- 23 Eylül 2024
- 869
- 1.721
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.001
Ben başlamak istemiyorum canım bebek tutmaz az emer bişey olur memeler taş gibi olmasın diye düşünüyorum bilemedim, başlanacaksa bile bir çeşit bişey kullanmak iyi olur gibi sadece damla veya çayKizlar bu anne sutu arttirici seylere dogumdan ocne baslanir mi? Sutum hazir olsun diye
normalde hiç gördüğüm bildiğim bir şey değil canım, aktardan da alsam sözüne güvenip alcam zaten. Yorumu yüksek satıcılardan sipariş verdim birtane bakalım. Eşim de bakacak daha büyük aktarlara yarın. Sen ataşehirde miydin ?Kizlar bu raspberry yapragi cayi yani ahududu yapragi cayi nerden bulacaz?91nana91 trendyoldan baktim ama ya bize zararli bisey yollarlarsa ordan baska yerde de yok..
Normal doğum planlıyorsan bence hemen başlama , çok zorlananlar var memeler taş gibi oluyormuş fazla süt olabiliyormuş. Süt için şuan bir şey yapmıyorum ben o yüzdenKizlar bu anne sutu arttirici seylere dogumdan ocne baslanir mi? Sutum hazir olsun diye
Bir tek ben mi hamilelik bitecek diye ağlıyorum. Kavuşmak harika olacak tabii ki çok istiyorum şu an her ultrason fotoğrafına bakınca ağlıyorum, ama aynı bedende olmayı da çok seviyorum ve çok özleyeceğim diye düşünüyorum.Bende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedimbu hafta yürüyüşleri arttırıyorum haftaya tüm tuşlara basmaya başlayacağım
Evet canim ben de bakiyim bulursam yollarim sana danormalde hiç gördüğüm bildiğim bir şey değil canım, aktardan da alsam sözüne güvenip alcam zaten. Yorumu yüksek satıcılardan sipariş verdim birtane bakalım. Eşim de bakacak daha büyük aktarlara yarın. Sen ataşehirde miydin ?
Ben ilk hamilelikte başlamamıştım. Yine başlamam. Doğumdan sonra hemen başlarız. Şimdi sadece olumlama yapıyorum. ManifestKizlar bu anne sutu arttirici seylere dogumdan ocne baslanir mi? Sutum hazir olsun diye
Kendi adıma ben çok zorlandım son 1 aydır canım . Ne uyku var ne bir yere çıkabiliyorum çok kalitesiz yaşıyorumBir tek ben mi hamilelik bitecek diye ağlıyorum. Kavuşmak harika olacak tabii ki çok istiyorum şu an her ultrason fotoğrafına bakınca ağlıyorum, ama aynı bedende olmayı da çok seviyorum ve çok özleyeceğim diye düşünüyorum.
Hamileliği çok seven arkadaşlarım var. Ama ben pek sevemiyorum. Zor yani. Herseyimiz kısıtlı. Sağlıkla geleceği günü bekliyoruz ailecek. Tüm aile benim hamilelikten bezmis durumdaBir tek ben mi hamilelik bitecek diye ağlıyorum. Kavuşmak harika olacak tabii ki çok istiyorum şu an her ultrason fotoğrafına bakınca ağlıyorum, ama aynı bedende olmayı da çok seviyorum ve çok özleyeceğim diye düşünüyorum.
