Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    55
Benim hareketler ilk gebelik olduğu halde erken başladı 4 gün oldu üst üste hissediyorum böyle balık kayması gibi kelebek cirpintisi gibi uzanınca oluyor genelde günde 1 2 hissediyorum eşimin halası erkek bebek tembel olur geç hissedilir kızlar erken başlar ve erkekler canlı balığı tutunca elden kayar ya öyle kayma hissi verir kızlar daha çok nabız atışı kelebek cirpintisi gibidir bilmiyorum cinsiyetle alakası olacak mı bende iki histe var ve erken başladı tezleri çürütmeye bebişimin üzerine yok 😂😅

Ee kızlar hadi eşya konuşalım 🥰🥳
hastane çıkışı olarak nasıl model düşününüz ben battaniyeli olsun istiyorum ebenin ilk kundak yapacağı battaniye sete dahil olsun ve isimliler çok hoşuma gitti saklayıp ileride ilk giydigin giysiler diye verebilirim siz neler favorilediniz 💕🌸🌸

Bide iki araba linki atacam sizce dış görünüş olarak hangisi daha güzel görünüyor özellikler aynı ikiside kabin boy 6 kilo ağırlığında dış görünüş olarak arada kaldım

Bide iki araba linki atacam sizce dış görünüş olarak hangisi daha güzel görünüyor özellikler aynı ikiside kabin boy 6 kilo ağırlığında dış görünüş olarak arada kaldım

Canım chipoli olan daha şık duruyor sanki, özelliklerine bakmadım ama görünüş olarak beğendim. 🤍

hastane çıkışı olarak nasıl model düşününüz ben battaniyeli olsun istiyorum ebenin ilk kundak yapacağı battaniye sete dahil olsun ve isimliler çok hoşuma gitti saklayıp ileride ilk giydigin giysiler diye verebilirim siz neler favorilediniz 💕🌸🌸
Çok uygun fiyatlılar şaşırdım açıkçası, ta 7-8 sene evvel aldığımda sanırım bu fiyata almıştım 😅 sanırım bunlar çok sade ürünler olduğu için fiyatları da uygun, yani dümdüz beyaz kumaş, üstünde isim baskısı var sadece. Daha renkli fiyonklu fırfırlı filan cicili bicili şeyler vardı eskiden öyle set almıştım kızıma Cassiope markalıydı, hala var mı aynı marka onu bile bilmiyorum. 😅

Kırmızıydı ilk kanama. Sonra kahverengi oldu. Bir sorun yok şükür. İğne verdi tedbir amaçlı
Aynen ben de iğne vuruldum 7 gün. Benim de koyu kahverengiydi. Üç gün azar azar sürüp bitti çok şükür. Ama beni korkuttu. İlk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadığım için korktum. Dikkat edicez kısmet ise artık. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Çok uygun fiyatlılar şaşırdım açıkçası, ta 7-8 sene evvel aldığımda sanırım bu fiyata almıştım 😅 sanırım bunlar çok sade ürünler olduğu için fiyatları da uygun, yani dümdüz beyaz kumaş, üstünde isim baskısı var sadece. Daha renkli fiyonklu fırfırlı filan cicili bicili şeyler vardı eskiden öyle set almıştım kızıma.
Cicili olanlar var ama parça sayısı az battaniyesi falan dahil değildi ben biraz sadeye kaçtım bide kumaşları organik yazıyor yorumlarda iyi fiyatlara bende şaşırdım ben ekleyince 450ydiler sonradan artmış halı bu fiyatı 😅😂

Cicili olanlar var ama parça sayısı az battaniyesi falan dahil değildi ben biraz sadeye kaçtım bide kumaşları organik yazıyor yorumlarda iyi fiyatlara bende şaşırdım ben ekleyince 450ydiler sonradan artmış halı bu fiyatı 😅😂
Vay be 😅 bayağı iyiymiş.

Benim aldığım markayı buldum hala ürünleri varmış, Cassiope. Ben bu tarz çok seviyorum. Çok cici çok tatlı modelleri var. Birkaç tane buldum. Pembiş pembiş. Battaniyeli setler. Benim kızıma aldığım da bu modellere çok benziyordu.
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set

Vay be 😅 bayağı iyiymiş.

Benim aldığım markayı buldum hala ürünleri varmış, Cassiope. Ben bu tarz çok seviyorum. Çok cici çok tatlı modelleri var. Birkaç tane buldum. Pembiş pembiş. Battaniyeli setler. Benim kızıma aldığım da bu modellere çok benziyordu.
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Bunlarda çok şeker 🥹
Cinsiyetimiz belli olsun ona göre renk seçeriz ama isimliler biraz daha özel olacak gibi geldi bana ilk giyeceği kıyafet diye ona özel olsun istiyorum zaten en fazla 3 defa giydirecez hatıra kalacaklar 🥰🤗🤗

