Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
selam canlar. Bu sabah göbüs sanki aşağı düstü gibi geldi bana. Belim vs incelmis aşağı tarafa dolgunluk var ama alt kısımda ağırlık ağrı vs bisi yok. Acaba oğlus doğum pozisyonu mu alıyor🤷🏻‍♀️
Benim de bugün memelerim ile göbek arasında elim kadar mesafe olduğunu fark ettim tamamen aşağıda 😂 dün doktor kafa aşağıda ama henüz kanala girmemiş demişti bu kadar sürede mümkün mü acaba 🤔

Ay ne yapacağız:D

Lense izin vermiyorlarmış okuduğum kadarıyla genele dönerse sıkıntı olabilirmiş.
Gözlükle girme fikrine daha yakınım. İlk gün zor olacak zaten. Makyaj çantamın içinde olacak ama lenslerim 2. günde arkadaşlarım biz seni süsleriz dediler lensleri de onlara taktırırım gerekirse ahshjajxj :KK70:

Kızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış 🤷🏻‍♀️
Canım benim gardrop um leke yapıyor ona çözüm bulamadığım için almıştım bunu sonra annemin çeyizinden kalanlara denedik tertemiz yaptı. Ben çok memnun kaldım bir dene istersen.

Benim de bugün memelerim ile göbek arasında elim kadar mesafe olduğunu fark ettim tamamen aşağıda 😂 dün doktor kafa aşağıda ama henüz kanala girmemiş demişti bu kadar sürede mümkün mü acaba 🤔
Ben de bu sabah şaşırdım canım ya her gün bize bi güncelleme yükleniyor anlaşılan😂😂😂

Gözlükle girme fikrine daha yakınım. İlk gün zor olacak zaten. Makyaj çantamın içinde olacak ama lenslerim 2. günde arkadaşlarım biz seni süsleriz dediler lensleri de onlara taktırırım gerekirse ahshjajxj :KK70:
Haha çıkar çıkmaz takabilirsin bence ya henüz spinalin etkisi geçmediği için ağrı hissetmeyeceksin nasıl olsa ☺️

Canım benim gardrop um leke yapıyor ona çözüm bulamadığım için almıştım bunu sonra annemin çeyizinden kalanlara denedik tertemiz yaptı. Ben çok memnun kaldım bir dene istersen.
Hemen deneyeyim canım. Metallerde de etkiliymis🙏🏻

Bende artık agırlastım . Hamileliğim cok kolay gecmişti ama son iki haftadır Gece uykusu sıfır burnum sürekli tıkalı uyuyamıyorum gün icinde yalancı sancılarım oluyor hep . sırtıma igne batar gibi agrılar adet sancısı gibi sancılar halsilik nefes nefese kalma artık kızım dogsun diye iple çekiyorum . Bugünde evi badana yapıp dolaplarını kuracaz ama o temizliği nasıl yapıcam esyalar nasıl yerlesecek gözümü cok korkutyor😢gurbetteyim kimsemde yok yardım edebilecek

Haha çıkar çıkmaz takabilirsin bence ya henüz spinalin etkisi geçmediği için ağrı hissetmeyeceksin nasıl olsa ☺️
Ben ameliyathaneye gidene kadar dedim ki panik atagim var gozluk takmak istiyorum gidene kadar taktim sonra orda bayilmaya cikarttilar. Sonucta doktorlar da gozluk takiyo yani 🥲🥲

Ben ameliyathaneye gidene kadar dedim ki panik atagim var gozluk takmak istiyorum gidene kadar taktim sonra orda bayilmaya cikarttilar. Sonucta doktorlar da gozluk takiyo yani 🥲🥲
Gözlüğe de mi izin vermiyorlar ki? 🫨 normalde tokaya bile izin vermiyorlarmış gözlüğe izin vermiyorlarsa şaşırmam.

Ayy kızlar yaa. Bizim hastane cantamiz bir türlü tamamlanmıyor 🤣 Eksik geliyordu gözüme şimdide çok mu abarttım diyorum🤦🏻‍♀️ Şehir hastaneleri kaç günde taburcu ediyor sezaryende bilen var mı? Randevuyu 16 gün sonraya buldum. 36. Haftada. İnşallah o zamana dogurmazsam sorucam😅

Hemen hemen herkes böyle diyor. Senin acı eşiğin mi yüksek acaba LifeandFeel LifeandFeel maşallah 🥰 ben çok yoğun regl ağrısı yaşıyordum iğne yaptırıp atlatanlardanım. Bir yandan da anlamayacağım diye korkuyorum. Nst de çıkan sancılar yüksek mesela ben onları çok normal hissediyorum günlük hayatıma hiç engeli yok.
Inş çok kolay su gibi olur doğumun bence kolay doğuracaksın 🥰

Back
X