- 13 Nisan 2023
- 545
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.010
- 33
- 26
firma ismini memnun kalırsam veriyim diye düşünüyorum kimsenin vebaline girmek istemem zaten memnun kalırsam direkt yazacağımHangi firma canım? Ben daha araştıramadım. Ama mutlaka yaptıracağım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
firma ismini memnun kalırsam veriyim diye düşünüyorum kimsenin vebaline girmek istemem zaten memnun kalırsam direkt yazacağımHangi firma canım? Ben daha araştıramadım. Ama mutlaka yaptıracağım.
Benimde 11 şubat.Benim sat 11 şubat. Kısmetse doğum 18 Kasım. Çarşamba günü ultrasonda kocaman görünür inşallahAyy bu gunlerden gün saydığımız zamanlara gideceğiz
![]()
sabırla bekliyorum geçmesini bünyemiz yapıyor demekki çok az ama azı da aynı etkiyi yaratıyor farketmiyor. Bol dua okuyorum rahatlatıyor beni tavsiye ederimBenim de sizin gibi, hatta günlerimiz bile aynı sizinle bir ara kesilmişti lekelenme geçen cuma yine geldi fazla degildi ama birkaç damla kırmızı kandı. Doktora gittim hemen bebek iyi görünüyordu kalp atışları da vardı. Doktor aşırı olmadığı sürece korkma filan dedi ama insanın canını sıkıyor çok haklısınız![]()
Aynen anlattigin gibi, bazen zorlayarak kendim yapiyorum, genelde annem getiriyor ya da ona gidip yiyoruzDoktor neyi yemeyin derse biz onu yiyoruzNe olacak halimiz. Birde ben asla yemek yapmak istemiyorum. Kokular rahatsız ediyor. Kayinvalidem destek olmaya calışiyor sağolsun. Ya biz gidiyoruz. Ya da ufak tefek birsey gonderiyor. Olmadı dışarıdan yemek söyluyoruz. Siz nasıl çözüyorsunuz yemek işini.
Ya annem de bana tursuyu yasakladi asla hazir tursu turevi yememek lazim diye. Ama bu sene ailede kimse tursu kurmamis sagolsunlarBen bide turşu yemek istedim aşırı derecede ama eşim katkı maddelidir diye izin vermedi. Canım anamı aradım dedim böyle böyle. 10 çeşit turşu kurdurdum sabırsızlıkla bekliyorum oluşmasınıBazı yiyecekler harika geliyor insana demi
Oyy fasulye bayılırım onu da istedim ama annem bakmış pazardakiler çok kart fasulyeymişYa annem de bana tursuyu yasakladi asla hazir tursu turevi yememek lazim diye. Ama bu sene ailede kimse tursu kurmamis sagolsunlarcaresiz kaldim. Yakinlarda bir tarihi tursucu bulduk, nispeten daha sagliklidir fabrikasyon olanlardan diye dusunerek aldik valla
kornison lahana ve fasulye favorim bacim andjdjdjd
Ayy turşu mu dünden beri salatalık turşusu istiyor canım pazar kuruldu burda sizce ordan alsam mıOyy fasulye bayılırım onu da istedim ama annem bakmış pazardakiler çok kart fasulyeymişkarnabahar bayılıyorum bide
Fasulyenin mevsimi gelmedi ya ondan almamistir dahaOyy fasulye bayılırım onu da istedim ama annem bakmış pazardakiler çok kart fasulyeymişkarnabahar bayılıyorum bide
Kiz o kadar al pazardakiler nispeten daha az katkilidir benceAyy turşu mu dünden beri salatalık turşusu istiyor canım pazar kuruldu burda sizce ordan alsam mı
Turşucu var mı ki burda acaba yaKiz o kadar al pazardakiler nispeten daha az katkilidir benceben tursucudan aldim yani en azindan
Al şöyle çıtır çıtır ye. Tuzuna bakarak al çok tuzluysa allmazsınAyy turşu mu dünden beri salatalık turşusu istiyor canım pazar kuruldu burda sizce ordan alsam mı
Şu ekipte bi tane çikolata yedim tatlı yedim diyen görmedimFasulyenin mevsimi gelmedi ya ondan almamistir dahabak bu kadar eksi aseriyoruz hepimizin ayni cinsiyet cikarsa ne gulucem var ya
ekipte bir tane cani tatli ceken yok
Evet ben de öyle sürekli dua ediyorum, bende de kanama alanı görmediler yani anlayamadı da doktorlar dediğiniz gibi bünyeyle alakalı herhalde, sağlıkla gelsinler inşallahsabırla bekliyorum geçmesini bünyemiz yapıyor demekki çok az ama azı da aynı etkiyi yaratıyor farketmiyor. Bol dua okuyorum rahatlatıyor beni tavsiye ederim
benim de geçenlerde öyle oldu. göğüs ağrım 3 gün içinde azalarak kayboldu. ödüm patlamıştı ama sonra geri geldi3 gün öncesine kadar göğüs şişkinliği ve hassasiyetim had safhadaydı fakat 3 gündür o şişlik indi, ağrı da çok azaldı. Bu normal mi benim gibi bir anda göğüs belirtileri yok olan kimse oldu mu acaba?
Ay çok korkuyorum, birde yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti normalde yürürken bile ağrı hissediyordum üç gündür hiçbir şey yok insan buluttan nem kapıyor bu süreçte o yüzden tedirgin oldumbenim de geçenlerde öyle oldu. göğüs ağrım 3 gün içinde azalarak kayboldu. ödüm patlamıştı ama sonra geri geldibelirtilerde ara ara dalgalanmalar olabiliyor merak etme
Tam olarak böyle oldu bende de. Yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti. Artık tadım kaçmaya başlamıştı bıçak atsan kan çıkmaz durumdaydımAy çok korkuyorum, birde yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti normalde yürürken bile ağrı hissediyordum üç gündür hiçbir şey yok insan buluttan nem kapıyor bu süreçte o yüzden tedirgin oldum
Ay bu cümleler insanın içini rahatlatır mı, içim rahatladı valla teşekkür ederim hadi inşallahTam olarak böyle oldu bende de. Yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti. Artık tadım kaçmaya başlamıştı bıçak atsan kan çıkmaz durumdaydım
Sonra birdenbire geri geldi ağrı. Üstelik şiddetli bulantıyla geldi. Rahat batıyo bize bence![]()
Merak etme tüm haşmetiyle geri gelecek o ağrıAy bu cümleler insanın içini rahatlatır mı, içim rahatladı valla teşekkür ederim hadi inşallah![]()