- 9 Ağustos 2024
- 27
- 17
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.781
kabızlık için ben çareyi activiada buldum canım, her gün yemeye çalışıyorum.Kızlar şuan magnezyum kullanan varmı peki bende kronik kabızlık var doktorumdan istemeyi düşünüyorum 12+1 im
Ya bende ayni durumdayim. Bir yanim fiyatlar düşmüşken almak istiyor. Diger yandan erken daha 6 7 aylik olsun sonra alınır acele etmeyin diyor annem. Hem almak istiyorum hemde diyorum ne olacak bes on bin fazla veririm sonra alsam da diyorum. Bende cok kararsizim. En azindan bebek arabasi ve park yatagi alsam diyorum ama kararsizimSiz alışverişe başladınız mı ben daha hiçbir şey alamadım ya, çevremdeki herkes erken olduğunu söylüyor.
Evet herkes bekleme taraftarı fakat olumsuzlukları düşündükleri için böyle söylüyorlar. Ben kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Evet olabilecek şeyler, bunları yok saymıyorum tabi ki ama sürekli bunları düşünmek de istemiyorum. En ufak bir ağrıda, uzun süre görmediğimizde ya da testler de problem olur diye zaten stres oluyoruz. Bir eşyasını hevesle almak varken bizi korkutmaları beni daha çok strese sokuyor. Haklı olabilirler bir şey diyemiyorum onlara da, üzülelim istemiyorlar belki.Ya bende ayni durumdayim. Bir yanim fiyatlar düşmüşken almak istiyor. Diger yandan erken daha 6 7 aylik olsun sonra alınır acele etmeyin diyor annem. Hem almak istiyorum hemde diyorum ne olacak bes on bin fazla veririm sonra alsam da diyorum. Bende cok kararsizim. En azindan bebek arabasi ve park yatagi alsam diyorum ama kararsizim
Ben de deneyeyim, haftada 1 çıkabilirsem çıkıyorum sadecekabızlık için ben çareyi activiada buldum canım, her gün yemeye çalışıyorum.
Ay daha çok varmışYaa bende. 2. hamilelikte 17-18 de hissediliyormuş ama bizim gibi ilk gebelik olanlar 20-22 arası oluyormuş genelde
O kadar ayni seyleri yaşayıp ayni seyleri düşünüyormusuz ki..Evet herkes bekleme taraftarı fakat olumsuzlukları düşündükleri için böyle söylüyorlar. Ben kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Evet olabilecek şeyler, bunları yok saymıyorum tabi ki ama sürekli bunları düşünmek de istemiyorum. En ufak bir ağrıda, uzun süre görmediğimizde ya da testler de problem olur diye zaten stres oluyoruz. Bir eşyasını hevesle almak varken bizi korkutmaları beni daha çok strese sokuyor. Haklı olabilirler bir şey diyemiyorum onlara da, üzülelim istemiyorlar belki.
Ama ekonomi olarak da beklesek bir şey olmaz diyebileceğimiz bir zaman da değiliz ne yazık ki. Hazır çalışıyorken bir iki eşyasını almak bana mantıklı geliyor. Hangisi daha iyidir diye soramıyorum bile hemen bekle bekle diye çıkışıyorlar :)
Ay evet gerçekten öyle, ben de olumsuz düşünmek istemiyorum. Yaşanacak şeyler varsa buna zaten engel olamayız, zamanını bilemeyiz. Güzel düşünelim, dua edelim sağlıkla kavuşmaya. Her birinin güzel ,sağlıklı ömrü olsun.O kadar ayni seyleri yaşayıp ayni seyleri düşünüyormusuz ki..bende hep senin söylediğin gibi, olumsuzu cagirmayin soylemeyin böyle seyler diye hep uyariyorum ailelerimizi. Ama iste onlarda sonradan biz üzülürüz diye bizi düşünüyorlar ona da tamamım. Ama ben hic onlarin ihtimal verdigi seyleri düşünmüyorum. Allahin izniyle sag salim kucagimiza alcaz buna inanıyorum. Kimsenin modumu düşürmesini de istemiyorum. Ama desigin gibi su an gercekten güzel indirimler oluyor ayin 6sindan sonra daha da düşeceği söyleniyor falan. Gercekten bende birilerine fikir sormaya cekiniyorum hele de büyüklere daha cok erken diyorlar hemen
Benim sizin gibi yoğun bulantım yok, daha çok tiksinme, halsizlik ve koku hassasiyeti devam ediyor. Umarım geçer, çok zor bir şey sizin için. Bulantım olduğunda tuzlu bir şey tüketmeye çalışıyorum fakat sizin daha şiddetli olduğu için yeterli gelir mi hiç bilmiyorumSevgili Mayıs anneleri, iyi günler diliyorum. Bu gün itibari ile 13+3'teyiz yani ilk trimesteri tamamladık ancak buna rağmenkoku hassasiyetim, bulantılar, kusmalar daha da arttı. Doktorum prilam dr vermişti max. 4 adet kullan demişti, max doza kadar kullanmama rağmen yine de sürekli midem bulanıyor, kusmalarım daha da arttı, çalışıyorum da, çok zorlanıyorum. Sizde durumlar nedir? Buna çözüm bulan var mı?
