Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben c.tesi günü sordum dr a bebeğiniz tamamen oluşmuş daha kullanmaya gerek yok dedi. Tabi her dr farklı siz isterseniz dr unuza danışın.
Öyle yaparım canım zaten 1 buçuk aylıkken kullanmaya başladım kontrole kadar kullanırım bırak derse bırakırım

Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Bende sali günü vercem test. 11+3 olmus olcam. Bilerek biraz daha beklemeyi tercih ettim 11.haftadan itibaren verebilirsin demisti dr.
Doktorumu cok seviyorum oda sadece genoksla çaloşıyormuş
Aklını karıştırmak istemem ama uzak durulmasi gereken firmalardan diye biliyorum bu firmayi. Hatali test sonucu almani istemem sonucta para vereceksin. Az daha ekleyip iyi firma ile devam edebilirsin.
Benim drum eurofins veya panorama demisti, eurofinsle ilgili de bir iki negatif yorum gördüm ama panorama ile hic olumsuz görmedim o nedenle onu tercih edicem bende bugun netlestirdim artik. Insallah temiz güzel sonuclar alırız

Bugun ayni agri bendede var sanki agri degilde batma hissi gibi daha cok sol tarafta..ara ara gelip gidiyo ama sabahtan beri var
Neden oluyor bilmiyorum bende de vardi sonra hafifledi. Simdi yine ara ara oluyor. Artik bebisler büyüyor diye mi oluyor bilmiyorum ama insallah iyi biseyden oluyordur.
Birde bende nefes darligi oluyor. Nefes nefese kaliyorum konusurken daha dogrusu var mi yaşayan bilmiyorum ama

Ne kadar acaba fiyatı

Odadan odaya geçerken olsun Kuran okurken olsun namaz kılarken nefesim çıkmıyor sanki koşup yorulmuşum gibi bir şey oluyor

Aynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum
12 haftadan sonra doğuma kadar doktorlar multivitamin içmeyi öneriyorlar. (Ocean mummy, efa mom vb.) O yüzden folik asiti bırakıyoruz artık. Bu söylediğim vitaminlerin içinde de folik asit var zaten.

Kızlar günaydınnnn herkes iyi mi okudum biraz biraz gerilerden giremedim hafta sonu ev işi oğlanla ilgilenme yemek temizlik vs bi baktım yine pazartesi olmuş işe gidiyorum
Bugün doktora gidecek olan var mıııı

Aynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum
Canım bugün sağlık ocağına gidip kan değerlerime falan bı baktiricam orda aile hekimine sorarım kan durumuna göre keser veya başka vitamin verir

Bende olmadı da, bı arkadasimin plesanta öndeydi, o biraz sorunlu geçirdi, lekelenme ve risk vardı yatarak devam etti daha çok. Ama sağlıkla bebegini kucağına aldı çok şükür. Biraz dikkat gerekir ama güzel atlatırsın inşallah. İyi düşün iyilikler gelsin

Dermodicos plus kullaniyordum ben bana çok iyi geliyordu o. Valla ben de mecbur kullanıyorum vücuduma aldığım tek kimyasal suan bb krem ama yapacak bisey yok kendimi rahat hissetmiyorum onu sürmediğim zaman da güneş kremi ne kullanıyorsun ben beeo nun çocuk icin olanını kullanıyordum şimdi solente pregna mı alsam acaba diyorum ama o da ağır gelir mi bilemedim cildiyeye soracağım

12 haftadan sonra doğuma kadar doktorlar multivitamin içmeyi öneriyorlar. (Ocean mummy, efa mom vb.) O yüzden folik asiti bırakıyoruz artık. Bu söylediğim vitaminlerin içinde de folik asit var zaten.
Bugün 12+3 olduk gidene kadar 13+3 oluruz bakalım Bi zararı olmaz inşallah mecbur doktora sorup bırakacağım ben gittiğimde soracaktım unuttum doktorlarda tuhaf hiç demiyorlar ilaç ne kullanıyorsun falan diye

Türkiyede olsanız hiç uğraşmayın bir sonuç alamazsınız derdim ama farklı bir ülkedesiniz ceza sistemleri nasıl işliyor bilmiyorum sadece kendinizi çok hırpalamayın

Kızlar benim son adet tarihim 19 Ağustos 21 ağustosta beyin emare çekildim. 28 ağustosta da tomografi . 10 eylülde de saçımı evde açıcıyla açtım hamile olduğumu bilmeden 17 eylülde de normal boyadım. 7 haftalıkken gittiğimde doktorum fetal DNA yaptır dedi yaptırmadım bugün 11 haftalık olduk hayırlısıyla randevuma geldim. Doktorum çok kızdı beni yeşil alan açıp perinotolojiye yönlendirdi moralim alt üst oldu napıcağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…