- 28 Ağustos 2024
- 80
- 24
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.521
Benim ultrasona göre verilmiştiKızlarr bu çalışamaz raporu olıyor ya hani 32.haftada diyelim ben adete göre 28.haftadayım ama ultroson ölçümünde bebeğim çok önde 32 haftalık gibi mesela o zaman rapor neye göre verilecek adet tarihine göre mi yoksa o an ki ultroson haftasına göre mii
Doğum haftası da mı acaba öyle hesaplanıyor sezeryan için mesela öndeyse bebek daha erken olur gibisindenBenim ultrasona göre verilmişti
Normal göbekten çok farklı ama değişik oldu benimki de belli bebek varHayırlısıyla bi top görünüme kavuşsaydım o zaman tam idrak edicem
Aynen hormonlar hemen değişiyor İnş ilaçla düzelir canım duphaloc mu verdi o da iyi geliyordu bana bundan 2 hafta önce bende de aşırı derecede kabızlık vardı şuan yok şükür ama inş tekrarlanmazEvet evet açken yiyordum buyuk bardak su ile ama tik yokben normalde de oyleyim canim ya bitki cayi icmiyim 1 hafta çıkmam hamilelikte yaptı sanırım baya zorlaştı
Yok canım doktor bişey demedi bende sormadım ayın 11 inde test sonucuna gideceğim onda bakar mı acaba yoksa tek test sonucunu mu söyler bilmiyorumKuzum sen cinsiyet öğrendin mi
Bence rahat edersiniz ev de kardeşleri olucak çok darlamaz sizi ama iMerhaba…Olayı kabullenip aranıza girmem 12 haftayı buldu nerdeyse.şuan hamileyim.hem de 3.çoçuğuma.çok korkuyorum.her anlamda..nasıl yetişeceğim.nasıl doğum yapacağım.nasıl yeniden anne olacağım diye.38 yaşındayım
Oh ohhh büyüsün bebişlerrNormal göbekten çok farklı ama değişik oldu benimki de belli bebek var
Bende 1 hafta 10 günlük bir uyuşmazlık çıkıyordu o yüzden hep ultrasona göre hareket etti doktorum bir de gebelik şekeri vardı normal doğum için en fazla 39 a kadar beklerim demişti. 39. Haftaya sezaryen tarihi almıştık ultrason hesabına göreDoğum haftası da mı acaba öyle hesaplanıyor sezeryan için mesela öndeyse bebek daha erken olur gibisinden
Merhaba, Dr. Feriha Uygur üstüne tanımam zaten 1 kez gitseniz bir daha ömür boyu peşinde olacağınız bir hekim kendisi aşırı ilgili, profesyonel ve muhteşem hekim ve mükemmel biri kendisiArkadaşlar merhaba benim haftam 13+3. İstanbul Anadolu yakasındayım takibinde olduğum doktor hiç içime sinmeyen bir hastanede doğum yaptırıyor. İlk çocuğumu yoğun bakıma almaya zorlamislardi sonra devlete götürdüm yok bunda yoğun bakimlik bişey demişlerdi. Şimdi de kara kara düşünüyorum. Bu yenidoğan çetesi de iyice korkuttu. Zeynep kamilde daha önce doğum yapan veya orada doğum yapacak olan var mı içinizde. Veya Anadolu yakasında güvenilir bir Dr ve hastane önerisi olan. Doktorumdan memnundum ama hastaneyi hiç sevmiyorum
Ah kuzum ya bu roza ile yasamasi da bir dert zaten. Benimde artti sanki. Zaten ben sürekli olarak kullanmiyordum da kremlerimi simdi hic surmuyorum ne olur ne olmaz diye. Biodermanin atoderm kremi varya daha once onu onermisti cildiyecim onu kullaniyorum ben genelde. Yeterli nemlendirjyor. Ama onu bile fazla kacirinca hemen sivilceleniyorumCanim bende de rosa var, sen rosa kremlerini kullanıyor musun? Ben suan sadece aveenonun nemlendiricisini kullanıyorum ama rosam arttı
Ona da sira gelecekHayırlısıyla bi top görünüme kavuşsaydım o zaman tam idrak edicem
Canim benim bildigim parol kullanabilirsin. Onda da ateş düşürücü oldugu icin kullanmanda sakınca olmaz.Kızlar ben çok kötü hastalandım. Baş ağrısı ve ateşim oluyor. Sabah baş ağrısına dayanamadım 1 tane parasetamol içtim. Şu an akşam ve yine kötüyüm. Doktorum günde 2 kez kullana bilirsin dedi ama internetde kötü yorumlar gördüm. Daha önce kullanan oldu mu bu ilacı?
Kıyamam ya geçmiş olsunCanım ben baküdeyim burda parol yok malesef direkt parasetamol diye satılıyor. Ama aynı içerik sanırım. Evde de çok kullanma diye darlıyorlar. Hamilelikte hastalık ne kötü şeymiş
Kızlar ben kızımda süt sağma makinesi olarak Mamajoo çift pompalı makineyi kullandım. Şiddetle tavsiye ederim, hatta benden sonra 3 arkadaşım daha kullandı çok memnun kaldılar. Çekim gücü baya iyi, sütü çok güzel çekiyor. Fişe takmak zorunda da değilsiniz USB girişi ile powerbankle de istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Kademeli olarak ilk başta masaj yapıyor memeyi alıştırıyor, sonra başlıyor esas sağmasına. 6 kademe de ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Linkini bırakıyorum buraya:
Mamajoo Elektronik USB Çiftli Göğüs Pompası
Mamajoo Elektronik USB Çiftli Göğüs Pompası kaliteli yapısı ile ebeveynlerin tercihleri arasında yer alıyor.www.mamajoo.com
Ayyy #reklam değil #öneri yazıyor muyuz buraya da
Kıyamam ya geçmiş olsuno zaman icerik ayniysa doktorun da izin veriyorsa en azindan günde 1 tane ile idare et. Ihlamur bal limon iç bogazini falan yumuşat. Sarimsak falan ye. En olmadi cacık falan yap sarımsaklı. Beslenme ile toparlanmaya çalış. Cok zor gercekten hamişken hasta olmak. Kışa geldik bide iyice soguk olacak daha. Kendimizi iyi korumaliyiz
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz iyi bakalım kendimizeKıyamam ya geçmiş olsuno zaman icerik ayniysa doktorun da izin veriyorsa en azindan günde 1 tane ile idare et. Ihlamur bal limon iç bogazini falan yumuşat. Sarimsak falan ye. En olmadi cacık falan yap sarımsaklı. Beslenme ile toparlanmaya çalış. Cok zor gercekten hamişken hasta olmak. Kışa geldik bide iyice soguk olacak daha. Kendimizi iyi korumaliyiz
Oluyor canım perinotolojide değilsen proflarin doçentlerin özeli var özel gidilebiliyor doğumada giriyor bildiğim kadarıyla. Ablam gidiyordu kaç yıldır.AA orada ücret karşılığında Dr vs talep edebiliyor muyuz bilginiz var mı. Üniversite hastanelerinde öyle bişey yapılabiliyor demişlerdi. Pendik benim de aklımda olsun cok teşekkür ederim