Eşimin iş yeri o tarafta bulursa yazarım ben de sana nereden aldığınıEvet canim ben de bakiyim bulursam yollarim sana daama trendyol gozukuyo bana da yol
Tabi ki canimEşimin iş yeri o tarafta bulursa yazarım ben de sana nereden aldığınısen de bulursan bana konum atarsan süper olur aldırırım oradan
Kendi adıma ben çok zorlandım son 1 aydır canım . Ne uyku var ne bir yere çıkabiliyorum çok kalitesiz yaşıyorumaynı bedende olmak ilk 7 ay süperdi ama şu aralar beni çok zorluyor bir de insanların sürekli sanki hastaymışım ya da muhtaç mışım gibi davranışları aşırı batıyor bana. Kimse kötü niyetli değil biliyorum ama başkasına ihtiyaç duymak insanın sinirini bozuyor
Kesinlikle orası öyle. Kedilerimin kumunu temizleyememek, yere düşen şeyi ayakla almaya çalışmak, bazı ayakkabılarımı tek başıma giyememek vs berbat tabii ki. Muhtacız birine. Ben de normalde çok hareketliyimdir şimdi zor geliyor. Kasılmalarım olunca özellikle hemen zaman geçsin de doğsun artık diyorum sonra öyle dediğime üzülüyorum. Ben çok erken girdim lohusalığa ruh halim o yüzden böyle kesinHamileliği çok seven arkadaşlarım var. Ama ben pek sevemiyorum. Zor yani. Herseyimiz kısıtlı. Sağlıkla geleceği günü bekliyoruz ailecek. Tüm aile benim hamilelikten bezmis durumda
Aynı bedende olmak mükemmel bir duygu kesinlikle sadece bu duyguyu özleyeceğimBir tek ben mi hamilelik bitecek diye ağlıyorum. Kavuşmak harika olacak tabii ki çok istiyorum şu an her ultrason fotoğrafına bakınca ağlıyorum, ama aynı bedende olmayı da çok seviyorum ve çok özleyeceğim diye düşünüyorum.
Orası öyle kavuşmak için sabırsızlanıyorumAynı bedende olmak mükemmel bir duygu kesinlikle sadece bu duyguyu özleyeceğimama hamilelik benim için çok kısıtlayıcı oldu doğum iznine çıkınca da aşırı bunaldım sanırım o yüzden iyi hissetmiyorum anne kendimi merak ediyorum o yüzden doğsun istiyorum hemen
Ahh ahh yine senin günün belli normal doğumu bekleyen bizler napalimKizlar merhaba.
Yarın kontrolüm var tansiyon yüksekliğinden dolayı bir hafta sonra kontrole çağırmıştı doktorum alttan muayene edermi tansiyon tekrardan yüksek çıkarsa beden temizliği biraz yapmak istemiyorum ağda yapabilmek için bakarsa da utanırım bilemdim kararsız kaldım
Sezeryan olacagım bir ay sonra .
Kucağına alınca yerini bambaşka bir mutluluk alacak eminim canım , hepsinin yeri ayrıKesinlikle orası öyle. Kedilerimin kumunu temizleyememek, yere düşen şeyi ayakla almaya çalışmak, bazı ayakkabılarımı tek başıma giyememek vs berbat tabii ki. Muhtacız birine. Ben de normalde çok hareketliyimdir şimdi zor geliyor. Kasılmalarım olunca özellikle hemen zaman geçsin de doğsun artık diyorum sonra öyle dediğime üzülüyorum. Ben çok erken girdim lohusalığa ruh halim o yüzden böyle kesin
Bende sevemedim arkadasim yani insanlar kiziyor ama ne yapabilirim sevemedim huzirsuzum hic gormedigim kilolari gordugum.icin vucut tasimiyir bacaklarim agriyor hemoroit oluyorum birsuru sey yani aslinda kolay bir hamilelik gecirdim ama bence cok zevkli bir surec degil yinede cok aradm ben prensesimi her zorluga tabiki katlanirimBende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedimbu hafta yürüyüşleri arttırıyorum haftaya tüm tuşlara basmaya başlayacağım
Gümüş kapak aldın mı canım? Yorumlarda baya etkili olduğu yazıyor çoğu kişinin hayatını kurtarmış. Ben riske atmadım aldım hastanede direk takmaya başlayacağım aralıklarla belki yara olmadan kurtarırımDünden beri yeni bir endişe yüklendi bana ikidebir memelerim yara olur mu ne yapsam olmaz diye geziyorum evde, annemi de aradım her türlü yara olacak düşünme onu birsürü yaraların olabilir hepsini tek tek düşünecek misin dediaz önce dalmışım duvara bakıyorum eşim dedi ki düşünme artık memen yara olmayacak delirdin iyice kızlar hamilelik delilik getiriyor
Hepimizi harika hikayeler bekliyorKucağına alınca yerini bambaşka bir mutluluk alacak eminim canım , hepsinin yeri ayrıo moda sokma hiç kendini çok güzel bir kavuşma yaşayacağız buna odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?