Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hanimlar bide cikolatayı ayrı etiketi ayrı alıp kendim yapmak istiyorum
Internette öyle yerler var mı cikolatasi da guzel olan?
Ya da antepte olan arkadaslar,öyle kilo ile çikolata satan güzel yer tavsiyeniz var mı?

Ya da antepte olan arkadaslar,öyle kilo ile çikolata satan güzel yer tavsiyeniz var mı?
Ben nurdan aldım etiket bastırıp kendim yapistirdim çok lezzetli biliyordum zaten tadını tavsiye ederim

Ya benim eşimde öyle yapma hadi bir yerine falan gelirse diyor
Kahve çikolata yaptım birazcık iyiyiz su an, dün çok yoruldum muhtemelen ondan da olmuş olabilir. Kıyafetlerini bitirdim sonunda, ütü biraz belimi agritti zor oldu tek yapmak ama artık rahatladım
Çok teşekkür ederim

Kızlar sabahtan beri karnımda sertleşme oluyor belimede giriyor sertleşme üç sefer çok kuvvetli oldu dün nst de sancı çıkmadı çok korktum canım çıkıyor sandım aksi gibi eşimde şehir dışında

Biz dün melodi çikolata denedik, sütlü bebek çikolataları çok lezzetli online alabilrisiniz

benim de kafası ordaymış baskı hissedebilirsin demişti ve hissediyorum zaten özellikli otururken hareket ettikçe idrar hissi ve sanki kafasını çıkaracak gibi his geliyor sonra gidiyor.
İdrar hissi bende oluyo dünden beri duramıyorum kanala girmiş falan demedi değil mi

Sağlıkla kucağınıza almışsınız oğlunuzu ne güzel. bazı yerlerde de okudum dikiş alındığı gün doğum yapan çok olmuş. O yüzden hastaneye çantanla gel dedi doktorum
Evet bende öyle yapmıştım dikişi alıyor açılma sancı var mı diye 1 gün yatış veriyorlar sen progestan falan kullanıyor musun hala

Canım düzenli mi oluyor? Eğer düzenli değilse doğuma hazırlık sancilaridir. Şimdi nasılsın?

Çok iyi oldu en azından denenmis ve tavsiye olunca insan rahatlıyor, teşekkür ederim
Biz dün melodi çikolata denedik, sütlü bebek çikolataları çok lezzetli online alabilrisiniz
Teşekkür ederim ,duymuştum sanki
Tadı güzeldir eminim ama fazla alinca fiyatı çok olacak o zaman
Keşke 50 tane yetse, o zaman sıkıntı olmazdı

O üç sancı düzenli oldu beş dakika arayla şimdi iyim bı sorun yok ama çok korkuttu beni
Cok haklısın. Ben de en hafif kasilmada doğum mu başlıyor acaba diye panikliyorum. Sona yaklaştıkça artacak ağrı sızılarimiz. Zamanında gelsin minik kuşlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…