Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilk zamanlar tam yatar olması daha uygun dediğiniz gibi. Ben de bu şekilde düşünüyorum, aynı zamanda puseti gövdeye oturan modeller de var onlar da kullanışlı görünüyor. Bu arada bazı pusetler oto koltuğu olarak kullanılabiliyormuş büyüyene kadar. O şekilde de bakılabilir. Çok seçenek var daha çok kafa karıştırıyor. :)
Arabaya sök tak zor olur canım ya, bebek arabası apartmanda yanımda olması iyi olur. Araba ile eşim işe gidecek falan onun peşinde koştur dur sonra 2 tane ayrı alırız almışken.

Canim bu şekilde kenarları sert olandan alma. Bebeğin boyu uzadığı zaman rahatsız oluyor ve ayağını, bacaklarını acıtıyormuş diye gördüm. Maxi cosinin bu şekilde kenarlı olmayan direk ayak yeri düz inen modellerine de bakabilirsin. 😊 Bende kenarlı tercih etmedim boyu uzayınca da kullanalım diye.
Bunu dikkate alıcam, biz şuan almayacağız 6. Ayda almayı düşünüyoruz.

Ayy kızlar iyiki varsınız ne güzel sizinle bu süreci konuşabiliyoruz. Etrafımda hiç hamile arkadaşım yok o yüzden burada sizinle konuşmak beni mutlu ediyor. Hamile kalmadan 1 ay önce işimden ayrılmıştım. Yeni bir işe başlarım derken bebek geldi. Benim içinde çok iyi oldu azıcık nefes alacağım ama evde bazen zaman geçmiyor. Aşırı yoğunluktan biraz boşluğa düştüm gibi oldu ama süreçten keyif almaya odaklanacağım.

Ayy kızlar iyiki varsınız ne güzel sizinle bu süreci konuşabiliyoruz. Etrafımda hiç hamile arkadaşım yok o yüzden burada sizinle konuşmak beni mutlu ediyor. Hamile kalmadan 1 ay önce işimden ayrılmıştım. Yeni bir işe başlarım derken bebek geldi. Benim içinde çok iyi oldu azıcık nefes alacağım ama evde bazen zaman geçmiyor. Aşırı yoğunluktan biraz boşluğa düştüm gibi oldu ama süreçten keyif almaya odaklanacağım.
Ben de homeoffice çalışıyorum, evdeyim sürekli, aynı şekilde çevremde konuşabileceğim kimse yok burada sizlerle konuşmak gerçekten çok iyi hissettiriyor. Bazen endişelendiğim şeylerin herkesin karşılaştığı normal şeyler olduğunu görünce rahatlıyorum. İlk bebeğim olduğu için haliyle çok deneyimsizim. Burada fikir alışverişi yapmak gerçekten çok keyifli ve faydalı oldu benim için de :)

Arabaya sök tak zor olur canım ya, bebek arabası apartmanda yanımda olması iyi olur. Araba ile eşim işe gidecek falan onun peşinde koştur dur sonra 2 tane ayrı alırız almışken.
Pusetler belli bir zamana kadar kullanılabiliyor 6 ay max. diye hatırlıyorum. Araç için de 0 aydan başlayan oto koltukları var öyle tercih edebilirsiniz. Rahat edebilirsiniz böylelikle 😊

Ne kadar acaba fiyatı
Hangi doktoru sordunuz acaba hülya hocayi mi serap hocayi ki. Hülya hoca muayene 2500 ama dogum paketi, dogum sonrasi ücretleri derken epey pahaliya geliyor benim düşüncem. Tabiki tercih meselesi.
Medicalpark serap hocaya 1515 tl ödedim. Dogum paketi seklinde alinca 65 bin. Siz hamgi doktora gittiniz ?

