğe direkt bir gelişimsel zararı yok aslında bildiğim kadarıyla. Ben laktozsuz olanlarından alıyorum çok şükür bağırsaklarımı düzenledi. Özellikle gaz konusunda çok faydası oldu. Ama tabi danışmakta fayda var doktora her gebelik farklı çünkü

İnş canım benim perşembe gününden sonra oldu durduk yere anlamadım geçer inşallah
Hala devam ediyor mu kaşıntınız? Doktorunuza bir sorun gittiğinizde. Ben genellikle yemeklerden sonra yaşıyorum. Yarın sorarım başka bir sebebi olabilirse diye belki aynı şeyi yaşayanlara bir faydası olur

Kötü birine denk gelmişsiniz keşke olmasaydı ama var böyle insanlar bir daha gitmeyin. İyi bir doktor arayın 🌸
Normalde okadar iyi bir doktor ki devlet hastanesinde kendisi her zaman inanılmaz ilgilenirdi ama testi yaptırmadığımı duyunca resmen çıldırdı bilemiyorum

Siz alışverişe başladınız mı ben daha hiçbir şey alamadım ya, çevremdeki herkes erken olduğunu söylüyor. :KK43:
Şuan kasım indirimleri var ya o yüzden bakıyorum avantajlı olabilecek şeylere, ağız mendili, beyaz çıtçıtlı zıbın bir de çorap aldım :) Bana da erken dediler ama indirimleri de kaçırmak istemedim. Yılbaşından sonra çok artacak fiyatlar. Bir de acuranın çiftli gögüs pompasını sipariş verdim bu arada :) ayy bayağı da şey almışım

Şuan kasım indirimleri var ya o yüzden bakıyorum avantajlı olabilecek şeylere, ağız mendili, beyaz çıtçıtlı zıbın bir de çorap aldım :) Bana da erken dediler ama indirimleri de kaçırmak istemedim. Yılbaşından sonra çok artacak fiyatlar. Bir de acuranın çiftli gögüs pompasını sipariş verdim bu arada :) ayy bayağı da şey almışım
Güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah her birini. İnsan hevesleniyor :) Ben de indirimler varken ilk bebek arabasını almak istiyorum çünkü fiyatları zaten yüksek ve muhtemelen giderek artacak. Kıyafetleri de cinsiyeti öğrendikten sonra almaya başlarım diyorum ama tabi mevsime uygun bakmak gerek :)

X