Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bende bugün alacaktım hazır evdeyken eşim unuttum

Canım getir kullanıyorsan getir çarşı tarafında bir sürü aktar var ahududu yaprağı yazdım şimdi çıktı bizim bu çevrede varmış mesela aklında olsun

Ananasın doğumu hızlandırdığını bilmiyordum 34. Haftada beri hep yedim suan suan 37 olacağım 2cm açıklık var bence yemek değilde sporlar daha çok kolaylastırıyor
Ben ananas çok severim haftada 3 net yiyordum hamilelik öncesinde ödem vs attırdığı için, hamilelik haberini öğrendiğimden beri yemedim günde 1 tane yersen doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmış

Bana sikinti geldi tabi saglikla gelsinde ben bu hafta itibariyle ananas cay dates merdiven falan hepsine basliom kizlar
Bende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedim bu hafta yürüyüşleri arttırıyorum haftaya tüm tuşlara basmaya başlayacağım

Kizlar merhaba.
Yarın kontrolüm var tansiyon yüksekliğinden dolayı bir hafta sonra kontrole çağırmıştı doktorum alttan muayene edermi tansiyon tekrardan yüksek çıkarsa beden temizliği biraz yapmak istemiyorum ağda yapabilmek için bakarsa da utanırım bilemdim kararsız kaldım
Sezeryan olacagım bir ay sonra .

Ay evet aynen yaa baydi hani uykusuzluk cok yordu beni
Benide bol bol yürüyememek yoruyor hemen kasıklarımda hissediyorum sanki çıkacak gibi, doğa yürüyüşü kamp vs çok severiz biz her haftasonu yürüyüşe giderdik şimdi kendime güvenemiyorum ki hemen heryerin tutuluyor az kaldı kızım sağlıkla doğsun da bebek arabasına atıp bütün yaz gezicez inşallah

Sezaryen olacağın kesinse çatı muayenesi vs yapmıyorlar diye biliyorum canım ama bilemedim açıkçası, tansiyon yüksek çıkarsa bebeğin kilo alması yavaşlıyor bildiğim kadarıyla alttan muayene eder gibi düşünmüyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…