- 10 Mayıs 2024
- 670
- 711
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.121
Çok güzel dusunmussunuzzBizim magnetlerimiz geldi. Hem anısı hem de bir anlamı olsun istedik. Duygulandım ama yine ya![]()
Ne kadara geldi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel dusunmussunuzzBizim magnetlerimiz geldi. Hem anısı hem de bir anlamı olsun istedik. Duygulandım ama yine ya![]()
BayıldımmmBizim magnetlerimiz geldi. Hem anısı hem de bir anlamı olsun istedik. Duygulandım ama yine ya![]()
Teşekkür ederiz.Çok güzel dusunmussunuzz
Ne kadara geldi acaba![]()
Hanimlar bide cikolatayı ayrı etiketi ayrı alıp kendim yapmak istiyorum
Internette öyle yerler var mı cikolatasi da guzel olan?
Ya da antepte olan arkadaslar,öyle kilo ile çikolata satan güzel yer tavsiyeniz var mı?
Teşekkür ederiizBayıldımmm![]()
Ya benim eşimde öyle yapma hadi bir yerine falan gelirse diyorEşimde dokunma rahatsız etme diyordu ama napayim içime sinmiyor biraz hareket etsin rahatlıyorum
Ceviz yiyince benimki hareketleniyor
Bide onu deneyim bakalım
Pozisyon ile alakalı da olabilir
Youtube da bebek hareketlendiren müzikler var onları dinleyin bide
Ama tabii hareket baya az ise doktorunuza bir sorun
Evet canım, artık gelebilir annesini biraz da dışarda yorsunKızlar erken geliyor diyorlar genelde, minik kuş bunu dogrulayacak gibi.
Yine de güzel ilerledi, annesine kavuşmak için can atıp duruyordu![]()
Çok anlamlı,çok güzelBizim magnetlerimiz geldi. Hem anısı hem de bir anlamı olsun istedik. Duygulandım ama yine ya![]()
Biz dün melodi çikolata denedik, sütlü bebek çikolataları çok lezzetli online alabilrisinizHanimlar bide cikolatayı ayrı etiketi ayrı alıp kendim yapmak istiyorum
Internette öyle yerler var mı cikolatasi da guzel olan?
Ya da antepte olan arkadaslar,öyle kilo ile çikolata satan güzel yer tavsiyeniz var mı?
Çok duygulanıyorum hepinizi böyle gördükçeEvet canım, artık gelebilir annesini biraz da dışarda yorsun![]()
İdrar hissi bende oluyo dünden beri duramıyorum kanala girmiş falan demedi değil mibenim de kafası ordaymış baskı hissedebilirsin demişti ve hissediyorum zaten özellikli otururken hareket ettikçe idrar hissi ve sanki kafasını çıkaracak gibi his geliyor sonra gidiyor.
Teşekkür ederizÇok anlamlı,çok güzel![]()
Evet bende öyle yapmıştım dikişi alıyor açılma sancı var mı diye 1 gün yatış veriyorlar sen progestan falan kullanıyor musun halaSağlıkla kucağınıza almışsınız oğlunuzu ne güzel.bazı yerlerde de okudum dikiş alındığı gün doğum yapan çok olmuş. O yüzden hastaneye çantanla gel dedi doktorum
Canım düzenli mi oluyor? Eğer düzenli değilse doğuma hazırlık sancilaridir. Şimdi nasılsın?Kızlar sabahtan beri karnımda sertleşme oluyor belimede giriyor sertleşme üç sefer çok kuvvetli oldu dün nst de sancı çıkmadı çok korktum canım çıkıyor sandım aksi gibi eşimde şehir dışında
Çok iyi oldu en azından denenmis ve tavsiye olunca insan rahatlıyor, teşekkür ederimBen nurdan aldım etiket bastırıp kendim yapistirdim çok lezzetli biliyordum zaten tadını tavsiye ederim![]()
TuNa Chocolate Altın Sargılı Sütlü Madlen 135 Adet- Ikramlık Çikolata - Fiyatı, Yorumları
TuNa Chocolate Altın Sargılı Sütlü Madlen 135 Adet- Ikramlık Çikolata yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim ,duymuştum sankiBiz dün melodi çikolata denedik, sütlü bebek çikolataları çok lezzetli online alabilrisiniz
O üç sancı düzenli oldu beş dakika arayla şimdi iyim bı sorun yok ama çok korkuttu beniCanım düzenli mi oluyor? Eğer düzenli değilse doğuma hazırlık sancilaridir. Şimdi nasılsın?
Cok haklısın. Ben de en hafif kasilmada doğum mu başlıyor acaba diye panikliyorum. Sona yaklaştıkça artacak ağrı sızılarimiz. Zamanında gelsin minik kuşlar inşallahO üç sancı düzenli oldu beş dakika arayla şimdi iyim bı sorun yok ama çok korkuttu beni