• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Sizin tayin durumu iptal degil mi canm ole bisi vardi die hatrliorm
Daha belli değil canım atama dönemi dilekçeye cevap vereceklermis bekliyoruz 😢

Yok artık bir sonraki aşama bebek bizde kalsın olur herhalde 😒 yani direkt söyleyemiyorsan eşin konuşsun, doğumdan sonra bi beklenti olmasın zaten çok daha hassas olacağız. Bu olayların hepsi bebişleri etkiliyormuş ya kimse bunu da düşünmüyor hani bide torunum da torunum diye anlatacak çevresine.
Ya eşim de heves ediyorlar boşver ciddiye alma takma sen ben bir şey dersem kirilirlar diyor boşver diyor 😂 Ama boş veremiyorum yani akıl alır gibi değil ki
😕 O kadar haklısın ki çıldırmamak elde değil. Ben de kafayı yemek üzereyim herkesten daha çok nefret ettim bu süreçte. Kayınvalidem baba çocuğun altını değiştirmez diyor yok öyle bir şey diyorum hayır değiştirmez diyor ben ısrarla yapacak dedikçe benimle inatlaşıyor. Kayınbabam normal doğur normal daha iyi bütün her şeyin yenilenir diyor kaç çocuk doğurmuş bilemiyorum. Bir de üstüne verniks kazeoza muhabbeti çıktı artık tam kafayı yedim. Son aylarda ilişkiye girersen bebeğin pis doğarmış, pis dedikleri şey de bebek doğduğunda vücudunda kalan beyaz tabaka. Onların çocukları tertemiz doğmuş. Bu dediğinizde bunun ne alakası var açıklar mısınız dediğimde de eskiler öyle derdi biz yapmadık bizimki temiz oldu dediler. Onu dediler bunu dediler ama evlerine gittiğimde sen hamilesin kendini yorma ya da yardıma ihtiyacın var mı demediler. Hiçbirini istemiyorum yanımda, şimdiden gelene ne ikramlık olsun diye düşünüyorlar. Ben bir de doğurur doğurmaz insan mı ağırlayacağım evimde. Ay arkadaşım bunlar insanı bıktırıyor yemin ediyorum. Keşke biraz sussalar ve uzak dursalar.
Benimkiler de inan ki her şeye karışıyorlar. Riski gebelik olduğum için Max 37. Haftada alicam dedi doktor. Aman boşver doktoru kendi ne zaman gelirse o zaman olsun normal olsun diyorlar ya serklajim var şuan en ufak sancı bile yırtılma yapabilir çok tehlikeli diyorum ,öyle bı şey yok doktor abartiyor sen bosver dinleme ne zaman olursa olursa olsun diyolar deliricem resmen yaa saçımı basimi yoluyorum. Eğlence var sanki bütün sülalesini davet etmiş kayınvalidem evim zaten 2+1 kendimiz zor sigiyoruz gerçekten anlamak mumkun değil bu insalari ya Max 1 hafta dayanırım sonra kibarca kovarim dite dusunuyorum çünkü ellerinden gelse çocuğumu bayan gostermicekler odasına beşik istiyorlar baksana

Senin kanama riskin olduğu için de birakmani istiyor olabilirler mi acaba, bahsetmiş miydin durumundan? Çünkü kullanmak da senin için tehlikeli bir durum. Genellikle 34 de bıraktırıyorlar galiba ben 33+2 oldum evdeki bitince kullanma dedi. Nereden gördüm o yazıyı zaten iyice strese sokacak hiçbir şey düşünmüyormuşuz gibi
Beni doktorum prof dr ve perinatolog 34 den sonra kan sulandırıcıyı bırak dedi senin gibi çentiğim de var ben bırakacağım 😊

Sancıyı bende tam tanımlayamam da sanki içinde Bi düğüm var da bırakmıyor gibi oluyor ağrı oluyor benim sancım adetliyken soğuk alırsın sızlama olur ya öyle oluyordu
Calla tam öyleydi ama kasıklarımda değil de karnımda, gerçi kasıklarda mı oluyor onuda bilmiyorum da :) şuan hafifledi halsiz gibiyim sadece üşütmüş vs de olabilirim daha erken diye doğumu düşünmemeye çalışıyorum :) pazartesi randevum var bakalım kötüleşmezsem beklicem

Kızlar bu haftanın sorunu bu mu acaba şuan bende de geldi o kelimesi şeffaf akıntı doktora gidip bilgi alan oldu mu nişan mıymış o ben kanlı ve daha koyu oluyor diye biliyorum ama ilk hamileliğimde öyle gelmişti 2. Hamileliğim de gelmemişti fark etmedim ama şimdi lavaboya gitmiştim öyle bişey gelmişti

Calla tam öyleydi ama kasıklarımda değil de karnımda, gerçi kasıklarda mı oluyor onuda bilmiyorum da :) şuan hafifledi halsiz gibiyim sadece üşütmüş vs de olabilirim daha erken diye doğumu düşünmemeye çalışıyorum :) pazartesi randevum var bakalım kötüleşmezsem beklicem
Takipa et canım benim kasık ve bacağımda öyle oluyordu

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?

Kızlar nasılsınız
Bugün kontrole gittim bebeğim kilo almış çok mutlu oldum 😇 doktora Sezeryan düşündüğümü söyledim psikolojin normal doğumu kaldıramayacaksa Sezeryan olsun ben zorlamıyorum hastalarımı dedi
çok kararsızım

Kızlar nasılsınız
Bugün kontrole gittim bebeğim kilo almış çok mutlu oldum 😇 doktora Sezeryan düşündüğümü söyledim psikolojin normal doğumu kaldıramayacaksa Sezeryan olsun ben zorlamıyorum hastalarımı dedi
çok kararsızım
Neden oyle dedi acaba normal dogum icin o kadar mi zor????

Ben hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyordum 32 den sonra coraspirini kestik.bebeğin kalbinde damarda bişe oluyor dedi tam anlayamadım devam edildiği takdirde.o yüzden 32 de bıraktık.kan sulandırıcı iğneyi de doğumdan bir gün önce bırakıcam

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?
Benimki de makat gelisti, 34’te paralel oldu😅
Ben su egzersizleri yapmayi deniyorum, bakalim bir dahaki kontrolde farkedicek mi. 1 hafta duzenli yapilirsa dondugunu iddia ediyorlar.

Back
X