Bunlarda çok şeker 🥹
Cinsiyetimiz belli olsun ona göre renk seçeriz ama isimliler biraz daha özel olacak gibi geldi bana ilk giyeceği kıyafet diye ona özel olsun istiyorum zaten en fazla 3 defa giydirecez hatıra kalacaklar 🥰🤗🤗
Gönlünüze göre olsun inşaallah. Bu markada erkek model çok az vardı diye hatırlıyorum hep böyle kız için cicili şeylere ağırlık vermişler. Benim kızım minnoş doğmuştu, bayağı uzun süre giydirdim 4-5 ay olana kadar, aldığıma değmişti yani 😅

Gönlünüze göre olsun inşaallah. Bu markada erkek model çok az vardı diye hatırlıyorum hep böyle kız için cicili şeylere ağırlık vermişler. Benim kızım minnoş doğmuştu, bayağı uzun süre giydirdim 4-5 ay olana kadar, aldığıma değmişti yani 😅
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah 🤲🏻 💝 bizim ailedeki bebişler genelde tombik oluyor bikac aylık gibi bakalım benimki nasıl olacak 😅 ama böyle biseyler beğenip buldukça link atalım birbirimize fikir olur ben henüz önceki düşükten kalma emzik dışında hicbisey yapmadım pazartesi ip alacam bı kadife bı triko tulum örecem öyle başlamış olurum hem alır hem link atarım burayada 🤗🥰🌸

Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah 🤲🏻 💝 bizim ailedeki bebişler genelde tombik oluyor bikac aylık gibi bakalım benimki nasıl olacak 😅 ama böyle biseyler beğenip buldukça link atalım birbirimize fikir olur ben henüz önceki düşükten kalma emzik dışında hicbisey yapmadım pazartesi ip alacam bı kadife bı triko tulum örecem öyle başlamış olurum hem alır hem link atarım burayada 🤗🥰🌸
Hayırla sağlıkla vaktinde doğsun bebiş inşaallah. İlk bebek ilk heyecan her şey güzelce olsun inşaallah. El emeği gibisi yok ama bende hiç yetenek yok, babaannesi örmüştü, onlar var. Benim hemen hemen her şeyi hazır hiçbir eşyayı vermemiştim her şeyi saklıyorum, hayırla kullanırız inşaallah.

Kızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)

Arkadaşlar nioli yağı kullanan var mı ya da doktoruna danışan bununla ilgili
Nioli yağını gebelikten önce de kullanıyordum. Arkadaşımın ve MFK doktoru da öneriyordu. Sonra gebelikte de akıntı devam edince özel doktoruma sordum sakıncası yok dedi. Devlet hastasindeki doktor ise bu tarz kesin bilgi olmayan şeyleri önermiyorum demişti. Ama arkadaşın hamileyken denize gitmişti kullanmisti. Epey de faydasını gördüm dedi.

Benimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınız:KK43: internette ıhlamur içebileceğimiz yazıyor sabah ıhlamur içtim. Şimdide limon su içtim. Daha etkili çözümü olan var mı? Hiçbir grip emaresi yok sadece boğazımda yutkununca ağrı var :KK43: bu da yeni çeşit salgın hrrhalde anlamadım
Ben hasta olduğum için değil ev halkı içiyordu canım istediği için içtim. Zencefil limon bal içebilirsiniz zencefil mideye de iyi geliyor gebelikte güvenli. Çinko c vit içeren takviyeler var onlardan alabilirsiniz, tabi doktorunuza danışın. Benim kullandığım (doktorum vermişti) multivitamin içinde çinko ve c vitamini hatta d vitamini de var. Bu üçüde hastalık durumunda bağışıklık için çok etkili. Kekik adaçayı kesin yasak malesef. Ilık limonlu suya bal koyun, boğaz ağrısına birebir. Karbonatlı suyla gargara. Aklıma gelenler bunlar. Geçmiş olsun

Bende bir şey sorayım size. Benim bir normal kd doktorum birde prof olan riskli gebelik doktorum takip ediyor. İkiside özelde ve prof olanın muayene ücreti birazcık fazla. Bir önceki randevuda prof olan 16. Hafta gel bir şeye bakacağım demişti ama hatırlayamadım bir türlü. Bende 16. Haftadayım şu an ve normal doktoruma gitmiştim zaten muayeneye baya baktı bir şeylere bir sorun görmedi. 21. Haftada prof olana ayrıntılı ultrasona gideceğim zaten. Acaba bu 16 da gel dediğini es geçsem ne olur ki? 21 de de bakabilir sanki neye bakacaksa?? Hani mesele tek başına para da değil veremeyecek durumda değilim çok şükür de, habire gidip duruyorum ne bilim. Sizce ne yapayım? Geçen hafta girdim bu hafta girdim ultrasona. Bu kdar sık sık da gitmek istemiyorum.

Ben ilk kızımda fotoğrafçı ayarlamıştım.O sebeple yenidogan setine çok özen göstermiştim.Simdii bu kızımda da olsun istiyorum.Bende baskılı yerine nakışlı ve dantel şapkalı olanlar çok hoşuma gidiyor..İnsallah onlardan alacağım bende nasipse😍

X