Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Benimde göğüs ucum içerideydi hatta kızımı kucağıma verdiler emzirmem için göğsümü çıkardım kaynanam hemen yüksek sesle eyvah göğüs ucu da yok demişti, şimdi 3. Çocuğuma gebeyim uçlar iceri girmiyor tövbe 😂
Ya bu Türkiyede böyle bir durum da var demi. Odaya herkes girebiliyor. Bizim öyle değil odaya asla kimse giremiyor 2 3 doğum yapmış kadın aynı odada kalıyor. Devlet hstne.

Hayırlı olsun tebrik ederimm.
Valla bu sene kız senesi diyolar ama bizim kızlar kanıtlamış oldu hepsi erkek bebek bakalım ben ne olcam aşırı heyecanlıyız 😁💕
Evet kız senesi dediler ama 1. Sayfaya Listeye bir bak mavi kalplerle doldu taştı 😅 bende kız olmasını istedim ama olsundu erkegede razıyım.

Evet kız senesi dediler ama 1. Sayfaya Listeye bir bak mavi kalplerle doldu taştı 😅 bende kız olmasını istedim ama olsundu erkegede razıyım.
Valla bende öyle sağlıklı olsun da gerisi önemli değil şu ikili tarama sonucu çıkana kadar her gün aklıma neler geliyo.

Ya bu Türkiyede böyle bir durum da var demi. Odaya herkes girebiliyor. Bizim öyle değil odaya asla kimse giremiyor 2 3 doğum yapmış kadın aynı odada kalıyor. Devlet hstne.
Malesef 😂 bide bana dediği şeye bak sen oğlumu aldın kızını da bana ver başka çocuk yap diyor 😂

Hahah benim de öyle akşam daha çok gaz birikmiş oluyor karnım da çok şişiyor, gündüz sorun yok ama akşam eyvah. Günlük benim de bi maden suyum var soğuk soğuk iyi de oluyor rahatlıyorum 😅😅
Hele maden suyu içmeyim tüm sıkıntı uyuyamıyorum karaya vurmuş balina gibi oluyorum 😅

B
Kızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktım 🌸 bende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok 🥲 anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin 😭 muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor 😔 sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı 😅 sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
enım öyleydı canım emziremeyecegım diye dusunme. Benım ucu hıc yoktu çöküktü ilk bır hafta cok zorlandım yalan söyleyemem. Kan aktı resmen ucundan hatta birgün şöyle birşey oldu kızım emdi sonra kıpkırmızı kustu bız okadar korktukkı hemen doktora götürdük ama megerse gögüs ucumdan kan emmiş. o derece yaraydı yanı. Ama sureklı e vitamini sürdüm en iyi o geldi cok sey denedım bu arada yara ıcın. iki emzirme arası e vit. sürdüm kapsul seklınde. Emzirme zamanı gelınce eyvah diyodum. Sonra gectı hıc acımadı bir daha ve ucuda cıktı:) gümüs kapak kullananlarda var buarada ben deneyimlemedim.

B

enım öyleydı canım emziremeyecegım diye dusunme. Benım ucu hıc yoktu çöküktü ilk bır hafta cok zorlandım yalan söyleyemem. Kan aktı resmen ucundan hatta birgün şöyle birşey oldu kızım emdi sonra kıpkırmızı kustu bız okadar korktukkı hemen doktora götürdük ama megerse gögüs ucumdan kan emmiş. o derece yaraydı yanı. Ama sureklı e vitamini sürdüm en iyi o geldi cok sey denedım bu arada yara ıcın. iki emzirme arası e vit. sürdüm kapsul seklınde. Emzirme zamanı gelınce eyvah diyodum. Sonra gectı hıc acımadı bir daha ve ucuda cıktı:) gümüs kapak kullananlarda var buarada ben deneyimlemedim.
Ahhh kıyamam nasıl acımıştır canın 😔 Annemle babam heveslenip bebeğim için alışverişe gitmişler anneciğim gümüş kapaktan da almış belki kullanırsın kızım canın acımasın diye oturdum bir güzel ağladım ah annem diye. Şimdi siz yazınca yine bi hoş oldu yüreğim 😢

Ahhh kıyamam nasıl acımıştır canın 😔 Annemle babam heveslenip bebeğim için alışverişe gitmişler anneciğim gümüş kapaktan da almış belki kullanırsın kızım canın acımasın diye oturdum bir güzel ağladım ah annem diye. Şimdi siz yazınca yine bi hoş oldu yüreğim 😢
Bu dönemde birilerinin bizi düşünmesi gercekten cok duygulandırıyor. Bende öyleyımm benım için mii diye hemen ağlıyorum🙃 Gümüş kapak işe yarayacaktır eminim. Ayy o günleride konusuruz inşallah🥹 Kızlar emmiyor napıyım Kızlar gögsüm yara oldu napıyım. Cok heyecanlı dusunmesı bile😍😍

Bu dönemde birilerinin bizi düşünmesi gercekten cok duygulandırıyor. Bende öyleyımm benım için mii diye hemen ağlıyorum🙃 Gümüş kapak işe yarayacaktır eminim. Ayy o günleride konusuruz inşallah🥹 Kızlar emmiyor napıyım Kızlar gögsüm yara oldu napıyım. Cok heyecanlı dusunmesı bile😍😍
Dimiiii kesinlikle zaten duygusalız bir de birilerinin bir şey yaptığını görmek daha da duygusallaştıyor 😍 ahhhh inşallah ya vallahi inşallah o zamana gelelim de allahın izniyle🥹

Back
X