• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Benim de sizin gibi, hatta günlerimiz bile aynı sizinle bir ara kesilmişti lekelenme geçen cuma yine geldi fazla degildi ama birkaç damla kırmızı kandı. Doktora gittim hemen bebek iyi görünüyordu kalp atışları da vardı. Doktor aşırı olmadığı sürece korkma filan dedi ama insanın canını sıkıyor çok haklısınız🙏🏻
sabırla bekliyorum geçmesini bünyemiz yapıyor demekki çok az ama azı da aynı etkiyi yaratıyor farketmiyor. Bol dua okuyorum rahatlatıyor beni tavsiye ederim

Doktor neyi yemeyin derse biz onu yiyoruz 🤣 Ne olacak halimiz. Birde ben asla yemek yapmak istemiyorum. Kokular rahatsız ediyor. Kayinvalidem destek olmaya calışiyor sağolsun. Ya biz gidiyoruz. Ya da ufak tefek birsey gonderiyor. Olmadı dışarıdan yemek söyluyoruz. Siz nasıl çözüyorsunuz yemek işini.
Aynen anlattigin gibi, bazen zorlayarak kendim yapiyorum, genelde annem getiriyor ya da ona gidip yiyoruz🤣 bir kac aksam sa disarida yiyoruz hafta bitiyor sukur😬😬 kendim yaparsam hic yiyemiyorum sanki, bayramda uc gun bi yerde yemekteydik her seyi masallah goturdum 😝😝

Ben bide turşu yemek istedim aşırı derecede ama eşim katkı maddelidir diye izin vermedi. Canım anamı aradım dedim böyle böyle. 10 çeşit turşu kurdurdum sabırsızlıkla bekliyorum oluşmasını :D Bazı yiyecekler harika geliyor insana demi
Ya annem de bana tursuyu yasakladi asla hazir tursu turevi yememek lazim diye. Ama bu sene ailede kimse tursu kurmamis sagolsunlar🤬🤬 caresiz kaldim. Yakinlarda bir tarihi tursucu bulduk, nispeten daha sagliklidir fabrikasyon olanlardan diye dusunerek aldik valla🥹 kornison lahana ve fasulye favorim bacim andjdjdjd

Ya annem de bana tursuyu yasakladi asla hazir tursu turevi yememek lazim diye. Ama bu sene ailede kimse tursu kurmamis sagolsunlar🤬🤬 caresiz kaldim. Yakinlarda bir tarihi tursucu bulduk, nispeten daha sagliklidir fabrikasyon olanlardan diye dusunerek aldik valla🥹 kornison lahana ve fasulye favorim bacim andjdjdjd
Oyy fasulye bayılırım onu da istedim ama annem bakmış pazardakiler çok kart fasulyeymiş :D karnabahar bayılıyorum bide

Oyy fasulye bayılırım onu da istedim ama annem bakmış pazardakiler çok kart fasulyeymiş :D karnabahar bayılıyorum bide
Ayy turşu mu dünden beri salatalık turşusu istiyor canım pazar kuruldu burda sizce ordan alsam mı

Fasulyenin mevsimi gelmedi ya ondan almamistir daha🤣 bak bu kadar eksi aseriyoruz hepimizin ayni cinsiyet cikarsa ne gulucem var ya🤣🤣 ekipte bir tane cani tatli ceken yok

Fasulyenin mevsimi gelmedi ya ondan almamistir daha🤣 bak bu kadar eksi aseriyoruz hepimizin ayni cinsiyet cikarsa ne gulucem var ya🤣🤣 ekipte bir tane cani tatli ceken yok
Şu ekipte bi tane çikolata yedim tatlı yedim diyen görmedim :D gerçekten cinsiyetler ne olacak cok merak ediyorum :D az kaldı 3 haftaya fetal dna testleri başlayacak öğrencez yavaştan

3 gün öncesine kadar göğüs şişkinliği ve hassasiyetim had safhadaydı fakat 3 gündür o şişlik indi, ağrı da çok azaldı. Bu normal mi benim gibi bir anda göğüs belirtileri yok olan kimse oldu mu acaba?

sabırla bekliyorum geçmesini bünyemiz yapıyor demekki çok az ama azı da aynı etkiyi yaratıyor farketmiyor. Bol dua okuyorum rahatlatıyor beni tavsiye ederim
Evet ben de öyle sürekli dua ediyorum, bende de kanama alanı görmediler yani anlayamadı da doktorlar dediğiniz gibi bünyeyle alakalı herhalde, sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻

3 gün öncesine kadar göğüs şişkinliği ve hassasiyetim had safhadaydı fakat 3 gündür o şişlik indi, ağrı da çok azaldı. Bu normal mi benim gibi bir anda göğüs belirtileri yok olan kimse oldu mu acaba?
benim de geçenlerde öyle oldu. göğüs ağrım 3 gün içinde azalarak kayboldu. ödüm patlamıştı ama sonra geri geldi :D belirtilerde ara ara dalgalanmalar olabiliyor merak etme

benim de geçenlerde öyle oldu. göğüs ağrım 3 gün içinde azalarak kayboldu. ödüm patlamıştı ama sonra geri geldi :D belirtilerde ara ara dalgalanmalar olabiliyor merak etme
Ay çok korkuyorum, birde yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti normalde yürürken bile ağrı hissediyordum üç gündür hiçbir şey yok insan buluttan nem kapıyor bu süreçte o yüzden tedirgin oldum

Ay çok korkuyorum, birde yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti normalde yürürken bile ağrı hissediyordum üç gündür hiçbir şey yok insan buluttan nem kapıyor bu süreçte o yüzden tedirgin oldum
Tam olarak böyle oldu bende de. Yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti. Artık tadım kaçmaya başlamıştı bıçak atsan kan çıkmaz durumdaydım :D
Sonra birdenbire geri geldi ağrı. Üstelik şiddetli bulantıyla geldi. Rahat batıyo bize bence :D

Tam olarak böyle oldu bende de. Yarın eskiye döner diye diye üç gün geçti. Artık tadım kaçmaya başlamıştı bıçak atsan kan çıkmaz durumdaydım :D
Sonra birdenbire geri geldi ağrı. Üstelik şiddetli bulantıyla geldi. Rahat batıyo bize bence :D
Ay bu cümleler insanın içini rahatlatır mı, içim rahatladı valla teşekkür ederim hadi inşallah 🤣

Back
X