Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu

Bu arada bu ay bende çok kilo aldım 4 kilo birden aldım bir ayda 65 oldum çok fazla çikolata yemeye başladım çok canım istiyor

Kızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu
34+5 gittiğimde 35+2 ölçtü 2500 kilo ölçtü canım ama senin şuan 36 hafta gözüküyor canım geçen hafta mı gittin kontrole

Kizlar sizinde elinizde orta parmaginiz ve yüzük parmağınız uyusuyormu 4 gündür uyuşuk parmak uçlarım.
Birde miğde yanması var bende yoksa yaramı bilemedim ne yersem boğazımdan migdemde gidene kadar acı yaşıyorum sizinde mi böyle?

Bence çok değil canım. Benim 34+2 2650 gayet iyi dedi. Kanaman neden kaynaklanıyor?
Benim de uzun zamandır ara ara uyuşuyor. Dr normal olduğunu söyledi

Bence çok değil canım. Benim 34+2 2650 gayet iyi dedi. Kanaman neden kaynaklanıyor?

Benim de uzun zamandır ara ara uyuşuyor. Dr normal olduğunu söyledi
Canım ilk doğumda atoni geçirdim iki gün yoğun bakımda kaldim ölümden döndüm doğum yaklaştıca stres ediyorum uyuyamıyorum düşünmekten bebeğin kilosu da fazla olursa ne olur bilmiyorum

Canım ilk doğumda atoni geçirdim iki gün yoğun bakımda kaldim ölümden döndüm doğum yaklaştıca stres ediyorum uyuyamıyorum düşünmekten bebeğin kilosu da fazla olursa ne olur bilmiyorum
Anladım canım. Bu sefer öyle bir durum yaşamazsın umarım Sağlıcakla alırsın yavrunu kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…