Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hemoglobin bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonundan dolayı yüksek çıkar. Merak etme google a bakarsan hemen ölürüz

Tabiki muslin yetmez daha annesinin sıcacık karnından yeni çıkmış olacaklar ve bizim vücut isimizla bir olmayacak ısıları mutlaka bizden fazla giyinmeli ve ortunmeliler mevsimin önemi yok
Normal çok güzel battaniye aldım wellsoft o hemşireye verilecekler içinde hatta. Onun içine müslin yetermi yoksa penye mi rahat olur bilemedim işte evde kullanacağım penye var ekstra hastane için almak istemedim.

Ben de bazen çok beklettikten için doğru sonuç olmayabilecegini söyleyenleri gördüm. İstersen dahiliyeye gidip tekrar yaptir ben bayramdan önce öyle yaptırdım. Gerekli olabilecek her şeye baktılar. Aynı gün de çıkmıştı sonuçlar.

2 gün üst üste yaptırdım kuzum biri özelde biri sağlık ocağında. Ama özelde yaptırdıgım dakinde hemoglobin diye bisey yazmıyor o da idrar o da idrar anlamadım diğerleri yazıyor da artık yarın bi bakayım da doktor ne dicek bana da idrar yolu enfeksiyonu olduğu içindir gibi geliyor

Kızlar 31+4 teyim en başından beri hep kasık ağrılarım var ztn. Ama son günlerde tam rahimde sanki çıkmak istiyor bebiş gibi bir ağrı. Aniden bıçak girer gibi sanki içimde balık dönüyor kocaman. Bağırtıyor hatta ağladığım bile oldu. Bunları yaşayan varmı. Bu kasılma değil sanki ama bilemiyorum da. Plasenta da kireçlenme var 1 aydırda. En son pazartesi gittim dr a kireçlenme artmış dedi alakası varmı bilmiyorum

Ben bugün bebişin isimli takımını da koyup kapattım sonunda atıştırmalık filan da koydum zor sığdık kabin boy valize evden bakınca hastane görünüyor bir de uzak olsa napardım acaba
Ben büyük boy valize koyuyorum hem benim hem bebişinkileri beraber HhHaha malum başak burcu modum fazla olmalı bebek eşyaları anca

Evet canım doğru yemin etmiştim bakmicam bi daha diye sonra gene baktım hemoglobin nedir diye aaaa böbrek kanseri yazıyor cıldırdım resmen telaştan
Yok cnm allah korusun dediği hastalık olsa kan değerlerinin hepsi alt üst olur. Takma kafana enfeksiyonla oda geçer. Bnmde 2 kez iltihap oldu birinde hemoglobin yüksekti düştü antibiyotikle

Böyle şeyleri chatgpt ye soruyorum daha mantıklı cevaplar veriyor bende de geçen hafta enfeksiyon ve eritrosit pozitif çıktı kültürde negatif sorun değil labda kullanılan gereçlerden olabiliyor dedi doktor

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğru flanş hakkında bugün bir ebenin videosunu gördüm normal flanş meme ucunu çekip bıraktığında eğer flanş ile meme kenarları arasında boşluk kalıyorsa flanş büyük ve apse yapıyormuş memede eğer çekip bıraktığında hala ucu flanş içinde kalıyorsa flanş küçük geliyor demekmiş ve meme ucunda yaraya sebep oluyormuş eller serbestte de buna dikkat edebilirsiniz göğsünüzü nasıl kavradığına

Canım nst de mi sancin cıktı yoksa doktor ultrasonla mi dedi. Benimde dünden beri belim öldürdü beni ve suyum azalmış sınırda dedi. Sen hissediyor musun sanciyi
Hissediyorum canım belim de çok ağrı var ama karnım ve kasıklarımda ağrı yok nst de çıktı doktor bakıp sancıların başlamış dedi

Olabiliyormuş ondan da, inşallah bir an evvel gecer. Ömrümüzde yaşamadığımız enfeksiyonu hamilelikte yaşıyoruz

Ben hazırlamamıştım herşey hazır ama koymadım çantaya doktor bugün her an doğum başlayabilir dediği için halledicem birazdan
Benimde daha aklımda yoktu bugün sancı girip çıkınca hazirlasam iyinolur dedim yarım halledicem inşallah
Ben bugün bebişin isimli takımını da koyup kapattım sonunda atıştırmalık filan da koydum zor sığdık kabin boy valize evden bakınca hastane görünüyor bir de uzak olsa napardım acaba
Cidden okadar doluyormu küçük bir çanta hazırlamayı düşünüyorum kızımda hatırlamıyorum hiç yaşım çok küçüktü görümcem hazırlamış getirmişti

Bahsettiğin belirtiler bende de var ama bende kireçlenme durumu yok. Onunla alakalı olabilir mi bilemedim, doktorun herhangi bir şey soylemedi mi?

Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız

Kızlar hareket takibini nasıl yapıyorsunuz mesela 1 saatte kaç hareket hissetmemiz normal tabi her bebek farklı ama genel olarak içimizi nasıl rahatlatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…