Henüz yatmakta bir sakınca yokmuş ama son 1 ayımız muhtemelen😄
Ben ilk zamanlar hep sağa ya da sola doğru yatıyordum tedirginlikten, sabit kalırdım. Şimdi yüz üstü uyanıyorum ara ara gece istemsizce dönüyorum sanırım. Sonra biraz tedirgin oluyorum ama çok rahatlıyorum öyle uyuyunca da 😊
İnşallah tehlike arz etmiyordur

👋 Odadan odaya geçerken olsun Kuran okurken olsun namaz kılarken nefesim çıkmıyor sanki koşup yorulmuşum gibi bir şey oluyor
Ayni durumdayim bende. Cok cabuk nefesim daraliyor. Sanki cok bir is yapmisim kosmusum gibi nefesimi toplayamiyorum. Demek ki normal seyler. Ilerleyen haftalarda olur diye biliyordum ama erken de olabiliyomus demek ki

Ben ilk zamanlar hep sağa ya da sola doğru yatıyordum tedirginlikten, sabit kalırdım. Şimdi yüz üstü uyanıyorum ara ara gece istemsizce dönüyorum sanırım. Sonra biraz tedirgin oluyorum ama çok rahatlıyorum öyle uyuyunca da 😊
İnşallah tehlike arz etmiyordur
Henüz tehlikeli değil diye biliyorum. Zaten ilerleyen haftalarda hem karnımız büyüyecek hem de bebek rahatsız olduğu pozisyonlarda tekmeleriyle bizi uyaracak 😍

Dermodicos plus kullaniyordum ben bana çok iyi geliyordu o. Valla ben de mecbur kullanıyorum vücuduma aldığım tek kimyasal suan bb krem ama yapacak bisey yok kendimi rahat hissetmiyorum onu sürmediğim zaman da 😕 güneş kremi ne kullanıyorsun ben beeo nun çocuk icin olanını kullanıyordum şimdi solente pregna mı alsam acaba diyorum ama o da ağır gelir mi bilemedim cildiyeye soracağım 😕
Valla artik o kimyasal da bir nevi ihtiyac bizim icin napalim. Canimiz sağolsun.
Ben bioderma dışında hic bisey kullanmiyordum. Kizarikligi azaltacak bir sey de bulamadim. Dedigin ürün kizarikligi azaltiyor mu ? Bi azeleik asit duydum roza icin iyi geliyor falan diye. Ondan da biraz tedirgin oldum cunku daha önce c vit.serum denemistim cildim sivilce kusmustu simdi de hic bi ürünü cesaret edip deneyemiyorum ki.. canim bende sebamed cocuklar icin olan 50 faktör kullaniyorum daha var icinde cok asiri kullanmıyorum bu siralar ama bende bir tane dogal icerik minik kutu alayim diyorum. Cok yagli birseyler olmamasi lazim bize.

Teklide silikon göğüs yastığı varmıydı. Bende masajda calistiriyordum ama en düşük ayarda bile canım çok yandı acaba niye diğer makinede hiç böyle olmamıştı
Yok sadece ucunda mor silikon bölümü vardı. Ben medikalden farklı marka da denedim onda da acıma fazla hissetmedim ama lansinoh küçük ve pratik geldiği için devam ettim.
Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
11+4 te yaptırdım sonuç bekliyorum
Doktorumu cok seviyorum oda sadece genoksla çaloşıyormuş
Doktorlar sanırım biraz komisyon alıyorlar anlaştıkları firmadan bu sebeple yönlendiriyorlar. Benim doktorum da bi firma tavsiye etmişti ama Eurofinse yaptırdım biz
Böyle 3 lü set almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar yatan olması gerekiyormuş bebek arabasının sonrasında da rahat kullanabilmek için bu modellere bakıyorum.
Eğer çok seyahat ediyorsanız araba bagajında çok yer kaplıyor ama puseti otokoltuk olarak da kullanılıyor. İlkinde travel sistem almıştım çok memnunum şimdi seyahat boyalıcam bi tane de bagaja atmak için.

X