Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Dünden beri bel ağrısı mahvediyo beni kızlar 😪 yarına randevu aldım tam 6 haftalık olcam yarın ilk randevum ama akşama doğru geçmezse bel ağrım bi kadın doğum acilde muayene olıym diyorum 🙄
Bende 9. Haftadayım ve inanılmaz bel ağrım var iki büklüm yatıyorum 😔 kontrolüme 5 gün var daha

Off kızlar bende de durum fena. Yıllar var ekmek yemedim. Sabah kuru ekmek yerken buldum kendimi, avokadoyu yıllardır seve seve tüketirim, bol cevizli tarifler falan, hiç birini göresim bile yok bırakın yemeyi. Ekmeğe başladım ve çubuk kraker en büyük dostum.

Aynısı bakkk aynısı, imzamı attım yazının altına 😂😂😂 ay sinirlerim çok bozuk
Aynennn öyle yeme düzenim değişti 😂 eski günlerime döneceğim bi 12.haftayı geçeyim de 😂
Kızlar ben de aynııııı bu durumdayım. Yıllardır ekmek yemiyordum, karabuğday ekmeği yerdim sadece, o kadar sağlıklı beslenirdim ki. Glutensiz şekersiz beslenirdim. Şimdi karabuğdayı eve sokmam, tek yemek istediğim şey mantı, pizza, erişte, börek, pilav 🤣 Yıllaaaardır basmati pirinç kullanırdım evde, onu da kaldırdım Osmancık aldım 🤣🤣🤣

Kızlar iyi geceler herkese az önce sağ kalça kemiğime öyle bir ağrı girdiki topalladım evde bi süre sonra geçti ondan sonra da iki kasık birden kasıldı bi kal geldi ayaktayken hareket edemedim noluyor gece gece yaşayan var mı ?? 10.Haftamıza geçtik saat itibariyle
Bana göre kesinlikle magnezyum eksikliğinden oluyor . Benim ilk hamileliğimde yürürken sol bacağım üstten kalçama doğru kitlenirdi olduğum yerde bir süre kalırdım. O zamanlardan beri magnezyumum düştüğünde aynı belirtiyi yaşarım oradan biliyorum

Kızlar ben de aynııııı bu durumdayım. Yıllardır ekmek yemiyordum, karabuğday ekmeği yerdim sadece, o kadar sağlıklı beslenirdim ki. Glutensiz şekersiz beslenirdim. Şimdi karabuğdayı eve sokmam, tek yemek istediğim şey mantı, pizza, erişte, börek, pilav 🤣 Yıllaaaardır basmati pirinç kullanırdım evde, onu da kaldırdım Osmancık aldım 🤣🤣🤣
😂 tek tesellim 2. Trimesterda düzelecek olması ihtimali. Yoksa yandım

Merhaba kızlar. Benimde bulantım çok fazla inanılmaz mide yanması var ama canım deli gibi tavuk döner istiyor bol soğanlı yeşillikli ketçaplı. Yemeyim diyorum dayanamıyorum yiyorum. Sonra midem yanıyor ama napıyım 😂Hiç birşey yemesek daha kötü bence. Kuruyemiş gördüğümde öğüresim geliyor yiyemiyorum. Eti burçağın çörekotlu domatesli bisküvisi-kekikli zeytinli bisküvisi favorim bu arada çok iyi bulantı alıyor. Bide kızlar yeme içme bizim kendi sağlığımız için çok önemli bebek zaten bizden en faydalı besinleri alıyor. O yüzden rahat olalım. Herşey olacağına varır. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi sağlıklı hayırlı olacak şekilde kucağımıza alalım. Bu arada kızım olursa şu oğlum olursa bu diye isim kararlaştıranlar var mı aramızda ?
Erkek olursa bizim büyük babasının ismi olacak Mehmet şimdiden belli, bebeğin kısmetse tüm hayatını düşünen büyük babamıza minicik bir jest olacak. Kız olursaaaaaaaa esas tantana o zaman, nasıl seçicem isim bilmiyorum, kimselere bırakmam, ama şimdiden herkesi kız ismi düşünün diye tembihliyorum ahaahah bi tık ALARA ismine yakınım, ama değişebilirde.

Peynir ekmek masum ben kalktım muzlu pasta yedim sabah beşte😖

Ben de normalde haftada üç tüketirdim hatta bir ara her sabah yarım avokado bir yumurta… şimdiyse o kadar canım istemiyor ki bıkmışım sanki.
Tüp bebek sürecinde de çok kasmıştım sağlıklı besleneceğim diye, şimdi de salasım var bıkmışım senin gibi 😂

Djdjdjjd basmati yiyorduk biz de şimdi baldocuyuz bol arpa şehriyeli 😂😂

Canım bende 9+1 im bende de dünden beri bel agrısı arttı sanki, hiç kımıldamadan da yatıyorum 10 gündür.
Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor? Araştırdım biraz kasık ağrısı eşlik etmiyorsa endişe etmeyin diyor..
Bugün görümcemlerdeydik duramadım kalkalım dedim eşime ağrı yüzünden. Hala da çok ağrıyor

Merhaba kızlar. Benimde bulantım çok fazla inanılmaz mide yanması var ama canım deli gibi tavuk döner istiyor bol soğanlı yeşillikli ketçaplı. Yemeyim diyorum dayanamıyorum yiyorum. Sonra midem yanıyor ama napıyım 😂Hiç birşey yemesek daha kötü bence. Kuruyemiş gördüğümde öğüresim geliyor yiyemiyorum. Eti burçağın çörekotlu domatesli bisküvisi-kekikli zeytinli bisküvisi favorim bu arada çok iyi bulantı alıyor. Bide kızlar yeme içme bizim kendi sağlığımız için çok önemli bebek zaten bizden en faydalı besinleri alıyor. O yüzden rahat olalım. Herşey olacağına varır. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi sağlıklı hayırlı olacak şekilde kucağımıza alalım. Bu arada kızım olursa şu oğlum olursa bu diye isim kararlaştıranlar var mı aramızda ?
Kesinlikle katılıyorum kendi sağlığımız için önemli yoksa bebek bizi sömürüyor🙈 kızım da 4 buçuk ay kusmuştum. Doğurana kadar da sonrasında hep bi yemek konusunda sıkıntılıydım. Diyordum yani 3 kg doğsa şükür edicem. 3900 doğdu kızım hepimiz şok yani benim o saçma sapan beslenmeme rağmen çok güzel büyümüştü. 🥰

Kızlar 6. Haftanızda kasık ağrıları varmıydı sizde. Bende bu zamana kadar olmadı ama 6 ya başladığımdan beri kasık ağrım arttı.
Evet bende de vardı 6. Hafta da hatta hala ara ara oluyor bebeğin olduğu kısımlarda. Normal diye düşünüyorum

Benim karnım büyümeye başladı hamile taytı giyiyorum😍.yasadigim şehirde bir özel hastaneye bir de Ankara şehir hastanesine 15 günde bir Kontrole gidiyorum. İlk zamanlar aşırı stres kaygı vardı ama nasipte ne varsa o olur .Rabbbim hepimize saglikli doğum sağlıklı kavusmalar nasip etsin inşallah ♥️
Ayben de hamile taytı giyiyorum çünkü diğerleri sıkıyor. Ama karnım büyüdü de diyemem ama sanki büyüyecek yakında gibi de bilemiyorum ilaçlardan şişlik de olabilir 😀 evet ben de kaygılanmayı bırakmaya çalışıyorum kendi içinde bazı yöntemlerle önüne geçemeyeceğimiz şeyler için bu güze günleri mahvetmemek lazım 😍😍

Back
X