- 3 Eylül 2015
- 1.587
- 2.080
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.801
Eveet hem de çok azÇok az kaldı kavuşmanakendine dikkat et bu sürede
Adım attıkça açılıyor gibi hissediyorum ben de bir değişiklik var ya barizBenim de yürürken bacak aram iyice açılmaya başladı sanki
Zorlanmadım aslında Sezeryan oldum yani normale pozisyonu da uygun değildi kendimi normale hazır da hissetmiyordumİlk doğumun nasıldı zorlanmış mıydın
Aynen öyleymiş bakalım erkendi zaten İnş Bi kaç hafta daha gelmezYeşil sümüksü akıntı enfeksiyondan oluyor nisan baya yoğun oluyor
3-4 farklı doktor ile görüştüm. Hiçbiri izin vermedi. Şuan bebekle ilgili bir sorun yaratmayabilir ama yapılan çalışmalarda çocuğun ilerleyen dönemlerde böbrek fonksiyonlarında probleme yol açtığı gözlenmiş. O yüzden bitkisel olsa bile onaylamadılarKızlar saç boyayan veya boyatmayı doğumdan önce düşünen var mı
Doktorum bitkisel ile boyayanirsin dedi
Piyasada %100 bitkisel diye satılan boyaların içinde de kimyasal var maalesef. Gebelikte boyayan var yine ama tercih senin. Benim normalde de saçlarımda boya yok ama olsaydı tercih etmezdim sanırım.Kızlar saç boyayan veya boyatmayı doğumdan önce düşünen var mı
3-4 farklı doktor ile görüştüm. Hiçbiri izin vermedi. Şuan bebekle ilgili bir sorun yaratmayabilir ama yapılan çalışmalarda çocuğun ilerleyen dönemlerde böbrek fonksiyonlarında probleme yol açtığı gözlenmiş. O yüzden bitkisel olsa bile onaylamadılar
Malesef aynen öyle her şeyi herkesten daha iyi biliyorlar doktorlardan bile maşallah. Hiç gelmemeleri çok daha iyi evet insanın sütü bile kesilir böyle stresli ortamda bebek için de iyi değil ama gelme denilmiyor desen bile karşındaki insan yüzsüz olunca yapacak bir şey kalmıyor.Her şey olabilir
Bu zor durumunda destek olacaklarına her anlamda köstek oluyorlar. Psikolojik olarak da seni yıpratıyorlar. Doktordan daha mı iyi biliyorlar bu öz güvenli hallerine şaşkınlıkla bakıyorum insanların gerçekten. Her konuda fikirleri var ve düşünceleri hep doğru.
Bu tavırlar yüzünden insan yardım istemeye bile çekinir halde, hiç gelmesinler daha iyi.
İnşallah bu kez de çok çok kolay ağrısız sızısız olurZorlanmadım aslında Sezeryan oldum yani normale pozisyonu da uygun değildi kendimi normale hazır da hissetmiyordumSezeryan doğumdan sonra ilk zor olan ayağa kalkıp doğrulmak gelmişti sonra yürüyüşle filan hemen toparladım ama özlemişim bu heyecanı çok az kaldı
Şimdi strese maruz bırakıyorlar doğum sonrası müsaade etme hiç. Uykusuzluk, bebişle ilgilenme, fiziksel zihinsel yorgunluk, duygu karmaşası olacak bir de onları dert edersen işin içinden çıkamazsın. Ben normalde tepki veren birisi değilim uzamasın diye ama susmayı düşünmüyorum artık. Nereye kadar biz tolerans göstereceğiz ki. Cahilliklerine tahammül edemediğimden susuyorum kendilerini haklı sanıyorlar.Malesef aynen öyle her şeyi herkesten daha iyi biliyorlar doktorlardan bile maşallah. Hiç gelmemeleri çok daha iyi evet insanın sütü bile kesilir böyle stresli ortamda bebek için de iyi değil ama gelme denilmiyor desen bile karşındaki insan yüzsüz olunca yapacak bir şey kalmıyor.
Ben doktora diplere sürmeden yapayım dedim ona bile hayır dedi çok net bir şekilde. Benim saçlarım sarı bir de diplerim şuan kulak hizama geldi ama yapacak bir şey yok mecbur doğumu bekliycem, kendim boyuyorum normalde evde yine evde hallederim kendim herhaldeBenim Dr da direk 4 aydan sonra boyatabilirsin demişti, geçen tekrar sordum aynı şekilde söyledi.
Sona yaklaştık boyatmayayım diyorum beyazlarım çok fazlalaştı hamileliktesonrasında da bırakıp kuaföre gidecek zaman bulacak mıyım bilmiyorum
Wallahi ben boyadim hemde pembeye bir tutam benimde fildisiydi saclarim kestirdim kndi rengine dondum dofumu bekliyorum hemen boyaticam boyatmasinada korkunc fiyatlar diyorlar heralde bi dogm parasida saca vericezBenim Dr da direk 4 aydan sonra boyatabilirsin demişti, geçen tekrar sordum aynı şekilde söyledi.
Sona yaklaştık boyatmayayım diyorum beyazlarım çok fazlalaştı hamileliktesonrasında da bırakıp kuaföre gidecek zaman bulacak mıyım bilmiyorum
Ben ben benKızlar saç boyayan veya boyatmayı doğumdan önce düşünen var mı
Amiiiiin canımmmm ikinci olduğundan heyecan yapmam sanmıştım ama gayet çok bileİnşallah bu kez de çok çok kolay ağrısız sızısız olur
Aynı duyguları yeniden yaşayacak olmanın heyecanı bile büyüktür kiiiAmiiiiin canımmmm ikinci olduğundan heyecan yapmam sanmıştım ama gayet çok bile
Nasilda beni anlatmışsınŞimdi strese maruz bırakıyorlar doğum sonrası müsaade etme hiç. Uykusuzluk, bebişle ilgilenme, fiziksel zihinsel yorgunluk, duygu karmaşası olacak bir de onları dert edersen işin içinden çıkamazsın. Ben normalde tepki veren birisi değilim uzamasın diye ama susmayı düşünmüyorum artık. Nereye kadar biz tolerans göstereceğiz ki. Cahilliklerine tahammül edemediğimden susuyorum kendilerini haklı sanıyorlar.
Evet kesinlikle haftaya da alışverişi bitiririm artık diye düşünüyorum sizin nası gidiyo alışveriş bitti miiiiiAynı duyguları yeniden yaşayacak olmanın heyecanı bile büyüktür kiiibir minik daha geliyor
Wallahi ben boyadim hemde pembeye bir tutam benimde fildisiydi saclarim kestirdim kndi rengine dondum dofumu bekliyorum hemen boyaticam boyatmasinada korkunc fiyatlar diyorlar heralde bi dogm parasida saca vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?