Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben takip ediyorum şekerimi. Yüklemede şeker çıkmıştı bende. Dahiliye de takip ediyo 2 haftada bir açlık tokluk bakıyolar. Sonuçlar iyi diye o yakın takibe almadı ama ben yine de kendim evde ara ara ölçüyorum. Bi gün sabah bi gün akşam gibi

Bana da öyle dedi kuzum bi gün sabah bi gün akşam ölç dedi. Sana bisey sorucam canım benim kafa gitti yemin ederim unuttum şu an bana tarif etti bir lokma yedikten sonra ölç dedi yani tamamen aç olmadan ağzımıza bi lokma atıp mı ölçüyoruz sonra yemeği yiyip 1 saat sonra da tokluk doğru mu anlamışım

BEN TAKIP EDIYORUM,ŞEKERİM VAR MALESEF AÇLIK GUZEL AMA TOKLUK BAZEN FIRLIYOR İLK LOKMADAN ITIBAREN BİR SAAT SONRA ÖLÇUYORUM TOKLUĞU

Vallahi bravo, tebrik ederim sizi. Ben 30.haftada bıraktım çalışmayı, o zaman bile zorluyordu ofise gitmek. Şu anda çalıştığımı düşünemiyorum.
tesekkur ederm iyiydim aslında ama son haftalarda bir halsizlik ve yorgunluk başladı süreklı uyuyasım ve yatasım var

Açlığı tamamen açken mi canım 1 lokmadan sonra mı ölçüyorsun?
açlığı tamamen açken ölçüyorum.tokluğuda ılk lokmadan ıtıbaren bir saat sonra ölçuyorum. bazen 18-18,30 gıbı ölçtüğümde akşam yemeginden önce 70 lerde oluyor baya düşmüş oluyor sonra fırlıyor öyle şeyler

Ben yapiyorum canim 36.haftaya kadar devam et dedi doktorum

sabah bişey yemeden açlığı ölçüyorum. Ağzına ilk lokmayı aldığın andan bir saat sonra da tokluk ölçülüyo. Şeker olduğunda uzun süte açlıklarda düştüğü için yiyincede birden fırlayabiliyo. Az az sık sık beslenmek lazım

Bendede şeker var insülin fln kullanıyorum. Günde 4 ölçüm yapıyorum. Sabah hiç bşy yemeden aç ölçüyorsunuz, en az 8 saat açlık olmalı sabah. Sonra kahvaltıya başladığınız saate bakın üstüne 1 saat koyun öyle ölçün. Yani kahvaltı bitince değil başlayınca 1 saat

Ben 17 kilo aldım dün doktorum kızdı baya ama napayım iştahım çok açık şekerim de yok

Tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…