Ben hic alisveris yapmayi dusunmuyorum. Arkadaslarim arasinda en son doguran benim. Artik onlardan ne gelirse. Zaten esyalarin ozelliklerini arastirmak da istemiyorum, yok elektrikli bebek arabasina kadar cikmisSiz alışverişe başladınız mı ben daha hiçbir şey alamadım ya, çevremdeki herkes erken olduğunu söylüyor.
Tuzlu kraker falan hiç fayda etmiyor. Umarım hiç böyle bulantı kusma yaşamazsınız, gerçekten çok zorBenim sizin gibi yoğun bulantım yok, daha çok tiksinme, halsizlik ve koku hassasiyeti devam ediyor. Umarım geçer, çok zor bir şey sizin için. Bulantım olduğunda tuzlu bir şey tüketmeye çalışıyorum fakat sizin daha şiddetli olduğu için yeterli gelir mi hiç bilmiyorum
Ne güzel benim çevremde yok, olanlar da küçükler daha. Elektrikli bebek arabası da mı varmış sizden duyuyorum şu anBen hic alisveris yapmayi dusunmuyorum. Arkadaslarim arasinda en son doguran benim. Artik onlardan ne gelirse. Zaten esyalarin ozelliklerini arastirmak da istemiyorum, yok elektrikli bebek arabasina kadar cikmisBenim cok usendigim bir konu bu.
Zaten dediginiz gibi erken sanirim daha. Belki bi iki kiyafet alirim cok begendigim bi se cikarsa. Biberon, emzik gibi tek kisinin kullanabilecegi seyler bi de. Alisveris listem bu kadar
Evet çevremde şahit olmuştum ve çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. İnşallah, hiçbirimiz kötü belirtiler, deneyimler yaşamayalım.Tuzlu kraker falan hiç fayda etmiyor. Umarım hiç böyle bulantı kusma yaşamazsınız, gerçekten çok zor
Yok canım benimki fazlasıyla sakin o kadar sakin ki yaşam belirtisi vermiyorKızlar herhangi bir şey yediğimde bağırsaklarım hemen arkasından inanılmaz sesli çalışmaya başlıyor.sizinde böyle mi?
Canım senin haftada 1 tuvalete çıkman çok zorlar seni. Gün içinde neler tüketiyorsun? Bol lifli gıdalar tüket, beyaz ekmek yiyorsan tahıllıya geç, ben ara öğünlerimde yulaf lapası yiyorum. Bağırsaklara ve bebişe çok faydalı.Yok canım benimki fazlasıyla sakin o kadar sakin ki yaşam belirtisi vermiyor
Evet ya elektrikli puset cok komik. Yokus destegi varmis, bu ise yarayabilir. Ama komik buldugum ozelligi, siz otururken ileri geri kucuk hareketler yapip bebegi salliyorNe güzel benim çevremde yok, olanlar da küçükler daha. Elektrikli bebek arabası da mı varmış sizden duyuyorum şu an
Öyle şeyler aramıyorum pek, kullanışlı olsun sağlam olsun yeterli benim için de. evet erken diyorlar ama beklemek biraz zor oluyor benim için, sabırsızlanıyorum hevesleniyorum baktıkça
Hayırlı olsuun canım bir boy daha eklendiKızzlaaaaar it’s a boy!