-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.701
Öyle yaparım canım zaten 1 buçuk aylıkken kullanmaya başladım kontrole kadar kullanırım bırak derse bırakırımBen c.tesi günü sordum dr a bebeğiniz tamamen oluşmuş daha kullanmaya gerek yok dedi. Tabi her dr farklı siz isterseniz dr unuza danışın.
Bende sali günü vercem test. 11+3 olmus olcam. Bilerek biraz daha beklemeyi tercih ettim 11.haftadan itibaren verebilirsin demisti dr.Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Aklını karıştırmak istemem ama uzak durulmasi gereken firmalardan diye biliyorum bu firmayi. Hatali test sonucu almani istemem sonucta para vereceksin. Az daha ekleyip iyi firma ile devam edebilirsin.Doktorumu cok seviyorum oda sadece genoksla çaloşıyormuş
Neden oluyor bilmiyorum bende de vardi sonra hafifledi. Simdi yine ara ara oluyor. Artik bebisler büyüyor diye mi oluyor bilmiyorum ama insallah iyi biseyden oluyordur.Bugun ayni agri bendede var sanki agri degilde batma hissi gibi daha cok sol tarafta..ara ara gelip gidiyo ama sabahtan beri var
Ne kadar acaba fiyatıRica ederiiimsat tarihleri cok değişiyor muayenede. Ben 3 ayrı doktora gittim 3üde farkli tarih verdi mesela ama sonuncusu en dogrusu çünkü daha büyüdüğü için su an daha netlesiyor tarihler. Evet Ankaradayım bende ben Medicalpark Kecioren e gittim en son serap durmusogluna. Doktor baya enerjisi yüksek güzel sevdim aslinda. Ama hala bir yandan da dr arayisima devam ediyorum. Olur ya baskasi denk gelir diye. Hülya kula icin dogum paketi fiyati aldim epey bir pahali geldi bana. Acikcasi o nedenle vazgectim. İnşallah her muayenemizde güzel haberler alalim
Neden oluyor bilmiyorum bende de vardi sonra hafifledi. Simdi yine ara ara oluyor. Artik bebisler büyüyor diye mi oluyor bilmiyorum ama insallah iyi biseyden oluyordur.
Birde bende nefes darligi oluyor. Nefes nefese kaliyorum konusurken daha dogrusuvar mi yaşayan bilmiyorum ama
12 haftadan sonra doğuma kadar doktorlar multivitamin içmeyi öneriyorlar. (Ocean mummy, efa mom vb.) O yüzden folik asiti bırakıyoruz artık. Bu söylediğim vitaminlerin içinde de folik asit var zaten.Aynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum
Kız benceBenim bebeğime de bakarmısınız
Canım bugün sağlık ocağına gidip kan değerlerime falan bı baktiricam orda aile hekimine sorarım kan durumuna göre keser veya başka vitamin verirAynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum
Bende olmadı da, bı arkadasimin plesanta öndeydi, o biraz sorunlu geçirdi, lekelenme ve risk vardı yatarak devam etti daha çok. Ama sağlıkla bebegini kucağına aldı çok şükür. Biraz dikkat gerekir ama güzel atlatırsın inşallah. İyi düşün iyilikler gelsinBende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor haladoktorum plasenta biraz aşağıda dedi ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti . Böyle bi durum yaşayan var mı ? Önceki gebeliklerinde filan
Çok naifsiniz ilgilendiğiniz için tşk ederimyarın gün içerisinde doktorumu arayayım size yazarım oljr mu
Ben 10. Haftada yaptırdım, kafamız rahat etsin diye yaptirdik biz diğerleri ile hiç uğraşmamak icinKızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Dermodicos plus kullaniyordum ben bana çok iyi geliyordu o. Valla ben de mecbur kullanıyorum vücuduma aldığım tek kimyasal suan bb krem ama yapacak bisey yok kendimi rahat hissetmiyorum onu sürmediğim zaman daSen normal zamanda ne kullaniyordun dermokozmetik olarak.
Kışın zaten soguktan rüzgardan ekstra her zaman artiyor benimde. Normalde zararli biliyorum ama fondotensiz malesef insan icine pek cikmiyorum. Çünkü insanlarimiz malum.. ah bir çözümü olsa da yaptirsak
Bugün 12+3 olduk gidene kadar 13+3 oluruz bakalım Bi zararı olmaz inşallah mecbur doktora sorup bırakacağım ben gittiğimde soracaktım unuttum doktorlarda tuhaf hiç demiyorlar ilaç ne kullanıyorsun falan diye12 haftadan sonra doğuma kadar doktorlar multivitamin içmeyi öneriyorlar. (Ocean mummy, efa mom vb.) O yüzden folik asiti bırakıyoruz artık. Bu söylediğim vitaminlerin içinde de folik asit var zaten.
Elenatal 2 alıyorum ben, doktor şart değil dedi değerlerim iyi olduğu için 2 günde 1 alıyorum ben deKızlar vitamin olarak ne kullaniyosunuz?
Bana bıraktırdı canım gerek yok dedi. Elenatal 2 ile devam ediyorumKızlar 12 haftalık oldumda folik asit icmeme gerek varmı acaba doktora sormayı unutmuşum
Türkiyede olsanız hiç uğraşmayın bir sonuç alamazsınız derdim ama farklı bir ülkedesiniz ceza sistemleri nasıl işliyor bilmiyorum sadece kendinizi çok hırpalamayınÇok sinirliyim kaç saat ağladım bebeğime bir şey olacak diye bu nasıl bir uygulama ya canın yanabilir kanaman olabilir dese yaptırmam. Zaten idrar testi verdim gerekli değildi herkeste akıntı oluyor. Şikayetçi olucam doktordan.
Enfeksiyon olabilir test yapalım dedi ama benim akıntım kokulu vs değil kaşıntım da yok ve idrar yerine değil vajinaya soktuCanım bencede allahın izniyle bir şey olmaz. Bu pamugu idrar yolu enfeksiyonunu anlamak icin mi soktu