Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar bende pazartesi gidecektim kontrole, dün geceden beri karnımın sağ üst kısmında bir ağrı var riske atmadan geldik bugün. 33+5 olduk, kızım 2320 gram olmuş, baş aşağı duruyordu, kaburgammış ağrıyan aşırı ağrın olunca parol alabilirsin dedi, her şey yolunda çok güzel doğuracaksın dedi kontrollerimiz haftada bire düştü. 2 hafta sonra bol yürüyüşe başlarsın, nefes ve yoga egzersizleri yap dedi. Nst bakalm dedi doğumhanenin kapısına bir geldik içeride birisi doğuruyor sesler dehşetti doktorum bekleme uzun sürer travmatize olma dedi haftaya kaldı nst bizden haberler böyle teyzeleriiii

Oralarda daha pahalı demekki doğum yada kazanca göre normal kaynım abd de doğum çok pahalı diyo

Ozaman sen mesafe koyup gidiş gelişi kes onlar gelincede odana git çıkma ben çok bunalinca odamdan çıkmıyorum malesef bunlar oğullarını kiskaniyolar inanılır gibi değil ama öyle benim kayınvalidem evlendikten sonra herkesten haber yollamıştı oğlum beni artık sevmiyo karısını seviyo diye şimdi gülüyorum ogunlere

Canim ben cok arastirdim doktorum da gereksiz oldugunu soyledi. Biraz para kazanma stratejisi gibi dusun dedi. Cunku o kordondaki kok hucreler bir tedaviye asla yetmiyo cok az sayida var dedi. Ben de vazgectim

Wiraya canim sen de cahil insanlar yuzunden kocanla arani bozma ya. Bir sey soylerlese acik acik yapistir lafi facetimeda, madem kocan laf edemiyo o zaman mahcup olacak. Ya oyle ya boyle. Kayinpederin kaldigini bu kadar karistigini ben hayatimda hic gormedim. Midem bulandi afedersin gaza gelmede. Onlarin da hakki onlarin torunu ok gelsinler gorsun de her b0ka karismayin yani

Bu kadar çok gölge gibi çıkması normal mi geç döllenme olduğu kesin pcosluyum çünkü adetim de gecikti koyulaşma olmadı neden acaba bide testlerimin hepsi anında çıktı
Ben de ilk kest yaptığımda silik çıkmıştı, çok yeniydi muhtemelen senin de öyle. O yüzden silik çıkması olası bir durum. Pcos yok ama gecen döllenme bende de var, adet döngüm uzun. Hemen koyulaşma olmayabilir testte. Kan verirsen daha sağlıklı olur

Senin kv benim arkadaşımın kayınvalidesinin bir esi gibi anlattığına göre. o da çok zorlandı çok kavgalar etti kadın evin alışverişine bile karışıyordu. Kız en son bakti olmuyor ben görüşmüyorum evime de almıyorum sen dilediğin gibi görüşebilirsin dedi eşine ve su an konuşmuyor. Esi de en sonunda kabul etti çok şükür o da karışmıyor.
Burada iş esinde bitiyor onun sert çıkması gerek

Aynı markadan almıştım bende canım, benimde böyle incecik çıkmıştı kan verdim betahcg 36 çıkmıştı adet gecikmesi yaşamadan öğrendim 5 gün öncesinde, seninde pozitif gibi duruyor kan tahlili yaptırabilirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda

O kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi

O kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi
Eveet 33+5 olduk teyzesi kızım olacak inşallah darısı başına inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alman için dua edeceğin aradım buldum test fotoğrafını

Herkese merhaba umarım doğru yere yazıyorumdur sizlerin fikrine ihtiyacım var biz tüp bebek tedavisine başladık şuan transfer aşamasına geldim yani tedaviden sonra 2.adetimde transfer yapılacak 2.adetime 4 gün var yumurtlamamın da 11.günü merak edip test yapmayı denedim ve hayalet bir çizgi belirdi 5 dakika içerisinde markası da laboquick biraz filtre de yaptım fotoda belli olsun diye. 1 senedir deniyoruz olma ihtimali var mı tedaviden dolayı falan

Bence var gibi canım gönlüne göre olsun inşallah

Sen
Eveet 33+5 olduk teyzesi kızım olacak inşallah darısı başına inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alman için dua edeceğin aradım buldum test fotoğrafını Eki Görüntüle 3571211
ay çok teşekkür ederim bana çok güzel umut oldun rabbim kızını sana bağışlasın canım inşallah güzek haberi alınca hemen sana yazarım

Erken gebelik testi sanırım canım, silik görünüyor pozitif olma ihtimali yüksek, kan verebilirsin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…